În multe culturi, bătrâneţea este considerată vârsta de aur. Şi totuşi, ea vine la pachet cu o serie de boli, neputinţe şi disconfort. Pe care, dintr-o inerţie fără sens, mulţi dintre noi le considerăm drept inevitabile, şi nu facem nimic, sau foarte puţin, pentru a le elimina. Sau dacă facem ceva, apelăm mereu la procedee extreme, cum ar fi o operaţie, sau un pumn de medicamente cu efecte secundare care ne strică toată ziua.

Într-o situaţie similară se afla şi doamna Vasilica Ţenea, o adorabilă bătrânică din Bucureşti în vârstă de 73 de ani. În urma tratamentului cu dispozitivul nostru, B-Cure, doamna Ţenea şi-a recâştigat buna dispoziţie, umorul şi şarmul irezistibil de bunicuţă universală, şi poate că aceasta e cea mai mare satisfacţie în munca noastră. E, de altfel, şi motivaţia care i-a determinat pe GY Medical Solutions, compania mamă din Israel, să dezvolte dispozitivele care utilizează laserul de intensitate scăzută (low level laser therapy) pentru a trata durerea generată de afecţiuni musculare, osoase sau articulare, stimulând mecanismele naturale de vindecare ale organismului.

Multe persoane de vârsta doamnei Ţenea descriu simptome similare cu ale dumneaei. „Eram un om invalid. Infirm. Nu puteam să fac nimic. Nu puteam să merg. Nu puteam să mă mişc. Plângeam întruna de durere.”

E o viaţă imposibilă, o viaţă în care forţa şi vioiciunea minţii sunt contrazise de limitele trupului, de bolile fizice care blochează toate micile libertăţi care ne fac ziua frumoasă.

Desigur, doamna Ţenea, unul printre pacienţii care au participat în cabinetul companiei la şedinţe test cu B-Cure Laser, avea şi un istoric medical pe măsură. Suferea de reumatism cronic articular, spondiloză cervicală, gonartroză bilaterală şi coxartroză bilaterală. Cu alte cuvinte, bolile – şi durerile aferente îi afectau coloana vertebrală, ambii genunchi şi ambele şolduri.

Într-o dimineaţă, doamna Ţenea s-a trezit cu o durere de nedescris în zona cervicală – partea superioară a spatelui, spre umăr, o durere care se resimţea până-n claviculă. Nu reuşea să se ridice din pat. Şi-a chemat soţul să o ajute. Simptomul se manifesta cu intermitenţe: un minut de durere cruntă, urmat de cinci minute de pauză. „Ţipam de durere”, povesteşte doamna Ţenea, „pentru că venea aşa, deodată”.

Nu era primul episod de dureri atroce provocate de spondiloza cervicală, pentru doamna Ţenea. Avusese o experienţă similară anul trecut. Chemase salvarea, dar medicii îi spuseseră că nu o pot ajuta pentru că e „anticoagulantă”. Adică, suferea de un deficit de coagulare a sângelui, iar unicul tratament care i se recomanda ar fi fost fizioterapia. Sau să aştepte o lună, perioada „normală” pentru durerile acestei boli. (Să echivalezi normalitatea cu durere presupune o doză copioasă de cinism, spunem noi.)

Dar, de această dată, lucrurile au evoluat altfel. Prin intermediul fiicei sale, doamna Ţenea a descoperit şedinţele tratament cu laser B-Cure. N-a achiziţionat aparatul din primul moment: pentru un om grav bolnav şi torturat zilnic de dureri, e important să-i verifice iniţial eficienţa.

În prima şedinţă, a constatat dispariţia durerii din umăr şi claviculă, chiar dacă „ceafa”, zona superioară a spatelui, continua s-o doară.

După cinci şedinţe, durerea din zona spatelui s-a atenuat treptat şi a dispărut.

A decis să extindă numărul şedinţelor la zece, să se bucure de rezultate complete.

„Când am văzut că este bun, am hotărât să îl încerc şi la genunchi!”. Efectul a fost asemănător. Încet – încet, şi-a recâştigat mobilitatea, a început să meargă din nou, ba chiar să urce şi să coboare scări. Iar durerile au dispărut.

Şi pentru că îi rămăseseră câteva şedinţe din perioada de test, doamna Vasilica a hotărât să-şi trateze mâinile. Deşi durerile acestei zone erau mai puţin intense, reumatismul îi afectase elasticitatea încheieturilor, precizia gesturilor şi chiar forţa de a ţine obiecte. „Nu puteam lua o farfurie sau o cană în mână fără să le scap”. După patru şedinţe, a izbutit să facă un lucru mărunt, gospodăresc, normal pentru noi toţi, dar care a bucurat-o peste măsură: a reuşit să spele vasele.

În acest punct, doamna Vasilica şi soţul ei au decis să achiziţioneze dispozitivul, „să îl ia acasă”. Să continue tratamentul reumatismului, al gonartrozei, al coxartrozei şi al oricăror boli degenerative similare care ar putea apărea, fără efortul presupus de transportul zilnic până la cabinet.

Aceşti oameni au acum soluţia eficientă, non-invazivă şi modernă pentru bolile sistemului muscular şi osos. Şi datorită ei, pot trăi vieţi normale, complete, de oameni sănătoşi. Fără disconfort, fără efecte secundare nedorite, fără dureri în plus.

Detalii complete legate de modul în care funcţionează terapia cu laser de intensitate scăzută puteţi găsi pe https://b-cure-laser.ro/ . Pentru întrebări suplimentare, vă puteţi adresa echipei noastre, prin intermediul formularului de mai jos.

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.