Laserul terapeutic l-a scăpat de gonartroză! Este finalul fericit al poveștii unui domn din București, care a încercat o mulțime de tratamente pentru dureri până l-a găsit pe cel potrivit. După ce s-a tratat cu laserul, domnul Gheorghe Papacu spune că viața este mult mai bună!

Domnul Gheorghe Papacu și-a tratat gonartroza cu laserul terapeutic!
Domnul Gheorghe Papacu și-a tratat gonartroza cu laserul terapeutic!

„Am aflat de laser de la un prieten care i-a făcut reclamă!”

La cei 77 de ani, domnul Papacu poate să țină pasul cu nepotul lui fotbalist. Joacă fotbal cu el, se plimbă prin parc și merge liniștit în vacanță. Asta după ce a scăpat de durerile groaznice cu ajutorul terapiei cu laser: „Despre acest aparat cu laser am aflat de la un prieten care i-a facut reclamă și mi-a spus ca e foarte, foarte bun! Atunci m-am hotărât să cumpăr și eu!”.

„O perioadă bună l-am folosit și mi-a fost de ajutor!”

Domnul Papacu recunoaște că a luat decizia care i-a schimbat viața cu mult în bine: „Folosesc acest aparat de un an si jumatate. Acest aparat l-am cumpărat în primul rând pentru mijloc. Aveam dureri de mijloc! Dar și pentru gonartroz de la picior l-am folosit. Într-adevar, a fost mai greu la început, fiindcă gonartroza a fost mai avansată. Dar o perioadă bună l-am folosit și mi-a fost de ajutor!”.

„După ce l-am folosit, le-am spus și prietenilor de laser și am mai luat încă 3 aparate!”

După ce a găsit soluția-minune pentru el, a dat vestea mai departe și celor apropiați aflați în suferință: „După ce l-am folosit, am dat indicații și altor prieteni și am mai luat încă 3 aparate! Prietenii mei l-au folosit pentru reumatism, pentru dureri de mijloc, de umeri și de genunchi. Prietenii mei mi-au spus că au avut rezultate bune și îl folosesc în continuare. Deci nu e nicio problemă, fiindcă aparatul e foarte bun, nu are consum mare de energie!”.

„Înainte de a cumpăra acest laser, făceam infiltrații cu ozon!”

Viața dinainte de a folosti terapia cu laser a fost ca un coșmar pentru domnul Papacu: „Înainte de a cumpăra acest aparat, făceam infiltrații cu ozon o dată pe lună la ambele picioare. Nu am fost adeptul să iau unguente. Când am auzit de laser, imediat l-am luat și l-am folosit și într-adevăr mi-a facut bine. La ora actuală îl folosesc la genunchi, la răceli… Vin seara acasă și pun aparatul și e foarte, foarte bun! Chiar și dimineața îl pun câteodată. Și mă simt foarte bine!”.

„După tratamentul cu laser, viața este mai bună, pot să mă mișc mai bine, dureri nu mai am!”

După chinul prin care a trecut, domnul Papacu se bucură în sfârșit de un stil de viață sănătos, care îi permite să mearga și în vacanță, unde mai face din când în când tratament cu laserul: „După tratamentul cu laser, viața e mai bună! Adică pot să mă mișc mai bine, dureri nu am, iar ziua, v-am mai repetat, pot pleca în parc sau în plimbare o oră, două chiar. Și îmi este de ajutor! Deci acest aparat cu laser este foarte bun pentru noi, mai ales cei pensionari! E diferență mare între stilul de viață de înainte și stilul de viață de acum! Se simte că am folosit acest aparat cu laser!”.

„E un preț acceptabil, chiar și cei cu pensii mici pot să cumpere laserul!”

Domnul Papacu spune că oricine își poate cumpăra aparatul cu care el a scăpat, după o lungă așteptare, de dureri: „Vizavi de pret, mi s-a părut un preț acceptabil, de aceea l-am și cumpărat. Acest aparat poate fi cumpărat de oricine! Și o să fie mulțumiți după ce îl folosesc trebuie să investim foarte mult în sănătate. Că dacă nu ai sănătate, degeaba trăiești! Fără sănătate nu se poate! De la restul te mai oprești! Și cei care sunt cu pensii mici, dacă vor să cumpere, pot să o facă, pentru că prețul nu e așa de mare! Chiar dacă au pensii de 2000, 2400 de lei, se poate face economie!”

„Cine vrea să se convingă să cumpere acest laser și o să vadă că o să se simtă foarte bine!”

Domnul Papacu are si un mesaj pentru cei care inca au dubii in privinta eficacitatii acestei terapii cu laser: „Eu spun ceea ce simt și ceea ce văd pe corpul meu. Dacă oamenii vor să se convinga să cumpere acest aparat cu laser și o să vadă că într-adevăr eu am dreptate când le spun că o să se simtă foarte bine!”

B-Cure Laser este un aparat medical portabil, foarte ușor de utilizat acasă, care tratează durerea, inflamația și rănile. Dispozitivul cu laser pătrunde prin piele până în adâncurile țesuturilor. El stimulează mecanismele naturale de vindecare a corpului și eliberează endorfine care ajută la ameliorarea durerii. Tratamentul este nedureros și nu are efecte secundare.

 

 

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.