După durerea de genunchi, durerea de șold este una dintre cele mai intalnite probleme în rândul celor cu vârsta de peste 60 de ani. Aproximativ 80% dintre cei cu vârsta de peste 65 de ani suferă de dureri în articulația șoldului. Durerile severe ale mobilității duc în cele din urmă la o intervenție chirurgicală de înlocuire a șoldului. Dar operația nu este întotdeauna soluția, aflati tratamentul natural care învinge durerea.

Articulația șoldului ne ține partea superioară a corpului și este punctul de legătură între talie, membrele inferioare și restul corpului nostru. Articulația este pre-construită sub forma unei bile situată în interiorul unei nișe din osul pelvian. În jurul articulației puteți găsi ligamente și mușchi care ajută la menținerea stabilității și a activității corecte a articulației.

Eroziunea cartilajului – nu doar în genunchi

Dacă până astăzi prima asociere care ți-ar veni în minte când ai auzit expresia eroziune a cartilajului este durerea la genunchi, gândește-te din nou. Femurul și nișa în care se află sunt, de asemenea, căptușite cu cartilaj articular care permite mișcarea lină a articulației și fără durere.

Funcția principală a cartilajului articular este de a opri șocurile și de a reduce frecarea oaselor în timpul mișcării articulațiilor. În momentul în care cartilajul este erodat sau distrus, se creează frecare între oase, ceea ce duce la uzura articulației, dureri severe și chiar afectarea mobilității.

Cum se erodează cartilajul?

Eroziunea cartilajului poate avea mai multe cauze, inclusiv: sabotaj, artrită și un dezechilibru în producerea celulelor cartilajului. Dar cauza principală și cea mai frecventă este osteoartrita. Conform datelor, aproximativ 80% dintre cei cu vârsta de peste 65 de ani vor suferi o anumită eroziune a cartilajului și aproximativ 20% dintre aceștia vor suferi de durere și restricții de mișcare.

Cauza dezvoltării osteoartritei este încă necunoscută, la fel ca și tratamentul problemei. Chiar și în medicina modernă de astăzi nu s-a găsit încă nicio soluție care să poată determina creșterea noului cartilaj în articulația rănită. Prin urmare, există mulți pacienți care, după încercări de tratamente diverse, cum ar fi pastile, unguente, tratamente de fizioterapie sau terapeuți alternativi, au renunțat și au decis să meargă pentru soluția chirurgicală.

Chirurgia nu este întotdeauna soluția

Dincolo de pericolele obișnuite care apar cu orice procedură chirurgicală, în special pentru persoanele în vârstă. Reabilitarea după operația de înlocuire a șoldului durează cel mai bine între 6-10 săptămâni, timp în care pacientul va trebui să fie supus reabilitării, fizioterapiei și analgezicelor. Toate acestea trebuie să treacă după operație într-o singură articulație, când fiecare dintre noi are două. Prin urmare, înainte de a merge la cel mai apropiat spital și de a vă întinde pe masa de operație, este important să vă asigurați că ați examinat într-adevăr toate opțiunile disponibile. Permiteți-ne să vă recomandăm un dispozitiv mic, care poate lupta impotriva durerilor mari.

Laserul B-Cure – o soluție naturală pentru durere

Dacă nu ați auzit încă de dispozitivul care a revoluționat lumea gestionării durerii, este timpul să vă familiarizați. Laserul B-Cure este un dispozitiv medical pentru tratamentul la domiciliu, care datorită unui brevet unic a reușit să valorifice întreaga putere a laserului moale într-un dispozitiv de mărimea unui aparat de ras. Utilizarea laserului B-Cure permite revenirea la o rutină fără durere printr-un tratament personal zilnic, care poate fi făcut oriunde și oricând.

Ai auzit bine, nu mai trebuie să aștepți luni de zile pentru o întâlnire cu un medic, să ieși din casă, să cauți un loc de parcare, să aștepți la coadă, să mergi la medic, așa că te va trimite pentru un control că programarea este încă două luni. Cu B-Cure Laser vă puteți trata oriunde și oricând, eficient, simplu și fără efecte secundare.

Cum functioneaza?

Laserul B-Cure funcționează pe tehnologia cu laser moale, care a fost o parte integrantă a gestionării durerii de peste 40 de ani. Laserul de la dispozitiv pătrunde prin piele în țesuturi și declanșează procese care sunt responsabile pentru ameliorarea durerii și tratarea inflamației. Printre altele, atunci când laserul lovește țesutul, acesta determină o eliberare crescută de endorfine, care sunt hormoni care sunt responsabili pentru ameliorarea durerii. De asemenea, laserul încurajează fluxul de sânge în zona afectată, ceea ce permite o curățare mai eficientă a inflamației și produce enzime antiinflamatorii care sunt secretate în mod natural în corpul nostru.

Nu este surprinzător faptul că eficiența laserului Be Cure a fost dovedită în 5 studii clinice diferite care au arătat toate în unanimitate, laserul Be Cure este eficient în tratarea durerii și inflamației. Este, de asemenea, recomandat de medicii de durere și ortopedii de vârf din domeniu și este chiar folosit de aceștia în clinicile de durere de la spitalele Rambam Wolfson, Tel Hashomer și Hadassah.

Profesorul Vetin, expert în reabilitarea sindroamelor dureroase, explică, de asemenea, că intervenția chirurgicală este ultima soluție.

Lăsați detaliile acum și puteți obține laserul Be Cure pentru 60 de zile de experiență la un preț special și accesibil! Astfel vei vedea singur că te poți bucura de o viață bună, fără durere!

Vezi parerile clienților noștri: https://www.b-cure-laser.ro/testimonials/

Solicita informatii suplimentare la 021.9092: https://www.b-cure-laser.ro/contact-us/

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.