Gabriela Vîlcea, administrator al B-Cure Laser Romania, ca urmare a solicitarilor primite din partea clientilor, ofera informatii despre cele mai comune afectiuni ortopedice, despre durerile si inflamatiile asociate cu acestea si despre felul in care aparatul B-Cure Laser poate reprezenta o solutie eficienta de tratament.

vlog, vlog durere, vlog b cure laser, vlog b-cure laser, vlog durere b cure laser, vlog durere b-cure laser, b cure. b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, gonartroza,. gonartroză, durere genunchi, dureri genunchi

O afectiune des intalnita la pacientii de toate varstele este reprezentata de durerile de genunchi. Acestea pot aparea din numeroase cauze, precum activitatile fizice intense, procesul de imbatranire, stilul de viata sau locul de munca. Indiferent de motiv, solutia este B-Cure Laser.

Cele mai multe solicitari legate de posibilitatea ca B-Cure Laser sa ajute vin din partea clientilor care sufera de gonartroza, afectiune ce apare odata cu inaintarea in varsta. Echipa noastra a fost surprinsa sa vada ca uneori ea se instaleaza chiar si la pacientii de 40 de ani. Aparatul constituie solutia ideala pentru gonartroza, deoarece laserul ajunge in profunzime (pana la 4 cm) si este absorbit de tesutul deteriorat, practic de articulatia genunchiului. Chiar si atunci cand boala se afla in faza avansata, produsul reuseste sa reduca semnificativ durerile si sa pastreze mobilitatea articulatiei genunchiului. Dispozitivul este simplu de folosit, iar eficienta lui depinde de protocolul de tratament (trebuie aplicat corect ca sa se obtina cele mai bune rezultate). Astfel, este necesar sa se acopere articulatia si sa se trateze in minimum 3 puncte: lateral stanga, lateral dreapta si in spatele genunchiului. Este foarte important sa se inconjoare toata articulatia si sa se stimuleze intregul tesut deteriorat. De asemenea, aparatul trebuie sa se aplice drept, perpendicular, direct pe piele si tesutul moale, fiindca atunci i se sporeste eficienta.

Ce se intampla cand organismul absoarbe energia laserului?
Organismul uman este „inteligent” si stie sa initieze reactii de refacere atunci cand apare o problema. Devine mai dificil in cazul afectiunilor cronice, deoarece durerile vor aparea mereu. Cand este absorbita lumina laserului, toate reactiile de refacere, care oricum se desfasoara in organism fara ca noi sa fim constienti de ele, se intensifica. Ele absorb aceasta energie, B-Cure Laser emitand 250 mW micropulsuri, reprezentand o energie de 3,75 J/minut (pentru modelul Classic). Ca rezultat, se stimuleaza endorfinele (responsabile de scaderea intensitatii durerii), enzimele cu actiune antiinflamatoare (ce lupta impotriva inflamatiei) si multe alte procese la nivel celular.

De ce merita sa investiti in aparatul B-Cure Laser pentru durerea de genunchi?
Dispozitivul este un tratament natural, non-invaziv, ce patrunde pana la 4 cm in profunzimea tesutului, lucreaza la sursa problemei, are efect analgezic si actiune antiinflamatoare. Este un produs certificat si aprobat de ministerele de sanatate din mai multe tari. Terapia laser este dovedita stiintific in peste 4.000 de studii din literatura de specialitate privind eficacitatea in durerile de genunchi. B-Cure Laser ar trebui sa existe in fiecare casa! Nu in ultimul rand, nu ezitati sa folositi aparatul pentru orice tip de durere, fie in cazul gatului intepenit, fie in cel al problemelor la nivelul pielii sau al vreunei rani ce necesita inchidere.

Daca suferi de dureri de genunchi, cea mai buna solutie este B-Cure Laser, terapeutul din casa ta. Nu ne credeti pe cuvant! Va invitam sa incercati si chiar sa inchiriati pe o perioada de 30 de zile dispozitivul nostru medical. Lucrati impreuna cu kinetoterapeutul nostru pentru a obtine cele mai bune rezultate. Pentru mai multe informatii despre cum ajuta B-Cure Laser cu durerile de genunchi si, in general, cu orice tip de durere cronica, acuta, recenta sau dimpotriva, consultati site-ul www.b-cure-laser.ro sau sunati la 021/9092.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.