Cartilajul se uzează și vă dor genunchii? Cunoașteți tratamentul care vă va pune pe picioare

Durerea la genunchi a fost întotdeauna unul dintre cele mai frecvente tipuri de durere, dar fenomenul eroziunii cartilajului a devenit o adevărată epidemie în ultimii ani. Studiile arată că peste 60% dintre cei cu vârsta de peste 50 de ani suferă de osteoartrita genunchiului. Dar, înainte de a recurge la operație sau de a deveni dependent de analgezice, cunoașteți dispozitivul care revoluționează lumea în gestionarea durerii.

Eroziunea cartilajului la genunchi este denumirea dată artritei (osteoartritei) care a atacat din ce în ce mai mulți pacienți în ultimii ani. Eroziunea cartilajului la genunchi se manifestă prin dureri care îngreunează desfășurarea activităților zilnice, cum ar fi mersul pe jos, urcarea și coborârea scărilor și în picioare. Dacă durerea nu este suficientă, eroziunea cartilajului la genunchi provoacă multor pacienți o senzație de instabilitate în urma căreia se pot împidica foarte ușor și să cadă.

Durere de genunchi

În urmă cu aproximativ 8 ani, specialiștii din Berlin au vrut să testeze care dintre animalele din grădina zoologică au cea mai mare sarcină asupra articulațiilor. În acest scop, în grădina zoologică, toate animalele au fost testate cu un aparat RMN și au examinat raportul dintre greutate și zona cartilajului în articulațiile care transportă greutatea. Dar grădina zoologică nu s-a mulțumit doar cu animalele din grădina zoologică și a vrut să verifice și personalul grădinii zoologice. Rezultatul testului a arătat că cea mai mare sarcină asupra articulațiilor a fost de fapt la oameni, angajații de la grădina zoologică, în special la articulațiile genunchiului.

Pentru a înțelege cum se produce eroziunea cartilajului, este important să înțelegem că în articulațiile din corpul nostru există un echilibru între distrugerea celulelor cartilajului existente și procesele de formare a celulelor noi. Dar, de-a lungul anilor, din cauza rănilor, vârstei și a bolilor degenerative, echilibrul dintre procesele de construcție și distrugere este afectat, ceea ce determină o schimbare a structurii cartilajului și, uneori, eroziunea acestuia.

Chirurgia nu este întotdeauna soluția!

Dacă și tu suferi de eroziune a cartilajului la genunchi, probabil ai vizitat multe clinici de specialitate care ți-au prescris analgezice, ți-au făcut injecții în articulație, te-au trimis la kinetoterapie, dar durerea persista în continuare. Dincolo de complicațiile implicate în intervenția chirurgicală, care includ anestezia și intervenția chirurgicală în corpul uman, atunci când vine vorba de intervenții chirurgicale din cauza problemelor ortopedice, complicațiile pot fi critice și chiar pot duce la deteriorarea nervilor și la mișcarea zonei operate. Prin urmare, B Cure-Laser este cea mai recentă soluție pentru durere, mai ales când acum este posibilă tratarea durerii acasă într-un mod confortabil, simplu și fără efecte secundare.

Tratament natural pentru durerile de genunchi

Gabriel Moshitz, un invalid IDF care trăiește cu dureri de genunchi de mulți ani, a avut dificultăți în a ajunge acasă de mulți ani din cauza celor 9 trepte de la intrare: ”În fiecare zi urc cele nouă trepte ale intrării în casă. Am avut o problemă cu asta, a trebuit să țin peretele drept pentru a urca la etaj”. În căutarea unui tratament care să-l ajute cu durerea, Gabriel a dat peste un anunț pentru dispozitivul laser B-Cure publicat de legendarul star de baschet Mickey Berkowitz.”Mi-am spus, de ce să nu încerc? Mickey Berkowitz îl publică la televizor, poate mă va ajuta și pe mine. Am cumpărat dispozitivul și intr-adevar m-a ajutat foarte mult”.

Dispozitivul laser B Cure este un dispozitiv medical inovator, oferind tratament cu tehnologia laser moale. Utilizarea dispozitivului laser B-Cure crește eliberarea hormonului endorfină în creier, care este responsabilă pentru ameliorarea durerii, în timp ce tratează inflamația. Printre numeroasele beneficii ale laserului Bee Cure se numără faptul că tratamentul este de casă, natural și fără efecte secundare.

Este important să rețineți că dispozitivul laser B-Cure nu provoacă creșterea noului cartilaj, dar cu siguranță ameliorează durerea și vă permite să reveniți la rutina vieții.

Solicită specialiștilor noștri informațiile de care ai nevoie la 021.9092

 

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.