Durerile coloanei vertebrale (34,1%), ale genunchilor (18,5%) și ale șoldurilor (5,8%) sunt cele mai importante afecțiuni de care au suferit românii în anul 2019, potrivit unei statistici realizate de compania GY Medical Solutions SRL, distribuitor unic, la nivel național, al dispozitivelor medicale B-Cure Laser, dezvoltate de compania Erika Carmen Ltd. (din Israel). Eșantionul a inclus peste 6.400 de indivizi, numărul bărbaților și femeilor fiind aproximativ similar. Pacienții cu cele mai multe afecțiuni dureroase au avut vârste cuprinse între 70 și 79 de ani (21,3%), urmați de cei de 60-69 de ani (20,3%) și de persoanele de 80-89 de ani (18,5%).

În ceea ce privește zonele corpului uman, peste 47% dintre pacienți au suferit de afecțiuni ale membrelor inferioare (genunchi, șolduri, călcâie), aproximativ 42% au manifestat dureri la nivelul trunchiului (în special la coloana vertebrală), 8,6% – probleme ale membrelor superioare (umeri, brațe), iar 2,2% – afecțiuni la nivelul capului și gâtului. Referitor la durerile membrelor inferioare, peste 47% dintre pacienți au menifestat afecțiuni la nivelul genunchilor, circa 15% – la șolduri, aproximativ 14% – la călcâie și un procent de 4% – la tălpi. Atunci când ne raportăm la problemele medicale ale trunchiului, durerile asociate coloanei vertebrale reprezintă 99% din total. În ceea ce privește membrele superioare, peste 47% dintre indivizi au semnalat afecțiuni la umeri, circa 39% – la nivelul mâinilor, iar diferența (14%) – la coate.

Dintre chestiunile interesante pe care le-a evidențiat statistica, pot fi menționate:
– un număr foarte mic de pacienți (1,2%) caută soluții de tratament rapid al durerilor musculare în dispozitive medicale performante, apelând mai degrabă la vindecare naturală și unguente;
– un procent de peste 3% dintre persoane suferă de afecțiuni ale sistemului nervos, precum sciatică sau sindrom de tunel carpian;
– deși cei mai mulți clienți care iau în calcul soluția B-Cure Laser pentru tratamentul durerilor au vârste cuprinse între 50 și 89 de ani (53,6%), există mai multe persoane sub 40 de ani care s-au interesat de acest dispozitiv medical decât cele de 40-49 de ani.

B-Cure Laser este un dispozitiv medical destinat opririi durerii și vindecării sursei acesteia, stimulând mecanismele naturale de refacere a organismului, întărind comunicarea intercelulară și favorizând circulația sângelui. Produsul, dezvoltat și brevetat în Israel, constituie o inovație în domeniul tehnologiei Soft Laser (LLLT) și este destinat uzului casnic. Aparatul este certificat ISO și CE 0197, recunoscut la nivel internațional datorită eficienței în rezolvarea problemelor medicale în condiții de siguranță, fără riscuri și efecte secundare.

Daca te afli printre persoanele cu cele mai frecvente dureri incluse in statistica B-Cure Laser Romania, completeaza chiar acum formularul de contact si intra in legatura cu unul dintre specialistii nostri pentru a-ti oferi cele mai bune solutii de tratament.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.