Plimbări lungi, dese și fără dureri, datorită B-Cure Laser! De asta are parte doamna Cristina Marin, care a ales să-și oprească durerile prin cea mai modernă terapie – cea cu laser! Iar rezultatele au fost atât de bune încât doamna își dorește să ducă mai departe povestea dispozitivul medical care schimbă în bine viața bolnavilor!

Doamna Cristina Marin are plimbări lungi, dese și fără dureri, datorită laserului!

„Am mai cumpărat încă 3 aparate!”

Doamna Cristina Marin are 70 de ani și își de ani buni își tratează durerile cu B-Cure Laser. Și este atât de mulțumită de efectele acestui tratament încât a luat inițiativa de a-i ajuta pe cei apropiați și nu numai: „Toate prietenele meu au văzut aparatul la mine. Am mai cumpărat încă 3 aparate, pentru mama mea și pentru fata mea care trăiește în Italia. Îl folosesc de câte ori au nevoie, la mână, la picior, la spate, la gât. Poți pune acest aparat în locul dureros!”.

„Plimbări lungi, dese și fără dureri!”

Poate una dintre cele mai importante urmări ale tratamentului cu B-Cure Laser este reprezentată de revenirea la o viață activă.la De când se tratează cu laserul, doamna Cristina Marin face zilnic gimnastică și merge pe jos cel puțin 6-7 kilometri!

„Atunci am hotărât să dau telefon și să îmi comand acest aparat!”

Experiența doamnei cu acest dispozitiv medical a început în urmă cu 3 ani, când credea că nimic nu o mai poate face bine: „Acest aparat l-am văzut pe telefon, pe Internet. Tot așa, cineva a vorbit despre el, a spus la ce folosește. Te vindecă de durere! Și comentariile au fost foarte bune. Atunci am hotărât să dau telefon și să îmi comand și eu acest aparat!”.

„N-am avut dubii! Chiar am fost foarte plăcut impresionată!”

Aceasta a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-a luat de-a lungul vieții, mărturisește doamna Cristina: „N-am avut dubii! Odată ce l-am cumpărat înseamnă că am fost hotărâtă să îl cumpăr, să văd dacă ceea ce se spune este adevărat. Chiar am fost foarte plăcut impresionată că există ceva cu care noi să ne vindecăm acasă. Să nu mai batem drumul policlinicilor!”.

„Înainte nu puteam să țin o cană în mână, aveam dureri foarte mari!”

Doamna Cristina s-a chinuit mult înainte de a găsi soluția potrivită: „Înainte nu puteam să țin în mână o cană, o farfurie. Aveam dureri foarte mari la încheieturi. Făcându-mi tratament cu acest aparat, după vreo 3-4 zile m-a lăsat durerea. Acum nici nu mă mai gandesc. Chiar dacă mai revine, eu cu acest aparat pot sa îmi rezolv durerea!”.

„Acum nu îmi mai fac injecții și sunt foarte bucuroasă!”

În trecut, doamna a avut slujbe care i-au solicitat foarte mult mâinile și picioarele. A lucrat la uzina Aversa și la o fabrică de prăjituri din Suedia, unde a stat foarte mult timp în picioare. Și a încercat să scape de dureri cu tratamentele banale: „Am tot luat creme pe bază de venin de viperă, cremă chinezească sau plasture cu ardei. Am pluat pastile de durere, agocalmin! De multe ori chiar mi-am făcut injecții cu agocalmin, că aveam dureri foarte mari! Acum nu îmi mai fac și sunt foarte bucuroasă!”.

„Nu mă mai stresez să mă duc la doctor, nu mai iau medicamente!”

Bucuria doamnei Cristina este dată de un dispozitiv care i-a devenit propriul terapeut de acasă și nu numai: „Când mă duc în concediu, acest aparat nu-mi lipsește din geantă. Nu este greu, este foarte ușor de luat! Sunt bucuroasă că, dacă am vreo durere, acest aparat mă poate rezolva într-un timp foarte scurt. Nu mă mai stresez să mă duc la doctor, nu mai iau medicamente! Ceea ce este un lucru extraordinar de bun!”.

„Aparatul este mai ușor de utilizat decât un telefon mobil!”

Doamna Cristina a fost impresionată și de cât de ușor de folosit este acest aparat medical: „Este mai ușor de utilizat decât un telefon mobil. Îl pornești, îl fixezi și nu faci altceva decât să aștepți să-ți treacă durerea! Scrie în cartea lui cum să îl folosești! Nu are nici efecte adverse, nici contraindicații! Și poate fi pus la ureche, frunte, spate, la mână…. orice, orice. Îl fixezi la câte minute vrei și el își face treaba!”.

„Merită toți banii!”

Prețul aparatului nu a împiedicat-o să ia decizia de a-l cumpăra, chiar dacă dânsa nu are o situație materială strălucită. Ea spune că atunci când pui sănătatea pe primul loc, faci toate sacrificiile din lume pentru a avea o viață sănătoasă: „Nu este un preț mic, dar gândindu-te că poți să îți rezolvi durerea pe loc și poți să ai o viață mai ușoară, eu zic că merită. Merită toți banii! Prioritară este sănătatea, pe urmă altele!”.

„Din tot sufletul recomand B-Cure Laser!”

În final, doamna Cristina transmite un mesaj motivațional tuturor celor care încă nu și-au găsit tratamentul potrivit pentru dureri: „Recomand din toată inima! Cine îl cumpără să se gândească la faptul că nu pierde banii! Din contra, își prelungește viața și câștigă încredere în sine! Nu poți să faci mai mult decât faci cu acest aparat! Laserul îți intră înăuntru, îți atinge exact nervul, exact unde te doare! Și să știți că este foarte bine! Din tot sufletul recomand B-Cure Laser!”.

B-Cure Laser este un aparat medical portabil, foarte ușor de utilizat acasă, care tratează durerea, inflamația și rănile. Dispozitivul cu laser pătrunde prin piele până în adâncurile țesuturilor. El stimulează mecanismele naturale de vindecare a corpului și eliberează endorfine care ajută la ameliorarea durerii. Tratamentul este nedureros și nu are efecte secundare.

 

 

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.