Majoritatea pacienţilor care şi-au achiziţionat produsele B-Cure sunt mulţumiţi de modul în care acestea îi ajută să se recupereze după diverse afecţiuni sau leziuni şi de faptul că durerile dispar pas cu pas.

Acesta este feedback-ul de zi cu zi: M-am tratat cu B-Cure şi mi-a luat durerea.

Azi însă ne vom adresa minorităţii. Şi anume, acelui grup restrâns de pacienţi care iau aparatul acasă şi, în câteva zile, sună să relateze o intensificare a durerilor. Adesea, aceste dureri îl fac pe bolnav să se ducă la medic şi să-i spună că au luat „o maşinărie de pe internet”, iar nenumăratele soluţii ineficiente care circulă la liber îl vor determina pe doctor să decreteze în absenţa oricărei verificări că aparatul nu e bun şi să-i recomande pacientului să renunţe la tratament.

Şi e păcat. E păcat pentru toate efectele pozitive care puteau veni în timp.

Chiar acum câteva zile am primit un mail de la un domn. Spunea că are o durere teribilă de genunchi şi, dornic de rezultate cât mai rapide, a început din primul moment să folosească aparatul pe durata maximum recomandată de 8 minute, de mai multe ori pe zi.

Cine citeşte cu atenţie instrucţiunile, află că, de obicei, durata iniţială pe care o recomandăm începătorilor este de un minut – un minut şi jumătate, urmând ca tratamentul complet de opt minute să survină în timp, pe măsură ce corpul se obișnuiește cu tratamentul.

Se spune că mai binele e duşmanul binelui. Taman de aceea, excesul de zel este minunat în multe domenii, dar nu neapărat în tratamentul cu laser.

Acum, mai e de menţionat un aspect: durerile intense pe care o parte dintre dumneavoastră le resimt în perioada de început a tratamentului nu sunt neapărat un factor negativ.

“Cum așa? Noi ne doream o alinare a durerii!”

Sunt cazuri în care zona supusă tratamentului „găzduieşte” o inflamaţie severă. Dar inflamaţia în sine nu este un lucru rău. Rectific: Nu inflamaţia este problema. Ea e de fapt primul pas al soluţiei. Inflamaţia este un proces natural de apărare a corpului în lupta cu un agent patogen sau iritant.

Procesul de vindecare naturală, în cazul multor infecţii, traumatisme şi răni, trece printr-un prim pas cel de inflamaţie, finalizată prin eliminarea patogenului, a infecţiei, a virusului, urmat de etapa de vindecare.

Semnele inflamaţiei sunt în general neplăcute: febră, umflături, roşeaţă, durere accentuată, semne. Iar tendinţa noastră este s-o tratăm cât mai repede. Dar inflamaţia, cu tot alaiul ei de neplăceri, este, cum am arătat mai sus, purgatoriul de dinainte de rai. În limbaj de specialitate, această accentuare a durerilor din etapa inflamatorie se numeşte „răscolire”.

În concluzie: dacă, să zicem, genunchiul respectivului pacient prezintă o astfel de inflamaţie, durerea accentuată e doar semnul că disponibilitatea organismului de a combate agentul patogen a crescut. Că procesul inflamator va fi mai scurt şi, totodată, mai intens. Şi va fi urmat mai repede de bucuria recuperării.

Dacă doriţi mai multe detalii despre produsele B-Cure, le puteţi solicita prin formularul de mai jos

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.