Acest articol este adresat persoanelor care nu pot calca din cauza durerilor de calcaie si care vor sa scape de aceste dureri groaznice. Suferi de dureri de calcaie? Durerile de calcaie pot avea numeroase cauze. Indiferent de motivele durerilor de calcaie avute, solutiile sunt aceleasi. Dar intelegerea cauzelor durerilor de calcaie te poate ajuta sa ai asteptari realiste in ceea ce priveste protocolul de tratament, cu rezultate mai rapide si mai spectaculoase.

calcai, călcâi, calcaie, călcâie, durere de calcai, durere de călcâi, durere de calcaie, durere de călcâie, dureri de calcai, dureri de călcâi, dureri de calcaie, dureri de călcâiei, durere calcai, durere călcâi, durere calcaie, durere călcâie, dureri calcai, dureri călcâi, dureri calcaie, dureri călcâie, b cure. b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, vlog, vlog durere, vlog b cure laser, vlog b-cure laser, vlog durere b cure laser, vlog durere b-cure laser

Din experienta noastra, durerile de calcaie sunt cauzate de pinteni calcaneeni sau de anumite fisuri (situatie mult mai intalnita la oamenii cu activitate fizica intensa) ori ca urmare a unui exces de greutate. Uneori calcaiul mai poate sa doara din cauza inflamatiei nervului sciatic. Alteori calcaiul doare din cauza fasceitei plantare si trebuie sa ai griji, deoarece este nevoie sa tratezi toata suprafata inflamata (toata talpa) pentru a ameliora simptomele. Deseori, pacientii cu neuropatie diabetica sufera de dureri de calcaie.

Metodele de gestionare sau tratare a durerilor de calcaie cu care suntem familiarizati, in afara de antiinflamatoare, analgezice, pastile, poate chiar creme, sunt deplasarile la doctori, la cabinelete de fizioterapie, pentru aplicarea procedurilor de recuperare medicala. Laserterapia este binecunoscuta printre suferinzii de dureri de calcaie si s-a aratat foarte eficienta in ameliorarea sau disparitia completa a durerii. Insa, ultimul lucru de care ai nevoie atunci cand suferi de o durere in calcai este sa trebuiasca sa te deplasezi zilnic la sedinte, cand in zilele noastre poti sa le faci acasa, singur, simplu, in timp ce te uiti la televizor, in timp ce stai pe canapea sau in pat, fara sa intrerupi tratamentul din cauza ca trebuie sa mergi la serviciu ori sa renunti la orice alta activitate zilnica normala.

Daca te-ai saturat de analgezice si antiinflamatoare sau daca acestea nici macar nu constituie o solutie pentru tine, daca ceea ce faci deja nu te ajuta si vrei sa scapi de durerea de calcai, cea mai moderna si inovatoare solutie presupune tratarea acasa cu B-Cure Laser, un laser terapeutic de dimensiunea unei telecomenzi. B-Cure Laser este un dispozitiv medical destinat opririi durerii si vindecarii sursei acesteia, stimuland mecanismele naturale de refacere a organismului, intarind comunicarea intercelulara si favorizand circulatia sangelui. Produsul, dezvoltat si brevetat in Israel, constituie o inovatie in domeniul tehnologiei Soft Laser (LLLT) si este destinat uzului casnic. Aparatul este certificat ISO si recunoscut la nivel international datorita eficientei in rezolvarea problemelor medicale in conditii de siguranta, fara riscuri si efecte secundare.

Protocolul de tratament B-Cure Laser pentru durerile de calcaie
Felul in care il aplici B-Cure Laser si numarul de aplicari determina eficienta tratamentului. Sunt pacienti care au dureri de calcaie recente, iar atunci cateva aplicari pe punct sunt indeajuns ca durerea sa dispara complet. Sunt insa pacienti care au dureri cronice si ale caror cauza nu poate fi indepartata, iar atunci B-Cure Laser reprezinta un instrument ce-i ajuta sa gesioneze durerea de fiecare data cand apare. IMPORTANT: fiecare aplicare are un efect analgezic rapid si lucreaza la sursa durerii.

Referitor de rezultate, este foarte realist sa se observe o ameliorare inclusiv dupa prima aplicare, deoarece durerea de calcai este foarte usor de tratat. Protocolul este simplu: B-Cure Laser se pune acolo unde doare, in contact direct cu pielea si perpendicular, pe o durata cuprinsa intre 6 si 8 minute. Recomandam sa incepi gradual pentru ca, daca exista o inflamatie severa, in profunzime, posibil sa se intensifice durerile ca urmare a actiunii antiinflamatoare. Nu trebuie sa te sperie acest lucru, deoarece constituie o reactie normala a organismului aflat in curs de tratament.

ATENTIE! Pentru pacientii cu pinteni calcaneeni sau ciocuri la calcaie, B-Cure Laser nu topeste aceste afectiuni medicale. Aparatul patrunde in profunzime, ajunge la sursa durerii, initiaza reactiile de tratare a durerii / inflamatiei, are efect analgezic, actiune antiinflamatoare, stimuleaza circulatia sangvina si, deci, trateaza durerea cauzata de ciocurile la calcaie. In ciuda faptului ca ele exista, pacientul va putea calca fara durere, iar datorita B-Cure Laser va putea trata durerea de fiecare data cand apare.

De obicei, durerea de calcai nu vine niciodata singura. Mai este insotita de dureri de articulatii, lombare si alte tipuri. Tocmai de aceea achizitia produsului nostru presupune terapie laser nelimitat timp de 10 ani pentru toti membrii familiei si presupune investitia intr-un dispozitiv certificat, folosit de catre medici in practica lor, o data si pentru totdeauna. Nu uita! Calatoria pentru o viata fara durere abia incepe in momentul achizitionarii aparatului, iar de acolo devii propriul fizioterapeut cu control asupra rezultatelor pe care le obtii, iar alaturi de tine ai un partener pe termen lung prin telefon, ce-ti sta la dispozitie cu informatii, sugestii si suport din partea kinetoterapeutului B-Cure Laser.

Durerile de calcaie n-au fost niciodata mai usor de tratat. Scapa acum de durerile groaznice de calcaie si suna la 021/9092 pentru a discuta cu unul dintre specialistii nostri si despre cum solutia B-Cure Laser poate fi salvarea ta.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.