Gabriela Vîlcea, administrator al B-Cure Laser Romania, ca urmare a solicitarilor primite din partea clientilor, ofera informatii despre cele mai comune afectiuni ortopedice, despre durerile si inflamatiile asociate cu acestea si despre felul in care aparatul B-Cure Laser poate reprezenta o solutie eficienta de tratament.

b cure. b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, durere de umar, durere umar, dureri umar dureri de umar, tratament durere umar, vindeca durere umar, vlog, vlog durere, vlog b cure laser, vlog b-cure laser, vlog durere b cure laser, vlog durere b-cure laser

Daca n-ar fi suferinta, cum am aprecia starea de bine si faptul ca ne putem misca fara probleme? Pana nu ne confruntam cu o durere puternica de umar, nu realizam importanta acestei articulatii. Ea te ajuta sa faci cele mai multe gesturi din viata cotidiana. Fie ca vrem sa atentionam pe cineva in trafic sau sa punem mana la gura, sa mancam, sa gesticulam, avem nevoie de umar. Iar cand durerile cronice afecteaza articulatia, mobilitatea este redusa dramatic si avem o stare continua de disconfort. Iar atunci incepem sa cautam solutii.

Problemele medicale n-ar trebui sa ne opreasca din indeplinirea obiectivelor. Am observat ca, in general, durerile de umar afecteaza mai mult barbatii decat femeile, cel mai probabil din cauza activitatilor fizice intense ori a locului de munca.

Nu te speria! B-Cure Laser nu are efecte secundare
Solutia pentru tratamentul durerilor de umar este B-Cure Laser, un dispozitiv portabil si reincarcabil, care incorporeaza tehnologia Soft Laser (de intensitate joasa). Vazand dimeniunile acestui aparat, cu siguranta te intrebi: oare chiar poate ajuta? Aceasta terapie este utilizata in recuperarea medicala de cateva decenii. Pana sa apara acest produs certificat pentru folosirea acasa, laser-terapia se efectua exclusiv in cabinete specializate de catre medici sau fizioterapeuti. Daca te gandesti ca este complicat sa-l pui in practica, te sfatuiesc sa nu te sperii! Aplicarea B-Cure Laser este facila si oricine o poate face. Dispozitivul trebuie pornit, pozitionat pe zona dureroasa si lasat sa functioneze pe o perioada cuprinsa intre 6 si 8 minute. Daca te afli la prima interactiune cu laserul terapeutic, recomand sa incepi cu 2 minute in eventualitatea existei unei inflamatii severe in articulatia umarului, deoarece un timp de 6 minute ar putea fi prea mult pentru inceput si ar putea intensifica reactiile din profunzime, inclusiv actiunea inflamatorie, iar astfel durerile s-ar „rascoli”.

Secretul tratamentului durerilor de umeri
Vestea buna este ca durerile de umar cedeaza destul de rapid. Dar exista un secret: pentru ca articulatia umarului este speciala si permite rotirea completa a mainii, uneori este dificil sa aplicam laserul exact acolo unde este necesar. Daca-l punem pe os, cel mai probabil n-o sa avem rezultate. Este important ca aparatul sa actioneze pe tesutul moale, sa se inconjoare intreaga articulatie a umarului. El reuseste sa patrunda pana la 4 cm (in profunzimea articulatiei), acolo unde nimic altceva nu poate sa mai ajunga, cel putin nu natural si non-invaziv. Odata ajuns la locul durerii, laserul este absorbit, iar organismul foloseste aceasta energie intensificand toate reactiile de refacere.

Echipa B-Cure Laser Romania include un kinetoterapeut, ce sta la dispozitia pacientilor pentru a explica principiile de baza ale aparatului, modul de operare a si, foarte important, stabilirea unui protocol eficient de tratament pentru a avea rezultate rapide. Cu totii suntem unici si speciali in felul nostru, tocmai de aceea trebuie sa fim tratati in mod corespunzator si personalizat.

Suferi de dureri de umeri? Nu lasa durerea sa-ti afecteze viata! Completeaza chiar acum formularul de contact si intra in legatura cu unul dintre specialistii nostri pentru a-ti oferi cele mai bune solutii de tratament.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.