Laserul este, prin definiție, un aparat care emite lumină printr-un proces de amplificare optică bazat pe emisia stimulată a radiației electromagnetice. De acolo îi și vine numele: Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation. E o lumină coerentă spațial și temporal, iar acest lucru înseamnă că e emisă în spot îngust și cu spectru limitat (exemplu: o singură culoare.)

Utilizarea laserului de intensitate înaltă în medicină pentru chirurgie, tratamentul cancerului, al pietrelor la rinichi etc. este binecunoscută și larg acceptată de specialiști. E o metodă care garantează mult mai multă precizie decât chirurgia clasică, generând totodată mult mai puțină durere, sângerare, umflături, răni și tot arsenalul de suferințe aferent unei operații clasice.

Tratament laser Bucuresti

În acest articol, vi-l vom prezenta pe fratele mai mic și mai puțin popular (deocamdată), laserul rece, laserul soft sau laserul de intensitate joasă. Are o mulțime de porecle, iar dacă vreți să vă faceți propria documentare pe Google în limba engleză, îl veți găsi și cu prescurtarea LLLT, care vine de la Low Level Laser Therapy. Având intensitatea mult mai scăzută, soft laser nu taie țesuturi și nu distruge tumori. Efectul lui este mai subtil și mai de lungă durată: stimulează vindecarea și regenerarea celulelor corpului omenesc.

Produsele B-Cure folosesc laser rece. Aplicate pe piele, în zona unei afecțiuni musculare, osoase, articulare, neurologice sau chia a unei răni propriu-zise, acestea încep să emită energie fotonică, iar aceasta trece prin șesuturi și stimulează producția de adenozintrifosfat (ATP). ATP e acumulatorul de energie al celulei, responsabil cu înmagazinarea, transportul, respectiv conversia energiei. Astfel, ATP contribuie direct la repararea celulei din interior și restabilirea funcționării normale, ceea ce accelerează procesul natural de vindecare a corpului.

În traducere în română simplă: laserul soft îți stimulează celulele bolnave să revină la normalitate și astfel, contribuie la vindecare și recuperare.

Avantajul față de alte metode de tratare a acestor boli este reprezentat de aspectul non-invaziv, de absența efectelor secundare prezente în majoritatea medicamentelor și a metodelor clasice de tratament și de utilizarea propriului mecanism de regenerare specific corpului omenesc, în locul unui factor extern care poate fi acceptat sau nu de corp.

Și, prin regenerare naturală, impactul este analgezic (se reduce durerea fizică intensă, care definește toate aceste afecțiuni), țesuturile se regenerează mult mai repede, la fel și metabolismul celular, și se accelerează circulația sangvină și limfatică, respectiv drenajul limfatic.

Totodată, laserul soft stimulează producția de colagen, enzime specifice, sinteza proteinelor.

Iar toate acestea contribuie la reducerea inflamațiilor.

Spotul de lumină acoperă o suprafață de 4,5 centrimetri, iar ușurința manevrării permite tratarea unui mare număr de boli într-un mod simplu și eficient.

Tratament durere cu Laser BucurestiSă rezumăm: principalele planuri de acțiune ale laserului rece sunt:

-adjuvant în tratamentul bolilor sistemului muscular și osos
-adjuvant în regenerarea nervilor afectați de diverse condiții
-factor de reducere a durerilor aferente acestor boli, fără efectele secundare ale calmantelor.
-adjuvant în vindecarea rănilor, inclusiv a rănilor cronice dificil de tratat și cu tendințe de infectare, cum ar fi escarele, ulcerul varicos sau venos etc.)
-regenerarea epidermei, ceea ce îl recomandă pentru tratament dermatologic.

În prezent, se desfășoară cercetări pentru a evalua și alte posibile efecte pozitive ale laserului de intensitate joasă.

Produsele B-Cure se bazează pe un patent israelian și sunt niște device-uri de dimensiuni rezonabile, ușor de manevrat și de descifrat, portabile – ceea ce le face excelente opțiuni și pentru persoanele care călătoresc mult și se confruntă cu disconfortul fizic specific acestui mod de viață – și adaptate perfect utilizării la domiciliu, o dată sau de mai multe ori pe zi, în ședințe de până la opt minute, în funcție de nevoile fiecărui pacient în parte.

Tratamentul nu induce durere, senzație de rece sau de cald, e 100% sigur și nu prezintă, cum am precizat și mai sus, efecte secundare. Singura precauție recomandată este să nu îți îndrepți laserul spre ochi.

Dorești mai multe detalii despre produsele B-Cure? Completează formularul de mai jos

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.