Servea masa culcat și nu se mai putea mișca din cauza unor dureri care i-au făcut viața un calvar. Și când credea că a epuizat toate soluțiile pentru a scăpa de chinuri, a găsit în sfârșit tratamentul îndelung căutat. Așa începe povestea lui Nicolae Tudorache, un domn din București, care a întinerit după ce laserul terapeutic i-a tratat toate durerile!

Domnul Nicolae Tudorache a întinerit după ce laserul i-a tratat toate durerile!

Dispozitivul medical B-Cure Laser, căci despre el este vorba, l-a întinerit pe domnul Nicolae cu 20 de ani. În teorie, vârsta e de 70 de ani, dar în practică nu îi dă nimeni mai mult de 50 de ani. Și chiar se mișcă la fel ca-n tinerețe. După ce s-a tratat cu laserul, și-a recăpătat forța de altădată, iar acum vorbește despre dureri la trecut.

Laserul i-a tratat durerile la genunchi și la șold

„După 4 luni de zile, durerile la genunchi au încetat. Nu mai simt nici dureri la șold, care era partea cea mai afectată. Îmi târam pur și simplu piciorul. Așa de atroce au fost durerile”, ne povestește domnul Nicolae.

Acum face gimnastică, pedalează bicicleta și merge pe jos

În sfârșit, după o lungă așteptare, Nicolae poate să facă tot ce își dorește, ca odinioară. Inclusiv sport: „Acum, cu ajutorul laserul, pot să fac mișcări, gimnastică, mă mișc foarte bine. Pot să și pedalez bicicleta. Am mers și 14 kilometri pe jos fără să simt dureri, fără să am vreo jenă”.

Pastilele și unguentele nu au avut niciun efect

Ca majoritea bolnavilor care caută tratament pentru durere, domnul Nicolae a încercat cele mai cunoscute soluții, despre care spune că în zilele noastre nu mai funcționează sub nicio formă: „M-am folosit de tot felul de unguente recomandate de doctori și farmaciști , nu și-au făcut efectul. M-am chinuit cam 3 luni de zile, nu puteam să mă mișc”.

Laserul a fost ca o minune pentru domnul Nicolae

Întâmplarea a făcut ca, într-o zi, să deschidă televizorul și astfel să descopere aparatul medical care l-a salvat: „Am văzut aparatul pe ETNO TV și l-am comandat, eram într-o situație destul de rea. Am mers pur și simplu pe șansă, pe noroc. Am zis că, dacă tot am băgat bani în tot felul de unguente, alifii și așa mai departe, de ce nu aș încerca și asta? Mai ales că sunt multe tratamente pe bază de laser, care dau rezultate foarte bune. Pentru mine a fost o minune, nu mă așteptam”.

Sănătatea e prioritară!

Orice poveste în care durerea joacă rolul personajului negativ trebuie să aibă un final fericit. Așa cum este și povestea domnului Nicolae, care vine cu o recomandare pentru toți cei care încă nu au reușit să găsească tratamentul potrivit: „Sănătatea e prioritară! De aceea îl recomand cu mare căldură și încredere, pentru toată lumea care suferă de așa ceva. Decât să ajungă la operații care sunt mult mai scumpe… mai bine aleg laserul, care nu are nici efecte secundare. Așadar, să-și achiziționeze cât de repede posibil acest aparat, care e într-adevăr o minune”.

B-Cure Laser este un aparat medical portabil, foarte ușor de utilizat acasă, care tratează durerea, inflamația și rănile. Dispozitivul cu laser pătrunde prin piele până în adâncurile țesuturilor, stimulează mecanismele naturale de vindecare a corpului și eliberează endorfine care ajută la ameliorarea durerii. Tratamentul este delicat, nedureros și nu are efecte secundare.

 

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.