Durerile la nivelul articulatiei temporo-mandibulare pot fi tratate cu eficienta utilizand dispozitivul medical B-Cure Laser, potrivit unui studiu realizat in cadrul Universitatii Sapienza (Roma, Italia). Tulburarile la nivelul acestei articulatii, care uneste mandibula de craniu, pot fi foarte dureroase si apar, in principal, ca urmare a unor traumatisme, a bruxismului (automatism masticator prin miscari bruste, repetate, in timpul somnului) sau a unor ocluzii dezechilibrate. Este important sa stim ca acum exista si in Romania posibilitatea de a rezolva acasa asemenea afectiuni, cu ajutorul B-Cure Laser.

b cure, b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, sănătate, vindeca durerea, vindecă durerea, sanatate, sănătate, b cure laser dental, b-cure laser dental, durere mandibula, durere mandibulă, tratament durere mandibula, tratament durere mandibulă, terapie durere mandibula, terapie durere mandibulă, dentist, dentisti, dentiști, stomatolog, stomatologi, cabinet stomatolog, cabinet stomatologie

B-Cure Laser isi demonstreaza eficacitatea
Cunoscand eficacitatea terapiei LLLT pentru tratamentul durerilor, de care beneficiaza aparatul B-Cure Laser, cercetatorii italieni si-au propus sa observe posibilitatea existentei unor rezultate pozitive si in cazul problemelor la nivelul articulatiei temporo-mandibulare, prin implementarea unui protocol de tratament la domiciliu. Astfel, au fost selectati 90 de pacienti (12 barbati si 78 femei, cu varste cuprinse intre 18 si 73 de ani) si au fost impartiti in 3 grupuri. Primului i s-a administrat terapia LLLT, celui de-al doilea – un dispozitiv placebo, iar ultimului – tratament conventional. Studiul a durat o saptamana, facandu-se o evaluare a durerii la inceput si o alta la final, pe baza exprimarii pacientilor (prin acordarea de note). Protocolul a presupus administrarea tratamentului timp de doua ori pe zi. Concluziile au evidentiat cele mai bune rezultate in cadrul grupurilor ce au folosit terapia laser LLLT si medicamentatia obisnuita pentru durerile articulatiei temporo-mandibulare, diferentele nefiind semnificative. Astfel, intrebarea este urmatoarea: tu cum preferi sa-ti tratezi durerile, cu un aparat natural si non-invaziv sau cu pastile, cunoscandu-se posibilele efecte negative asupra organismului in cazul in care sunt luate perioade lungi de timp?

b cure, b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, sănătate, vindeca durerea, vindecă durerea, sanatate, sănătate, b cure laser dental, b-cure laser dental, durere mandibula, durere mandibulă, tratament durere mandibula, tratament durere mandibulă, terapie durere mandibula, terapie durere mandibulă, dentist, dentisti, dentiști, stomatolog, stomatologi, cabinet stomatolog, cabinet stomatologieCe este B-Cure Laser?
B-Cure Laser este un dispozitiv destinat opririi durerii si vindecarii sursei acesteia, stimuland mecanismele naturale de refacere a organismului, intarind comunicarea intercelulara si favorizand circulatia sangelui. Produsul, dezvoltat si brevetat in Israel, reprezinta o inovatie in domeniul tehnologiei Soft Laser (LLLT) si este destinat in special uzului casnic. Aparatul este recunoscut la nivel international datorita eficientei in remedierea problemelor medicale in conditii de siguranta, fara riscuri si efecte secundare. El actioneaza la nivelul pielii si in profunzime, fara a deteriora tesuturile, rezolvand durerea asociata cu afectiunile ortopedice in doar cateva sedinte, in functie de intensitate si nevoia de tratament. Dispozitivul este mult mai eficient decat cremele sau pastilele destinate remedierii durerilor, inflamatiilor si ranilor, acestea avand, de cele mai multe ori, efect temporar si limitat. Produsul este certificat ISO, CE 0197 si a obtinut, din anul 2009 si pana in prezent, peste 10 acreditari mondiale. B-Cure Laser este comercializat in Romania, Israel, Germania, Marea Britanie, Franta, Elvetia, Italia, Spania, Finlanda, Norvegia, Olanda, Rusia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Turcia, Africa de Sud, Filipine, Singapore si Australia. Garantia oferita este de 2 ani.

Cercetarea stiintifica mentionata in acest articol a fost realizata de Del Vecchio A., Floravanti M., Boccassini A., Gaimari G., Vestri A., Di Paolo C. si Romeo U.

Nu lasa durerea sa-ti afecteze viata! Suna chiar acum la 021/9092 sau completeaza formularul de contact pentru a intra in legatura cu un specialist B-Cure Laser si pentru a stabili impreuna cel mai potrivit protocol de tratament pentru durerile tale.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.