In fiecare an, peste un milion de persoane din intreaga lume sunt supuse interventiilor chirurgicale de tip laminectomie, ceea ce presupune indepartarea unei parti ori chiar a tot osului vertebral (lamina) pentru a relaxa presiunea pe maduva spinarii sau pe radacinile nervilor, provocata din cauza herniei de disc, ranilor, tumorilor ori stenozei spinale (ingustarii canalului). Rata de esec in ceea ce priveste laminectomia este foarte mare (de 40%), iar recuperarea postoperatorie poate dura destul de mult. Avand in vedere proprietatile dispozitivului medical B-Cure Laser, oare poate el ajuta in revenirea cat mai rapida a organismului la capacitatea de buna functionare dupa o interventie chirurgicala asupra coloanei vertebrale?

b cure, b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, sănătate, vindeca durerea, vindecă durerea, sanatate, sănătate, durere de coloana, durere de coloană,, hernie, hernie de disc

Beneficiile B-Cure Laser asupra tratamentului coloanei vertebrale
Mai multe studii din literatura de specialitate indica faptul ca terapia LLLT, de care beneficiaza aparatul B-Cure Laser, reprezinta un instrument eficient in tratamentul durerilor si vindecarea ranilor, inflamatiilor si infectiilor. Drept urmare, o echipa de cercetatori de la Universitatea Nove de Julho (Sao Paulo, Brazilia) si-a propus sa observe beneficiile laserului terapeutic de intensitatea joasa in chirurgia coloanei vertebrale. Astfel, s-au luat 48 de pacienti, ce au fost supusi operatiei de laminectomie, pe care i-au impartit in doua grupuri: primului (format din 25 de persoane) i s-a administrat terapia B-Cure Laser pentru o perioada cuprinsa intre 24 si 72 de ore dupa interventia chirurgicala, iar celui de-al doilea (23 de indivizi) – un tratament placebo. Rezultatele au evidentiat faptul ca, in cazul grupului B-Cure Laser, durerea a fost ameliorata mai rapid, recuperarea a fost accelerata, iar temperatura corpului s-a diminuat semnificativ in scurt timp. Deci, in numai cateva zile de aplicare, ranile s-au vindecat mult mai bine, inflamatiile s-au redus, iar produsul a avut efect analgezic postoperatoriu evident in cazul chirurgiei coloanei vertebrale.

B-Cure Laser este acreditat ca dispozitiv medical de uz casnic
B-Cure Laser este un dispozitiv destinat opririi durerii si vindecarii sursei acesteia, stimuland mecanismele naturale de refacere a organismului, intarind comunicarea intercelulara si favorizand circulatia sangelui. Produsul, dezvoltat si brevetat in Israel, constituie o inovatie in domeniul tehnologiei Soft Laser (LLLT) si este destinat in special uzului casnic. Aparatul este recunoscut la nivel international datorita eficientei in remedierea problemelor medicale in conditii de siguranta, fara riscuri si efecte secundare. El actioneaza la nivelul pielii si in profunzime, fara a deteriora tesuturile, rezolvand durerea asociata cu afectiunile ortopedice in doar cateva sedinte, in functie de intensitate si nevoia de tratament. Dispozitivul este mult mai eficient decat cremele sau pastilele destinate remedierii durerilor, inflamatiilor si ranilor, acestea avand, de cele mai multe ori, efect temporar si limitat. Produsul este certificat ISO, CE 0197 si a obtinut, din anul 2009 si pana in prezent, peste 10 acreditari mondiale. B-Cure Laser este comercializat in Romania, Israel, Germania, Marea Britanie, Franta, Elvetia, Italia, Spania, Finlanda, Norvegia, Olanda, Rusia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Turcia, Africa de Sud, Filipine, Singapore si Australia. Garantia oferita este de 2 ani.

Nu lasa durerea sa-ti afecteze viata! Suna chiar acum la 021/9092 sau completeaza formularul de contact pentru a intra in legatura cu un specialist B-Cure Laser si pentru a stabili impreuna cel mai potrivit protocol de tratament pentru durerile tale.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.