I-au dispărut durerile de oase cu ajutorul laserului! Este vorba despre efectul aparatului B-Cure Laser, de care doamna Smaranda Pircă s-a bucurat din plin. Acum, după ani de utilizare a acestui dispozitiv medical, își dorește să încurajeze și alți bolnavi să apeleze la terapia care dă cele mai bune rezultate!

I-au dispărut durerile cu ajutorul laserului!

I-au dispărut durerile cu ajutorul laserului!

La cei 74 de ani, doamna Smaranda încă se mândrește cu o mobilitate normală, care îi oferă puterea de a mai face mișcare din când în când. Asta după ce a reușit să găsească soluția potrivită pentru durerile de oase ale dânsei. După lungi căutări, doamna Smaranda a descoperit tratamentul care a salvat-o de la chinuri: „Am văzut aparatul în Revista AS și am citit cu multă atenție. M-am mai gândit vreo două zile, am mai citit o dată și am dat telefon. Și atunci mi-au fost date toate informațiile. Și am stat să mă gândesc dacă pot sau nu pot să cumpăr acest aparat. În clipa în care am putut, l-am și comandat!”

„Trec ziua fără dureri și fără înțepeneli!”

A fost cea mai înțeleaptă decizie pe care a luat-o doamna Smaranda, în ultima perioadă. Astfel, a pus punct unei perioade complicate, în care abia dacă putea să închidă un ochi noaptea: „Ce face B-Cure Laser este un ajutor neprețuit! Dacă eu mă scol cu probleme dimineață, îl pun pe zonele dureroase, mai fac un pic de masaj și un pic de gimnastica și trec ziua fără dureri și fără înțepeneli. Ceea ce e foarte bine!”.

„Aparatul m-a lăsat să dorm noaptea, m-a ajutat!”

Doamna Smaranda a folosit aparatul în mai multe zone cu probleme: „Am tratat, în primul rând, durerile de oase, că mâinile arată ca niște crăcuțe. Am tratat și durerile de umăr, de coloană, de sciatică. Ultima oară am avut probleme mari și cu dinții. Din cauza frigului, amândouă maxilarele suferă. Am tot pus aparatul, cu grijă, să nu intrăm în zona ochilor. Și a fost foarte bine! M-a lăsat să dorm noaptea, m-a ajutat! Eu, având această suferință cu cartilajele care dispar între oase, m-am tot tratat de ani de zile și am observat că acest aparat ajută!”.

„Înainte să folosesc aparatul, luam diverse pastile”

Totuși, ca aproape fiecare om care suferă din cauza durerilor, a încercat prima data să se trateze cu medicamentele tradiționale: „Înainte să folosesc aparatul, luam diverse pastile, care erau cam multe. Am început cu aspirină, aproape zilnjic. Mai luam niște pastile care conțineau diverse lucruri, printre care și colagen. Și m-am întâlnit cu o doamnă farmacistă care mi-a zis să nu fac abuz de colagen, că o să ajung să mă încleiez.”
„Aparatul m-a ușurat și ca timp, și ca proceduri, nu mai înghit atâtea pastile!”
Din acel moment, doamna Smaranda a realizat că doar o soluție modernă îi poate fi de folos. Mai ales că terapia cu B-Cure Laser este foarte ușor de realizat: „Aparatul m-a ușurat și ca timp, și ca proceduri, nu mai înghit atâtea pastile, care oricum fac rău la stomac. Nu am decât cuvinte de laudă și de mulțumire pentru aparatul ăsta mic!”.

„Mulțumirea sufletească e foarte mare în condițiile astea!”

Doamna Smaranda nu are cine știe ce venituri, dar cu ajutor atât din partea apropiaților, cât și din partea lui Dumnezeu, a reușit să facă rost de banii necesari pentru achiziția B-Cure Laser: „Cu pensia pe care o am nu prea mă descurc, dar am mai fost ajutată de fratele meu, câteodataă a putut să mă mai ajute și fii-miu. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că au existat mijloacele prin care să pot să-l cumpăr. Mulțumirea sufletească e foarte mare în condițiile astea!”.

„Aș recomanda B-Cure Laser la toți, să le fie bine!”

Așadar, mesajul dânsei pentru toți cei care se confruntă cu dureri este floare clar: „Da, aș recomanda B-Cure Laser la toți, să le ajute Dumnezeu să îl cumpere și să îi ajute să aibă toți, să le fie bine!”.

B-Cure Laser este un aparat medical portabil, foarte ușor de utilizat acasă, care tratează durerea, inflamația și rănile. Dispozitivul cu laser pătrunde prin piele până în adâncurile țesuturilor. El stimulează mecanismele naturale de vindecare a corpului și eliberează endorfine care ajută la ameliorarea durerii. Tratamentul este nedureros și nu are efecte secundare.

 

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.