Un fost oficial al Ministerului Sănătății și-a tratat durerile cronice cu tehnologia laser! Vorbim despre Luminița Gheorghiu, o doamnă cu o vastă experiență în domeniul sănătății, care a folosit B-Cure Laser pentru a ține sub control durerile cumplite!

Luminița Gheorghiu, fost secretar de stat în Ministerul Sănătății și Familiei
Luminița Gheorghiu și-a tratat durerile cronice cu B-Cure Laser

Ca înalt demnitar, doamna Luminița Gheorghiu și-a dedicat priceperea, energia și timpul unui scop extrem de important: acela de a îmbunătăți sistemul sanitar din România. Și, implicit, starea de sănătate a tuturor românilor. Dânsa, în calitatea de oficial al Ministerului Sănătății și Familiei, a promovat medicina alternativă. Practic, acele tratamente neconvenționale, cum este și terapia cu laser.

Ca om, domnia sa nu a avut o viață ușoară. Ba chiar deloc. Soarta i-a hărăzit cu cinism niște dureri care au marcat-o de mică. Și la propriu, și la figurat. Încă de la vârsta de 7 ani, s-a „pricopsit” cu o dublă fractură de femur. A fost nevoie să-i fie tăiat un nerv la șold. În plus, medicii au intervenit chiar și cu o tijă metalică specială, care să susțină osul afectat. Ca să scape de durerile care o chinuiau cumplit, a făcut tot ce s-a putut. Pe lângă fizioterapie și masaj, a cumpărat și folosit zeci de dispozitive medicale, care n-au avut niciun efect. Apoi, ca fiecare om care are dureri, a căutat tratamentul potrivit. Și, într-un final, l-a găsit: B-Cure Laser este dispozitivul medical care s-a dovedit a fi exact ceea ce avea nevoie doamna Luminița.

„Sunt încântată, este un aparat-minune!”

Sunt încântată că este un aparat micuț, portabil, se folosește ușor și efectul este, practic, imediat! Este un aparat-minune, aș putea să spun! Sunt mulțumită, eu îl recomand!, mărturisește doamna Luminița.

„Medicamentele și pastilele sunt niște soluții de moment!”

Totodată, doamna Luminița atrage atenția asupra celor care preferă să consume un pumn de pastile sau să folosească remedii ieftine, după ureche, crezând că astfel se tratează eficient: „Dacă te duci la medicul de specialitate, el te tratează de specialitatea lui. Și efectul este mai grav decât atunci când te-ai dus la el. Deci durerea se accentuează. Și începe cu medicamente, cu pastile despre care noi știm foarte bine cât costă, cu totdeauna programări, mai vino și mâine, mai vino și poimâine și tot așa. Dar, v-am zis, sunt niște soluții de moment! Ei, laserul îl ai în casă și noapte, și ziua, și dimineața, când te trezești. Este încărcat normal, la o priză normală, la 2.20 V. Și îl aplici acolo unde te doare. Și simți că îți trece durerea pur și simplu!”

„Lucrul mai scump e mai prețios decât un lucru ieftin și pe care îl arunci imediat”

Când vine vorba despre prețul unui dispozitiv medical de calibrul B-Cure Laser, care și-a dovedit clinic eficiența și care vine la pachet cu o varietate de beneficii, doamna Luminița susține ferm că pentru sănătatea noastră ar trebui să investim cât este nevoie: „Sigur, poate unii își pun problema că e puțin mai scump, dar, știți cum e, lucrul mai scump e mai prețios decât un lucru ieftin și pe care îl arunci imediat. Pentru că am mai luat și alte aparate și nu le-am mai folosit. Adică au fost niște bani irosiți. Și eu consider că B-Cure Laser face ca starea de sănătate să fie mult mai bună! Sunt convinsă că cei care vor achiziționa B-Cure Laser vor fi fericiți!”

Experiența doamnei Luminița Gheorghiu cu acest dispozitiv medical poate fi un punct de referință pentru cei care încă ezită să folosească terapia cu laser pentru a opri durerile. Astfel, este din ce în ce mai clar că tehnologia laser reprezintă, la ora actuală, cea mai bună soluție de tratare a afecțiunilor medicale.

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.