Durerile afecteaza calitatea vietii, in special dupa o anumita varsta. Circa 77% dintre pacientii nostri au cel putin 50 de ani si sufera – in principal – de dureri la nivelul coloanei vertebrale, genunchilor, soldurilor si calcaielor (pentru statistica completa realizata de B-Cure Laser Romania, click aici). Pana cand nu te confrunti cu o durere puternica, ce te pune in incapacitatea de a te deplasa, de a te ridica din pat, de a urca scarile, de a-ti desfasura activitatile zilnice obisnuite s.a.m.d., nu realizezi cat de important este sa ai la dispozitie o solutie imediata pentru tratarea rapida a acesteia.

b cure. b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt

In activitatea pe care o desfasuram ne-am confruntat cu foarte mult scepticism si reticenta din partea oamenilor atunci cand vine vorba de solutii moderne de tratament al durerilor. Experienta ne-a demonstrat ca solutia naturala si non-invaziva B-Cure Laser de cele mai multe ori reprezinta ultima optiune, cand de fapt ar trebui sa fie prima. De ce? Fiindca inaintarea in varsta vine „la pachet” si cu alte afectiuni medicale (cele mai frecvente fiind cardiace, tensiune, diabet etc.), ceea ce presupune tot mai multe pastile ce trebuie administrate. Daca mai inghitim si analgezice sau antiinflamatoare, oare nu afectam mai mult organele interne? Incercam sa scapam de o problema, dar dobandim altele…

Schimba abordarea!
Ai mai multa grija de tine si investeste in sanatatea ta! Cum? Prin achizitionarea dispozitivului medical de uz casnic B-Cure Laser, destinat tratamentului durerii si vindecarii sursei acesteia. Aparatul te va duce intr-o noua etapa a vietii tale, in care vei realiza ca nu e nevoie a face un compromis si a accepta durerea, ci a te bucura de viata si a redobandi mobilitatea articulatiilor ca in perioadele frumoase ale vietii tale. Batranetea nu trebuie sa fie o povara atata timp cat stii cum sa gestionezi durerile.

B-Cure Laser si-a dovedit eficienta in tratarea multor afectiuni dureroare, precum cele ortopedice, inflamatii cronice, leziuni, dureri de maxilar si dinti, boli de piele, escare, rani diabetice etc. Secretul produsului consta in unda laser ce patrunde la aproximativ 5 cm in tesut, ajungand la sursa durerii, favorizand mecanismele naturale de vindecare a organismului si stimuland eliberarea de endorfine, responsabile pentru calmarea durerii. Dispozitivul este usor de folosit, sigur, fara efecte secundare, are dimensiuni reduce (fiind facil de transportat, inclusiv in calatorii) si functioneaza cu acumulatori reincarcabili. Aparatul are o garantie de 2 ani, insa durata de viata a lui depaseste 10 ani, respectiv 4.000 ore de tratament, ceea ce-l face ideal pentru toti membrii familiei.

Nu te-ai convins? Inchiriaza B-Cure Laser timp de 30 de zile
Asadar, in pofida beneficiilor B-Cure Laser dovedite, orice achizitie a unui produs medical poate starni ingrijorare. Va functiona? Iar daca nu, inseamna ca am aruncat banii pe geam? Iti oferim totusi o solutie: inchiriaza aparatul timp de 30 de zile pentru a-i observa eficienta si a-i testa functionalitatea! In toata aceasta perioada vei cunoaste dispozitivul, vei trata cu el zonele afectate si vei beneficia de asistenta telefonica specializata pentru a-l integra cat mai bine din partea kinetoterapeutului din echipa noastra. Suna chiar acum la 021/9092 pentru a afla cel mai potrivit protocol de tratament pentru afectiunea ta!

Nu lasa durerea sa-ti afecteze viata! Completeaza chiar acum formularul de contact si intra in legatura cu unul dintre specialistii nostri pentru a-ti oferi cele mai bune solutii de tratament.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.