Doamna Natalia a scăpat complet de dureri după ce a folosit B-Cure Laser! Acesta este deznodământul unei povești care a început cu multă suferință și s-a sfârșit cum nu se putea mai bine! Echipa B-Cure Laser a mers acasă la doamna Natalia pentru a afla cum a decurs tratamentul cu laserul.

Natalia Mateescu are 81 de ani și o experiență uriașă ca profesor de biologie. A profesat din 1966 până în 2010, timp în care a studiat și a aflat toate secretele corpului uman. A fost mereu la curent cu ceea ce apare nou în medicină și s-a bucurat enorm când a descoperit terapia cu laser.

„Mi-a spus o asistentă că ar fi bun niște laser!”

„Acum câțiva ani am fost la sanatoriu la Mangalia. Acolo mi-a spus o asistentă, când a văzut montul meu, că ar fi bun niște laser. Mi-a zis că există la institut, dar nu la sanatoriu. Și am băgat la cap! Și mereu, peste tot unde m-am dus, am întrebat de el. Am fost la institutul ăsta de boli ale piciorului, care l-au înființat acum la Policlinica Vitan. Habar n-aveau ei de așa ceva! Ei știu numai de gimnastică și să nu mai porți pantofi cu toc! Ei, eu nu pot să nu mai port pantofi cu toc, pentru că m-am obișnuit așa și port de 60 de ani pantofi cu toc! Nu i-am lăsat niciodată”, povestește dânsa.

Și pentru că nu se poate despărți de pantofii cu toc nici la 81 de ani, doamna Natalia a apelat la un tratament care-i redă forța de a defila grațios, ca în tinerețe! A scăpat de dureri cu B-Cure Laser!

„Numai faptul că pot să merg fără să mă doară piciorul este enorm!”

„Am aflat de B-Cure Laser dintr-o revistă REBUS. Am văzut că în fiecare săptămână apare reclama la laser. M-am bucurat mult pentru că știam. auzisem ceva despre el, că ar fi bun pentru monturi. Și pentru că am niște monturi care mă dor, am zis sa încerc să vedem cum este. Și văd că este bun până în prezent! Într-adevăr, nu mă mai dor, după ce fac tratamentul, dacă fac dimineața și seara, chiar nu mă mai dor deloc. Numai faptul că nu mă mai doare zona respectivă și că pot să merg fără să mă doară piciorul este enorm! După prima folosire deja am simțit că nu mă mai doare”, mărturisește Natalia Mateescu.

„Operația nu dă rezultate, e lucru cert!”

Înainte să afle cât de benefică este terapia cu laser, doamna Natalia a încercat să se trateze în tot felul de moduri, care nu au dat rezultate: „Am fost și la Institutul ăsta pentru bolile piciorului, că am zis că dacă sunt specialiști în asta, trebuie să se priceapă la ce aș putea să fac și trebuie să aibă un aparat care să lucreze la țesutul ăsta. Operația nu dă rezultate, e lucru cert! Am văzut oameni operați, iar după 3 luni de la operație a început să se formeze din nou montul. Deci operația nu dă rezultate! Singurul lucru e să se lucreze fără să se pătrundă în interiorul țesutului, din afară”.

„Înainte, când mergeam, mă durea. Acum nu mai simt că e montul acolo!”

Diferența între cum se simțea înainte să folosească B-Cure Laser și cum se simte acum este de la cer la pământ. Datorită B-Cure Laser a scăpat de durerile provocate de monturile de la picioare: „Mi-era greu să merg și oboseam repede! Efectiv mă durea! Când mergeam, aveam momente când mă durea, mă ustura zona respectivă. Acum pot să merg fără să mă deranjeze zona respectivă și chiar nu simt că mai e montul acolo. Când veneam acasă, abia așteptam să mă descalț. Acum mă încalț, mă descalț fără probleme. Urc, cobor de mai multe ori pe zi. Chiar dacă nu mă duc la cumpăraturi. Sunt mai dispusă să petrec timpul făcând mișcare, pentru că nu mă mai doare. O să vină căldura și o să mă aventurez mai mult pe afară. Acum stăteam și călcam când ați venit dumneavoastră. Deci stăteam în picioare! Și pot să stau mai mult timp în picioare fără să mă mai doară piciorul. Și încălțată, la fel, pot să mă încalț, să umblu, fără să mă mai usture zona respectivă”.

„De la o vârstă te gândești mai mult la sănătate decât la altceva!”

Doamna Natalia are o pensie modestă, de puțin peste 2000 de lei. Însă, pentru dânsa, banii n-au fost niciodată o problemă atunci când a avut nevoie să-și îmbunătățească sănătatea: „Prețul l-am aflat când am vorbit cu domnul de la dumneavoastră. Atunci mi-a spus prețul și m-am gândit că merită. Dânsul a zis să mă mai gândesc. Ce să mă mai gândesc, că eu deja mă gândisem. Chiar cu orice sacrificiu îl luam. De la o vârstă te gândești mai mult la sănătate decât la altceva. Nu de alta, dar e păcat să ai dureri așa inutil”.

„B-Cure Laser e chiar benefic! Chiar nu am făcut o cheltuială zadarnică!”

O astfel de atitudine a salvat-o pe doamna Natalia. Acum își dorește să răspândească un mesaj care să-i facă și pe cei care au dubii sau neglijează sănătatea să apeleze la cea mai eficientă soluție a vremurilor noastre: „B-Cure Laser este bun pentru dureri de oase, de mușchi, m-am convins! Eu sunt mulțumită de ce face! Chiar nu am făcut o cheltuială zadarnică. Cine vrea și poate, să încerce! Dacă au posibilitatea și dacă pot face efortul ăsta, să-și ia un aparat! E chiar benefic pentru cei care au dureri mari”.

B-Cure Laser este un aparat medical portabil, foarte ușor de utilizat acasă, care tratează durerea, inflamația și rănile. Dispozitivul cu laser pătrunde prin piele până în adâncurile țesuturilor, stimulează mecanismele naturale de vindecare a corpului și eliberează endorfine care ajută la ameliorarea durerii. Tratamentul este nedureros și nu are efecte secundare.

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.