In absenta unui tratament adecvat, durerile de spate pot deveni insuportabile. De cele mai multe ori, in tinerete, le neglijam, deoarece treceau de la sine datorita faptului ca organismul avea abilitatea de a initia reactii de refacere ce contribuiau la ameliorarea lor. Insa, odata cu inaintarea in varsta, scade metabolismul celular, iar atunci durerile de spate cauzate de greutate, de statul la birou sau ca urmare a activitatii profesionale apar din ce in ce mai frecvent, au o intensitate tot mai mare si o durata lunga.

b cure, b-cure, b cure laser, b-cure laser, b cure laser romania, b -cure laser romania, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, sănătate, vindeca durerea, vindecă durerea, sanatate, sănătate, durere de coloana, durere de coloană, durere coloana, durere coloană, durere spate, durere de spate, dureri spate, dureri de spate

Cele mai des intalnite dureri ale spatelui sunt cauzate de deteriorari ale coloanei vertebrale (hernii de disc, spondiloza cervicala / lombara, cifoza, scolioza, artroze ale vertebrelor, contracturi musculare s.a.m.d.). Daca suferi de dureri cronice de spate, cel mai probabil ti s-a recomandat sa iei antiinflamatoare si analgezice, dar acestea, dupa o anumita varsta, nu mai pot ajuta atat de mult. De asemenea, poate odata la 6 luni te duci la fizioterapie sa faci proceduri; printre acestea se numara si laserul, beneficiile lui fiind demonstrate inca din anii 1960. La contactul direct cu pielea, pusa pe zona dureroasa, lumina laserului terapeutic este absorbita pana la 4 cm in profunzimea tesutului dureros si, astfel, sunt initiate reactii de refacere. Marele avantaj al B-Cure Laser consta in faptul ca actioneaza localizat, este natural, non-invaziv si contribuie la stimularea circulatiei sangvine si la oxigenarea tesuturilor.

B-Cure Laser, solutie acolo unde alte metode esueaza
Ca urmare a interactiunilor cu clientii, de multe ori ne confruntam cu preconceptia ca laserul radiaza, ca face rau… B-Cure Laser este un laser de intensitate joasa („rece”) si nu este periculos. Dimpotriva, el constituie o solutie acolo unde pacientii nu au alte optiuni de tratament, din cauza problemelor asociate, precum diabetul, afectiunilor cardiace, cancerului, dializei etc. Pentru noi este foarte important ca tu sa ai rezultate! B-Cure Laser este un produs eficient, inovator si folosit chiar de catre medici in cabinete. Noi iti propunem aceasta solutie noua pentru ameliorarea durerilor de spate in confortul casei tale, cu un dispozitiv de dimensiunea unei telecomenzi, ce functioneaza pe baterii reincarcabile. Durata de viata a aparatului este de peste 10 ani sau 4.000 de ore de tratament. De multe ori clientii privesc cu scepticism produsul nostru, insa la final, dupa ce-l utilizeaza, zambetul le revine, iar speranta reapare in vietilor lor.

Cum tratam durerile cu B-Cure Laser atunci cand nu stim de unde pornesc?
Nu rare sunt situatiile cand durerile de spate sunt resimtite pana la nivelul picioarelor sau bratelor. Totodata, ele vin la pachet cu furnicaturi, amorteli, dureri de umeri, la nivelul degetelor s.a.m.d. Aplicarea corespunzatoare a aparatului B-Cure Laser reprezinta cheia succesului. Toate situatiile mentionate anterior provin ca urmare a inflamatiei nervului sciatic. Iti recomandam sa incepi tratamentul sub indrumarea kinetoterapeutului echipei si vei observa ca, dupa cateva sedinte, durerea difuza va disparea, iar atunci se va putea descoperi cu exactitate sursa durerilor de spate. Asadar, nu ramane decat sa tratezi punctual. Toata filosofia laserterapiei este sa livrezi in profunzimea tesutului doza necesara de lumina si sa acoperi intreaga suprafata afectata. Rezultatele te vor suprinde placut!

Rezultatele pot aparea chiar dupa 3-5 sedinte cu B-Cure Laser
In general, la cabinetele de fizioterapie este suficient un numar de 10 sedinte la o perioda de 6 luni pentru ca oricine sa aiba rezultate. Totusi, eficacitatea B-Cure Laser rezida in faptul ca, avand aparatul acasa, detii control total si-l aplici ori de cate ori este necesar. Rezultatele pot aparea chiar si dupa 3-5 aplicari, in cazul in care gasesti punctele dureroase si timpul optim de tratament. ATENTIE! Problemele cronice de spate nu pot fi vindecate, insa cu ajutorul dispozitivului nostru medical, ele pot fi tinute sub control astfel incat sa-ti poti desfasura rutina zilnica in mod normal. Studiile clinice au demonstrat ca reactiile biologice de refacere a organismului ca urmare a aplicarii terapiei laser se desfasoara pana la o perioada de 22 de saptamani.

B-Cure Laser, solutie universala de tratament pentru toata familia
Toti membrii familiei pot folosi B-Cure Laser. Exista situatii grave, extreme, cand pacientul are foarte multe tipuri de dureri, iar organismul nu poate lupta singur impotriva lor, iar atunci avantajele laserului terapeutic se fac imediat simtite, mult mai eficient decat celelalte solutii de tratament. Cat de mult ar putea sa ajunga in profunzime o alifie atunci cand, spre exemplu, ai proteza la sold? Tocmai acesta este motivul pentru care B-Cure Laser constituie o solutie atunci cand altele nu pot fi. Aparatul nostru ajunge in ceea ce se numeste „zona terapeutica”, dincolo de piele, oase si muschi. B-Cure Laser este o varianta pe termen lung pentru tratamentul durerilor de spate si nu numai, deoarece lucreaza pe mai multe planuri, prin stimularea circulatiei sangvine si producerea de endorfine.

B-Cure Laser, terapeutul din casa ta
B-Cure Laser este un produs destinat opririi durerii si vindecarii sursei acesteia, stimuland mecanismele naturale de refacere a organismului, intarind comunicarea intercelulara si favorizand circulatia sangelui. Aparatul, dezvoltat si brevetat in Israel, este recunoscut la nivel international datorita eficientei in remedierea problemelor medicale in conditii de siguranta, fara riscuri si efecte secundare. El actioneaza la nivelul pielii si in profunzime (pana la 4 cm), fara a deteriora tesuturile, rezolvand durerea asociata cu afectiunile ortopedice in doar cateva sedinte, in functie de intensitate si nevoia de tratament. Dispozitivul este mult mai eficient decat cremele sau pastilele destinate remedierii durerilor, inflamatiilor si ranilor, acestea avand, de cele mai multe ori, efect temporar si limitat. Produsul este certificat ISO si CE 0197, este aprobat de Health Canada (institutie responsabila de imbunatatirea sanatatii), ANVISA – Brazilia (Agentia Nationala de Supraveghere a Sanatatii) si Ministerul Sanatatii (Israel). Aparatul este comercializat in Romania, Israel, Germania, Marea Britanie, Franta, Elvetia, Italia, Spania, Finlanda, Norvegia, Olanda, Rusia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Turcia, Africa de Sud, Filipine, Singapore, Canada si Australia. Garantia oferita este de 2 ani.

Suferi de dureri de spate? Suna chiar acum la 021/9092 sau completeaza formularul de contact pentru a intra in legatura cu un specialist B-Cure Laser si pentru a stabili impreuna cel mai potrivit protocol de tratament pentru durerile tale.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.