Cum ar fi daca, incepand de maine, ai putea sa te misti mai bine, sa mergi mai mult si sa urci scarile cu usurinta? B-Cure Laser trateaza durerile de sold! Cu perseverenta si rabdare, aplicand protocolul de tratament recomandat, durerile de sold se reduc semnificativ ori chiar dispar. Drept urmare, mobilitatea articulatiei soldului va fi imbunatatita. In general, oamenii cu afectiuni ale soldului au dureri si in alte zone ale corpului; mersul fiind afectat, apar – spre exemplu – durerile lombare (din cauza pozitiei incorecte) si/sau cele articulare.

Am observat ca, cei mai multi dintre cei care sufera de dureri de sold, au deja o proteza, situatie mult mai des intalnita decat in cazul persoanelor cu afectiuni ale genunchilor. Multe intrebari pe care le primim din partea pacientilor constau in faptul daca laserul poate dauna protezei. Nu te teme! Nu afecteaza deloc proteza pe care o ai la sold. De asemenea, in cazul in care n-ai ajuns in faza de protezare ori daca esti decis/a ca aceasta reprezinta cea mai buna solutie pentru tine, nu inseamna ca vei scapa de dureri. Dimpotriva, ele vor fi in continuare prezente, tocmai de aceea achizitionarea aparatului B-Cure Laser ar trebui sa constituie o prioritate pentru tine pentru a te trata natural, non-invaziv si fara efecte secundare. Te indemn sa aplici terapia Soft Laser cat mai repede, deoarece ea lucreaza la sursa durerii, putandu-te trata chiar in confortul casei tale. Mai usor de atat nu se poate!

Un aspect caracteristic pacientilor suferinzi de dureri de sold este faptul ca cei mai multi dintre ei sunt familiarizati cu fizioterapia, fiindca aceste probleme necesita mai multa atentie. Articulatia soldului, fiind mare, este mai dificil de tratat, necesitand rabdare pentru a se obtine rezultate. Tocmai de aceea, asteptarile ar trebui sa fie realiste, in sensul ca sansele ca durerea sa inceteze complet sunt destul de mici. Insa, cu dispozitivul medical B-Cure Laser, certificat ISO si CE 0197, putem reduce semnificativ durerile, ceea ce face ca pacientii sa se deplaseze mai lejer.

Protocolul de tratament B-Cure Laser pentru durerile de sold
In aplicarea terapiei B-Cure Laser pentru durerile de sold este foarte importanta pozitia in care stam. Trebuie sa stam intr-o parte, cu soldul ce trebuie tratat pozitionat in sus. Tragem piciorul inspre piept, intr-o pozitie confortabila, in care nu avem dureri. Apoi ne palpam, deoarece trebuie sa gasim epicentrul durerii de sold si sa simtim osul. Incepem sa aplicam din acest punct si continuam pana cand inconjuram toata articulatia (urcam spre lateralul soldului si coboram inspre zona inghinala). Pentru a intelege mai bine protocolul de tratament B-Cure Laser pentru durerile de sold, vizualizeaza video de mai jos:

Durerile de sold afecteaza pacientii de peste 65-70 de ani, iar rezultatele tratamentului B-Cure Laser incep sa apara atunci cand ajungi la 4 minute de aplicare pe fiecare punct. Totodata, un procent de aproximativ 30% dintre pacientii ce incearca dispozitivul nostru medical se confrunta cu o intensificare a durerilor. Dar nu te speria! Este un fenomen pozitiv si normal; practic, am aplicat terapia laser mult prea mult. Iar atunci, cea mai buna solutie consta in diminuarea timpului de tratament. As face urmatoarea comparatie: este ca in cazul in care ne expunem la soare; daca stam la plaja prea mult raportat la tipul nostru de ten, riscam sa ne „ardem”. Desigur, reusim sa ne refacem, dar este mai bine daca expunerea se realizeaza progresiv. La fel si cu laserul, posibil uneori sa-l aplicam pe o perioada prea lunga. Desi aparatul are dimensiunea unei telecomenzi, el incorporeaza o putere de 250 mW micropulsuri, adica similara laserelor de terapie din cele mai moderne clinici, si atunci este posibil ca 3 minute de aplicare la inceputul tratamentului sa fie prea mult, ceea ce contribuie la amplificarea actiunii antiinflamatoare si rascolirea durerilor.

B-Cure Laser te scapa de vizitele la doctori
B-Cure Laser este sigur de folosit acasa. Nu exista supradoza! Te incurajez sa faci tratamentul cu aparatul atata timp cat este necesar, fiindca cel mai corect si eficient protocol consta in tratarea durerii atata timp cat exista. Poate durerea ta va ceda in 10 zile; atunci oprim tratamentul. Dar poate durerea ta necesita mai mult timp; ar fi pacat sa nu obtii cele mai bune rezultate doar pentru ca esti obisnuit/a sa ti se aplice tratamentul pe o anumita durata de timp, asa cum se intampla in clinici. Exista si o explicatie pentru aceasta situatie! Cum ar fi sa mergi la un specialist, iar la intrebarea: „Cate zile ar fi nevoie ca eu sa ma deplasez aici?”, sa ti se raspunda: „Nu stiu!”? Ar fi absurd, nu? Elimina toate aceste griji din viata ta! B-Cure Laser este diferit, inovator, performant si a schimbat total perceptia in ceea ce priveste terapia durerii in cei peste 10 ani de cand exista pe piata echipamentelor medicale. Consider ca 3-5 zile reprezinta suficient timp pentru ca, in cele mai multe situatii, durerea de sold sa se reduca semnificativ. Asadar, nu te suprasolicita cu deplasarile la doctori atata timp cat ai optiunea B-Cure Laser.

Iti stam la dispozitie cu suport telefonic pentru orice informatie suplimentara in ceea ce priveste tratamentul B-Cure Laser pentru durerea de sold. De asemenea, in echipa noastra exista un kinetoterapeut, care iti poate oferi recomandari personalizate si iti urmareste evolutia sanatatii. Intra in legatura directa cu noi la 021/9092 sau citeste mai mult pe www.b-cure-laser.ro ori pe pagina de Facebook, B-Cure Laser Romania.

Suferi de dureri de sold? Completeaza chiar acum formularul de contact si intra in legatura cu unul dintre specialistii nostri pentru a-ti oferi cele mai bune solutii de tratament pentru durerile de sold.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.