In zilele noastre, durerile ortopedice sunt foarte raspandite si incep sa apara de la varste timpurii, in special din cauza sedentarismului si a faptului ca majoritatea desfasoara activitati de birou. Organismul uman are capacitatea de a initia reactii de refacere atunci cand apar durerile, insa tot mai lent odata cu imbatranirea, avand drept consecinta directa limitarea obiceiurilor personale zilnice, normale, rutiniere.

b cure, b-cure, b cure laser, b-cure laser, b cure laser romania, b -cure laser romania, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, sănătate, vindeca durerea, vindecă durerea, sanatate, sănătate, specialisti in sanatate, national tv, specialisti in sanatate national tv

Din interactiunile avute cu pacientii B-Cure Laser, atunci cand apare durerea cronica sau acuta, se merge la doctor. Acolo li se pune un diagnostic si li se da un tratament, de cele mai multe ori medicamentos, fie ca este vorba de artroza, reumatism, spondiloza, coxartroza, gonartroza s.a.m.d. Totusi, medicii sunt constienti ca nu pot recomanda pastile pe termen lung, tocmai de aceea includ si sedinte de fizioterapie / kinetoterapie. In Romania, un pacient poate merge la proceduri o data la 6 luni, pe o perioada de maximum 10 zile. Datorita sedintelor la cabinetele specializate, clientii au remarcat beneficiile utilizarii laserului, dar fiind o tehnologie avansata si costisitoare, nu-si permiteau achizitia unui astfel de aparat. Un alt impediment il reprezenta si faptul ca erau necesare studii pentru buna aplicabilitate si manevrabilitate. Insa, in anul 2009, o firma din Israel a reusit sa incorporeze aceasta tehnologie inovatoare intr-un dispozitiv medical portabil, ce poate fi folosit de oricine in confortul propriei locuinte. Asa a luat nastere B-Cure Laser, terapeutul din casa ta!

Cum a schimbat B-Cure Laser modul de tratare a durerilor?
Durerile acute si cronice nu se muleaza dupa programarile la cabintele de specialitate. Deseori apar noaptea si sunt atat de intense incat nu permit deplasarea imediata. Spre exemplu, daca cineva sufera de hernie de disc si apare brusc o inflamatie severa, ii va fi aproape imposibil sa se ridice din pat, iar atunci asteapta sa-i treaca pentru a se putea deplasa la doctor.

Datorita B-Cure Laser, Romania se afla in prezent pe harta tarilor avansate in care gestionarea durerii poate fi facuta acasa. Nu este nici realist, nici productiv ca principala grija atunci cand apar durerile sa fie sa te deplasezi la doctor. Dispozitivul nostru medical integreaza tehnologia laserului rece, este certificat pentru folosirea acasa, este natural, nu este periculos (nu necesita ochelari si/sau manusi de protectie in timpul functionarii) si nu are contraindicatii, fiind ideal si pentru persoanele cu afectiuni asociate (cardiaci, diabetici, hipertensivi, cu proteze, pacemaker etc.).

Principiul de functionare a B-Cure Laser
Principiul de functionare a produsului B-Cure Laser este simplu: stabilesti durata tratamentului si aplici direct si perpendicular pe piele. Atat! De restul se ocupa aparatul. Conform studiilor, doza optima este de 6 minute per punct dureros. Spre exemplu, in cazul in care suferi de dureri de genunchi sau gonartroza, protocolul de tratament consta in a pune unda laser in 3 puncte (in laterale si in spatele genunchiului, pe tesuturile moi, nu pe oase). In cazul in care iti este teama ca nu te-ai putea descurca, nu-ti face griji, deoarece iti oferim suport telefonic pentru ca tu sa ai rezultate cu dispozitivul medical B-Cure Laser.

B-Cure Laser, terapeutul din casa ta!
B-Cure Laser este un produs destinat opririi durerii si vindecarii sursei acesteia, stimuland mecanismele naturale de refacere a organismului, intarind comunicarea intercelulara si favorizand circulatia sangelui. Aparatul, dezvoltat si brevetat in Israel, este recunoscut la nivel international datorita eficientei in remedierea problemelor medicale in conditii de siguranta, fara riscuri si efecte secundare. El actioneaza la nivelul pielii si in profunzime (pana la 4 cm), fara a deteriora tesuturile, rezolvand durerea asociata cu afectiunile ortopedice in doar cateva sedinte, in functie de intensitate si nevoia de tratament. Dispozitivul este mult mai eficient decat cremele sau pastilele destinate remedierii durerilor, inflamatiilor si ranilor, acestea avand, de cele mai multe ori, efect temporar si limitat. Produsul este certificat ISO si CE 0197, este aprobat de Health Canada (institutie responsabila de imbunatatirea sanatatii), ANVISA – Brazilia (Agentia Nationala de Supraveghere a Sanatatii) si Ministerul Sanatatii (Israel). Aparatul este comercializat in Romania, Israel, Germania, Marea Britanie, Franta, Elvetia, Italia, Spania, Finlanda, Norvegia, Olanda, Rusia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Turcia, Africa de Sud, Filipine, Singapore, Canada si Australia. Garantia oferita este de 2 ani.

Nu lasa durerea sa-ti afecteze viata! Suna chiar acum la 021/9092 sau completeaza formularul de contact pentru a intra in legatura cu un specialist B-Cure Laser si a stabili impreuna cel mai potrivit protocol de tratament pentru durerile tale.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.