Pot fi numeroase cauzele aparitiei durerilor de genunchi, dar cea mai simpla si logica explicatie este imbatranirea. La aceasta realitate contribuie si stilul de viata, si factorul genetic, si activitatea profesionala desfasurata de-a lungul timpului si multe altele. Majoritatea pacientilor ajunsi la noi sufera de gonartroza in faza avansata, ceea ce le face foarte dificila deplasarea (nu pot indoi genunchii, nu pot urca scarile, le este dificil sa se dea jos din pat), iar ultimul lucru pe care ar dori sa-l faca este sa se deplaseze la doctor pentru diagnostic si tratament corespunzator.

Din experienta iti spun SA NU RENUNTI LA SPERANTA! Daca ai dureri ingrozitoare de genunchi si mergi la doctor, cel mai probabil ti se va recomanda protezarea. Totusi, in zilele noastre tehnologia a evoluat si au aparut multe solutii noi, precum dispozitivul medical B-Cure Laser, dezvoltat in anul 2009, in Israel. In Romania, produsul este comercializat de numai 2 ani.
Nu putini sunt pacientii care ajung la noi si care nu accepta ideea de protezare sau care sunt mult prea in varsta pentru a trece printr-o asemenea operatie, mai ales ca recupererea este foarte anevoioasa. Iar acum te intreb: daca ne dor toate articulatiile, le protezam pe toate? Aceasta sa fie oare solutia pentru tratamentul durerilor?

Cat de mult te poate feri B-Cure Laser de protezare?
Daca folosesti B-Cure Laser cat mai aproape de momentul aparitiei gonartrozei, rezultatele pot fi foarte rapide. Cu ce este diferit laserul terapeutic de celelalte solutii de tratare a durerilor, precum medicamentele, unguentele, infiltratiile, injectiile s.a.m.d.? El reprezinta singura solutie naturala si non-invaziva, care ajunge in profunzime, la sursa durerii, si care poate fi folosit acasa de insusi pacient. Un alt avantaj important al dispozitivului este faptul ca emite o energie similara ca putere aparaturii existente in clinicile specializate. Drept urmare, B-Cure Laser trateaza durerea rapid, efectul analgezic este localizat, stimuleaza refacerea tesuturilor, imbunatateste circulatia sangvina, trateaza inflamatia si mentine mobilitatea articulatiilor.

Care este protocolul de tratament pentru durerile de genunchi?
Pentru un tratament eficient, foarte important este sa stim cauza durerilor de genunchi. Daca durerile sunt provocate de deteriorarea cartilajului articular ca urmare a dezvoltarii gonartrozei, aplicam terapia B-Cure Laser de jur-imprejurul genunchiului pe o durata de 6 minute per punct dureros. In cazul in care durerile de genunchi provin ca urmare a sciaticii, atunci aparatul se pune si pe zona lombara. Daca durerile de genunchi sunt cauzate de o hernie de disc, tratam si vertebrele dureroase ale coloanei vertebrale. Fara a fi tratata corespunzator sursa durerii, rezultatul nu va fi multumitor si de lunga durata. Totusi, nu te teme! Iti oferim suport telefonic GRATUIT pentru a te acomoda cu aparatul si a-l folosi cat mai corect.

Te sperie denumirea de laser?
NU TREBUIE SA TE INGRIJOREZI! Laserul nostru B-Cure este terapeutic, care nu incalzeste si are certificare CE 0197 (dispozitiv medical de uz casnic). Oare s-ar fi putut obtine aceasta acreditare daca ar fi fost periculos? Teama noastra vine din cauza ca aparatul constituie o noutate si pentru ca este o solutie diferita de metodele cu care am fost obisnuiti sa ne tratam durerile. Este importanta informarea, iar in zilele noastre toata lumea are un telefon inteligent si poate cauta informatii pe internet, deci are posibilitatea de a se documenta despre beneficiile laserului terapeutic de intensitate joasa (Low-Level Laser Therapy – LLLT). Totodata, tehnologia a modificat nivelul asteptarilor, in sensul ca vrem sa obtinem rezultate si lucruri instant, ceea ce nu se poate in cazul unor afectiuni ortopedice vechi de foarte multi ani. In cazul lor, recuperarea poate fi uneori direct proportionala cu vechimea durerii. Un alt argument pentru a dovedi ca B-Cure Laser este sigur: nu necesita ochelari si manusi de protectie in timpul functionarii si manevrarii.

B-Cure Laser, tratament rapid pentru genunchii durerosi
B-Cure Laser este un produs destinat opririi durerii si vindecarii sursei acesteia, stimuland mecanismele naturale de refacere a organismului, intarind comunicarea intercelulara si favorizand circulatia sangelui. Aparatul, dezvoltat si brevetat in Israel, este recunoscut la nivel international datorita eficientei in remedierea problemelor medicale in conditii de siguranta, fara riscuri si efecte secundare. El actioneaza la nivelul pielii si in profunzime (pana la 4 cm), fara a deteriora tesuturile, rezolvand durerea asociata cu afectiunile ortopedice in doar cateva sedinte, in functie de intensitate si nevoia de tratament. Dispozitivul este mult mai eficient decat cremele sau pastilele destinate remedierii durerilor, inflamatiilor si ranilor, acestea avand, de cele mai multe ori, efect temporar si limitat. Produsul este certificat ISO si CE 0197, este aprobat de Health Canada (institutie responsabila de imbunatatirea sanatatii), ANVISA – Brazilia (Agentia Nationala de Supraveghere a Sanatatii) si Ministerul Sanatatii (Israel). Aparatul este comercializat in Romania, Israel, Germania, Marea Britanie, Franta, Elvetia, Italia, Spania, Finlanda, Norvegia, Olanda, Rusia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Turcia, Africa de Sud, Filipine, Singapore, Canada si Australia. Garantia oferita este de 2 ani.

Suferi de dureri de genunchi sau de gonartroza? Suna chiar acum la 021/9092 sau completeaza formularul de contact pentru a intra in legatura cu un specialist B-Cure Laser si a stabili impreuna cel mai potrivit protocol de tratament pentru durerile tale.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.