Gabriela Vîlcea, administrator al B-Cure Laser Romania, ca urmare a solicitarilor primite din partea clientilor, ofera informatii despre cele mai comune afectiuni ortopedice, despre durerile si inflamatiile asociate cu acestea si despre felul in care aparatul B-Cure Laser poate reprezenta o solutie eficienta de tratament.

b cure. b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, durere de spate, dureri de spate, durere spate lombar, vlog, vlog durere, vlog b cure laser, vlog b-cure laser, vlog durere b cure laser, vlog durere b-cure laser

Durerile de spate pot aparea din cauza afectiunilor la nivelul coloanei, inflamatiilor cronice / severe, degenerarilor aparute odata cu procesul de imbatranire, ca urmare a stilului de viata, a meseriei, a activitatilor fizice intense s.a.m.d.

Ce este de facut daca suferim de dureri de spate?
Recomandam sa cauti online solutii pentru tratamentul durerilor de spate si, cel mai probabil, vei da peste B-Cure Laser. Avem foarte multe solicitari din partea pacientilor suferinzi in legatura cu ce este de facut si cum poate ajuta aparatul. Din experienta noastra, durerile de spate nu vin singure, ci de multe ori insotite cu afectiuni la nivelul umarului, soldului, se lasa pe picior, chiar pana la genunchi si am intalnit situatii in care durerea a ajuns inclusiv pana la calcai.

Functioneaza? Ma ajuta? Chiar poate trata durerile de spate?
Aceste intrebari sunt normale, iar scepticismul este de inteles. B-Cure Laser presupune o tehnologie relativ noua, chiar daca este de 10 ani pe piata, iar eforturile noastre isi propun sa faca cunoscute si sa promoveze beneficiile terapiei Soft Laser.
Ce se intampla atunci cand tratam durerile de spate cu B-Cure Laser?
La contactul direct cu pielea (fix pe sursa durerii, deoarece tratamentul trebuie sa se aplice exact pe locul afectat), laserul patrunde 4 cm in profunzimea tesutului, acolo unde nu pot ajunge foarte multe metode si, sub nicio forma, natural si non-invaziv. Odata patruns la sursa (la tesutul deteriorat), energia de pana la 250 mW micropulsuri (3,75 J/minut, pentru modelul Classic) este absorbita si sunt favorizate procesele de vindecare. Organismul nostru, atunci cand exista o problema, stie sa initieze reactiile de refacere, iar energia pe care reuseste s-o produca din alimentatie sau de la lumina (soare) este limitata. Dispozitivul nu facem decat sa creasca energia in mod exponential. Astfel, tratam durerea / inflamatia, stimulam circutia sangvina si celelalte procese de recuperare.

Protocolul de tratament in cazul durerilor de spate
Daca ne raportam, spre exemplu, la durerile de spate localizate in zona lombara, poate una cu cea mai mare frecventa in cazul majoritatii oamenilor, tot ce trebuie sa facem este sa pornim aparatul (recomandam sa se inceapa cu un minut si jumatate in eventualitatea existentei unei inflamatii severe si gradual sa se majoreze cu cate 30 de secunde), se pune pe toata suprafata afectata, direct pe piele, perpendicular si fara sa miscam laserul in timp ce-l aplicam. Mai simplu de atat chiar nu se poate!

B-Cure Laser iti ofera independenta
Tehnologia ne imbunatateste viata! Aceasta evolutie se observa si in cazul dispozitivelor medicale de tratare a durerilor. Terapia Soft Laser este folosita in medicina de cateva decenii, efectele sale biologice fiind remarcate prima data in anii 1960. In 2009, in Israel, a fost dezvoltat si brevetat B-Cure Laser, un produs ce incorporeaza acest avans tehnologic intr-un aparat mic, care functioneaza pe baterii reincarcabile, avand o putere si o suprafata de tratament indeajuns de mari si permitand vindecarea afectiunilor in confortul locuintei proprii. Poate cel mai important avantaj al dispozitivului consta in faptul ca, datorita lui, devii independent; nu mai depinzi de vizite la medici, kinetoterapeuti si/sau fizioteraputi. De asemenea, credem cu tarie ca laserul ar trebui sa fie prima metoda de tratare a durerii si cat mai aproape de momentul in care aceasta apare.

Aparatul B-Cure Laser vine ca „o manusa”, mai ales pentru pacientii ce nu mai pot lua medicamente ori au alte probleme asociate. Te incurajez sa ai incredere in certificari, in institutiile ce l-au acreditat, in rezultatele obtinute in ultimii 10 ani. Peste 150.000 de persoane au achizitionat acest produs. Daca la ei a functionat, va functiona si la tine. Incearca!

Stii ca poti inchiria aparatul? Misiunea B-Cure Laser este sa ajute oamenii sa scape de dureri. De aceea, din momentul in care primesti dispozitivul vei intra in legatura cu kinetoterapeutul nostru, care iti va oferi un protocol personalizat de tratament, in functie de organismul tau, de stilul tau de viata, de cat de cronice sunt durerile, ca astfel sa obtii cele mai eficiente si spectaculoase rezultate.

Nu lasa durerea sa-ti afecteze viata! Completeaza chiar acum formularul de contact si intra in legatura cu unul dintre specialistii nostri pentru a-ti oferi cele mai bune solutii de tratament.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.