Durerea este subiectiva si perceptia durerii difera de la o persoana la alta. Exista o categorie speciala de dureri care nu prezinta deteriorari vizibile, din cauza aceasta fiind foarte greu de diagnosticat si vindecat. In cele ce urmeaza ma voi adresa pacientilor suferinzi de fibromialgie, o problema medicala care afecteaza intre 2% si 8% din populatie, procentul femeilor fiind de circa 9 ori mai mare decat al barbatilor.

b cure, b-cure, b cure laser, b-cure laser, b cure laser romania, b -cure laser romania, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, sănătate, vindeca durerea, vindecă durerea, sanatate, sănătate, vlog, vlog durere, vlog b cure laser, vlog b-cure laser, vlog durere b cure laser, vlog durere b-cure laser, vlogul durerii, vlogul durerii b cure laser, vlogul durerii b-cure laser, vlogul durerii b cure laser romania, vlogul durerii b-cure laser romania, fibromialgie, tratament fibromialgie, vindeca fibromialgia, cum scap de fibromialgie, cum scap de durerile de fibromialgie

Spre deosebire de artrita, fibromialgia nu afecteaza niciun tesut al organismului, insa, pentru a preintampina atrofierea musculara, este important sa se faca regulat activitate fizica. Persoanele cu anumite boli reumatice, precum artrita reumatoida, lupus sau spondilita anchilozanta (artrita spinala) au mai multe sanse sa dezvolte fibromialgie. In majoritatea cazurilor, diagnosticul bolii se pune intre varstele de 20 si 50 de ani, iar circa 75% dintre pacienti nu ajung sa fie diagnosticati. In general, boala se manifesta printr-o durere cronica, fara a se sti motivele si nici nu exista metode dovedite de tratament.

Ce se intampla cu oamenii care sunt afectati de fibromialgie?
Durerea se poate localiza in tot corpul sau numai intr-o singura zona, fie ca este vorba despre o articulatie, un muschi sau un tesut conjunctiv. Indiferent unde se localizeaza durerea, tratamentul recomandat este in general acelasi, si anume medicamentos. Totusi, administrarea de pastile pe termen lung nu constituie un obicei sanatos, tocmai de aceea ar trebui sa iei in calcul utilizarea aparatului B-Cure Laser, o terapie naturala, non-invaziva si fara efecte secundare. Dispozitivul nostru este certificat CE 0197 pentru ameliorarea durerilor cauzate de fibromialgie. El permite tratamentul localizat, exact acolo unde se resimte durerea, si lucreaza in profunzime (pana la 4 cm), stimuland organismul sau tesutul deteriorat sa initieze reactiile de refacere pentru diminuarea durerii si a inflamatiei.

Atunci cand durerea este intensa si ne afecteaza viata de zi cu zi, ne apasa psihologic si nu mai suntem in stare sa desfasuram activitatile zilnice normale, tocmai de aceea mergem la doctor si petrecem foarte mult timp pentru a intelege cauza durerii de fibromialgie, dar de cele mai multe ori nu reusim din cauza ca nu se poate observa o potentiala vatamare a tesutului. B-Cure Laser este un laser terapeutic, ce incorporeaza tehnologia „laser rece” sau Low Level Laser Therapy (LLLT) intr-un produs portabil, reincarcabil, cu cea mai mare suprafata de tratament (4,5 cm²), avand puterea de vindecare similara laserelor din clinici. Aparatul functioneaza pe acumulatori (baterii reincarcabile) si este simplu de folosit, avand doar 3 butoane. In 2020 durerea se gestioneaza in confortul casei, scapand definitiv de durerile cronice si acute fara a fi nevoiti sa se deplaseze la clinicile specializate.

Care este protocolul de tratament pentru fibromialgie?
Protocolul de tratament pentru fibromialgie trebuie sa tina cont de situatia specifica. Pacientul se va palpa pentru a identifica locul dureros si va aplica B-Cure Laser exact acolo. Deoarece fibromialgia este o afectiune atat de diferita de toate celelalte, iti recomand sa citesti cu atentie manualul de instructiuni, sa intelegi punctele de tratament indicate, iar in caz de neclaritati, sa ne contactezi la numarul de telefon 021/9092 pentru a fi ghidat de un consultant B-Cure Laser ca sa ai cele mai bune si rapide rezultate.

Suferinzii de fibromialgie ar trebuie sa aiba asteptari realiste in legatura cu ceea ce ar putea obtine in aceasta situatie. Neputandu-se identifica o cauza exacta a durerii, ce se poate spera este ca aceasta sa se diminueze semnificativ sau complet pe o anumita perioada de timp, sa se imbunatateasca calitatea vietii si sa se mentina intr-o stare cat mai buna capacitatea organismului de miscare. Reducand durerea si imbunatatind mobilitatea, se va atenua impactul psihologic asupra pacientului suferind de fibromialgie.

B-Cure Laser, produs universal pentru tratamentul durerilor
B-Cure Laser este un produs destinat opririi durerii si vindecarii sursei acesteia, stimuland mecanismele naturale de refacere a organismului, intarind comunicarea intercelulara si favorizand circulatia sangelui. Aparatul, dezvoltat si brevetat in Israel, este recunoscut la nivel international datorita eficientei in remedierea problemelor medicale in conditii de siguranta, fara riscuri si efecte secundare. El actioneaza la nivelul pielii si in profunzime (pana la 4 cm), fara a deteriora tesuturile, rezolvand durerea asociata cu afectiunile ortopedice in doar cateva sedinte, in functie de intensitate si nevoia de tratament. Dispozitivul este mult mai eficient decat cremele sau pastilele destinate remedierii durerilor, inflamatiilor si ranilor, acestea avand, de cele mai multe ori, efect temporar si limitat. Produsul este certificat ISO si CE 0197, este aprobat de Health Canada (institutie responsabila de imbunatatirea sanatatii), ANVISA – Brazilia (Agentia Nationala de Supraveghere a Sanatatii) si Ministerul Sanatatii (Israel). Aparatul este comercializat in Romania, Israel, Germania, Marea Britanie, Franta, Elvetia, Italia, Spania, Finlanda, Norvegia, Olanda, Rusia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Turcia, Africa de Sud, Filipine, Singapore, Canada si Australia. Garantia oferita este de 2 ani.

Alatura-te miilor de pacienti fericiti, care-si gestioneaza acum durerile cronice si acute din confortul propriilor locuinte si-si continua viata in ritm normal. B-Cure Laser te ajuta sa scapi de durere, iar daca nu ne-ai contactat deja, ce mai astepti?

Suferi de fibromialgie? Suna chiar acum la 021/9092 sau completeaza formularul de contact pentru a intra in legatura cu un specialist B-Cure Laser si a stabili impreuna cel mai potrivit protocol de tratament pentru durerile tale.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.