Dr. Mihaela-Jeni Gheorghiu, medic specialist endocrinologie si medic primar medicina de familie, lucreaza la Clinica Diamed, din Bucuresti, iar in urma cu cateva luni a achizitionat, pentru uz personal, un aparat B-Cure Laser in vederea tratarii unor dureri poliarticulare. „Am constatat ca este un produs destul de eficient. Am fost foarte multumita si am hotarat chiar sa cumpar un alt dispozitiv pentru tatal meu, care are anumite probleme de sanatate”, a declarat interlocutoarea noastra.

b cure. b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, diamed, clinica diamed, mihaela gheorghiu, mihaela-jeni gheorghiu, mihaela jeni gheorghiu, endocrinologie, endocrinolog, osteoporoza, dureri poliarticulare, osteoporoza hiperalgica, radiculopatii, discopatie cervicala, discopatie lombara, coxartroza, gonartroza, periartrita scapulohumerala

In general, cabinetele de endocrinologie se adreseaza pacientilor de varsta a treia, cu osteoporoza, dureri poliarticulare, osteoporoza hiperalgica, radiculopatii, discopatie cervicala, discopatie lombara, coxartroza, gonartroza, periartrita scapulohumerala etc. „Am incercat, cu ajutorul aparatului B-Cure Laser, sa le usurez suferinta aplicandu-le cateva sedinte si am constatat ca durerile s-au ameliorat, chiar au disparut. Pacientii au fost incantati si il recomand, fiindca este facil de aplicat. Astfel, ei scapa de tratamentul injectabil sau deplasarea la alte proceduri de fizioterapie, ce necesita mult mai mult timp. Dispozitivul ofera confort si eficacitate”, a afirmat dr. Mihaela-Jeni Gheorghiu.

Specialista in endocrinologie a interactionat intaia oara cu terapia laser in urma cu multi ani, cand a avut o fractura la genunchi, iar in cadrul recuperarii s-a folosit aceasta metoda de tratament, in afara de fizioterapie si kinetoterapie. Atunci a inteles avantajele pe care le ofera laserul terapeutic, iar cand a aflat de B-Cure Laser, n-a ezitat sa achizitioneze un aparat, deoarece prin intermediul lui se poate trata acasa, mai ales ca activitatea profesionala ii ocupa foarte mult timp. „Imi este dificil sa ma deplasez la o clinica de recuperare, asa ca am decis sa cumpar un asemenea dispozitiv. M-a atras faptul ca este destinat uzului individual si nu este riscant pentru ochi, datorita acelei fante de protectie”, a precizat dr. Mihaela-Jeni Gheorghiu. Ea a integrat aparatul pentru orice tip de durere avuta, iar rezultatele au fost extraordinare, unele afectiuni rezolvandu-se dupa o singura aplicare.

Interlocutoarea noastra a marturisit ca a utilizat dispozitivul medical B-Cure Laser pe o persoana in varsta de 65 de ani, ce sufera de discopatii cervicala si lombara, iar dupa numai 3 sedinte se simte foarte bine. „Initial, nu m-am gandit sa-l introduc in terapia pacientilor, dar avand in vedere faptul ca unii nu tolereaza tratamentul injectabil sau se deplaseaza cu dificultate la cinicile de recuperare ori cu greu reusesc sa-si faca programari, am zis sa incerc. Consider ca produsul este cu mult mai eficient decat medicamentatia. Efectele se remarca inca din a doua zi, deci dispare durerea, mobilitatea este imbunatatita, iar activitatile zilnice se pot desfasura fara probleme”, a adaugat medicul specialist. Ea a intarit ideea ca aparatul este unul sigur, fiindca n-a observat efecte adverse.

Gabriela Vîlcea, administrator al B-Cure Laser Romania, la finalul conversatiei avute cu dr. Mihaela-Jeni Gheorghiu, s-a declarat incantata de modul in care a fost inclus dispozitivul. „Cred ca ati inteles perfect principiile de functionare si am convingerea ca detineti toate informatiile necesare pentru a-l integra din ce in ce mai mult.”

Dr. Mihaela-Jeni Gheorghiu isi desfasoara activitatea in cadrul Clinicii Diamed, din Bucuresti. Pentru programari, specialista in endocrinologie poate fi contactata la numarul de telefon: 0734547879.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.