Puteți găsi anunțuri publicitare, publicații, opinii și evaluări medicale privind terapia cu laser cu dispozitivul B-Cure Laser aproape oriunde în lume. Am efectuat un sondaj printre utilizatorii dispozitivului B-Cure Laser din toată lumea pentru a afla un lucru simplu – funcționează cu adevărat acest dispozitiv? Este cu adevărat eficient pentru cei care suferă de probleme la nivelul spatelui, la nivelul genunchilor, artrită și inflamații?

Afecţiunile spatelui și genunchilor sunt cele mai cronice și sunt foarte greu de tratat. Mulți dintre pacienți au dificultăți în găsirea unui remediu pentru aceste dureri, în ciuda vizitelor permanente efectuate la medici și terapeuți, fizioterapeuți și acupuncturiști. Am fost, în special, interesați să aflăm cum funcționează dispozitivul pentru pacienții care suferă de aceste dureri, deoarece metodele de tratament existente sunt costisitoare și/sau sunt însoţite de efecte secundare și riscuri.

Am solicitat efectuarea unui studiu de piață în rândul cumpărătorilor B-Cure Laser. Am aflat că 48% dintre cumpărători au folosit B-Cure Laser pentru tratarea problemelor la nivelul genunchilor și un procent asemănător îl folosesc pentru probleme la nivelul spatelui, astfel încât putem deduce din aceste rezultate eficiența acestui dispozitiv pentru aceste probleme iar acestea sunt principalele rezultate:

Utilizatorii B – Cure Laser pretind că dispozitivul este eficace si eficient pentru multe tipuri de durere; participanţii la sondajul efectuat au fost întrebaţi, într-un eşantion reprezentativ de 300 de utilizatori – care credeţi că este cel mai eficient tratament pentru o durere mare care durează peste 5 săptămâni?

Rezultatul – 60% dintre cumpărători au declarat că B-Cure Laser se numără printre top trei dintre cele mai eficiente tratamente pentru dureri mari, dintre care 46% au declarat că B-Cure Laser este cel mai eficient pentru dureri mari.

Durerea nu îi mai chinuie pe pacienții care utilizează B-Cure Laser cele mai importante rezultate sunt cele care arată că utilizatorii dispozitivului B-Cure Laser resimt o reducere substanţială a nivelului de durere. 60%(!!) dintre cei care au resimţit dureri insuportabile (și-au calificat durerea la un nivel de 8-10 grade, pe o scală de la 1 la 10), au resimţit o diminuare substanţială a unei dureri insuportabile până la o durere care, în propria lor definiție, este o durere suportabilă (nivel de scală mai mic de 7).

Durerea insuportabilă se resimte între 8-10 la nivel de scală iar o persoană care are o astfel de durere trăiește o viață controlată de durere: nu poate călători, evită să plece în străinătate și este foarte greu să schimbe rutina limitată în care trăiește.

Datele studiului arată ca 60% din utilizatorii care au raportat o durere insuportabilă  (8-10 pe scala durerii) înainte de tratament, au experimentat o reducere semnificativă, de la o durere insuportabilă la una pe care o definesc ca fiind suportabilă (nivelul 7 și mai jos). Acești pacienți au ajuns la un punct în care gestionează durerea. Cu B-Cure Laser, sunt capabili să efectueze activități funcționale și sociale pe care le-au evitat în trecut, cum ar fi mersul la muncă, mersul la cumpărături, urcarea scărilor, călătoriile și trăirea unei vieți împlinite și fericite, cu durerea care este întotdeauna pe punctul de a reveni. Medicamentele, unguentele și pilulele antiinflamatoare pot reduce durerea, dar unul dintre beneficiile terapiei cu B-Cure Laser în detrimentul celorlalte tratamente este acela ca este naturală și sănătoasă, fără efecte secundare cunoscute. Din moment ce terapia cu B-Cure Laser îmbunătățește în mod spectaculos calitatea vieții celor care suferă de dureri cronice, cu atât mai mult, poate să trateze afecțiunea pacienților care suferă de o durere mediocră sau de nivel mai mic. Prin urmare, clienţii care au un dispozitiv B-Cure Laser îl folosesc ca un tratament inițial. 63% dintre clienții care utilizează dispozitivul B-Cure Laser îl utilizează imediat ce începe durerea.

Clienţii sunt fericiţi iar satisfacția creşte pe măsură ce utilizatorii îl folosesc mai mult. 60% dintre clienții care utilizează B-Cure Laser în timp, declară o satisfacție ridicată. Rezultatele sunt impresionante.

Cum funcţionează?

B-Cure Laser este un dispozitiv medical care emite un fascicul de lumină de intensitate joasă în țesuturi. La contactul direct cu pielea, energia electromagnetica a laserului se transformă în energie chimică care declanșează și susțin o serie de reacții simultane. Astfel refacerea zonei afectate se face prin stimularea mecanismelor naturale de vindecare care inițiază reducerea, durerii inflamării și vindecarea țesuturilor prin creșterea: producției de endorfine, stimularea circulației sangvine, eliberarea presiunii de pe nervii afectați de durere ajungându-se la revenirea funcționalității de mișcare.

Acest proces este natural, noninvaziv și fără efecte secundare, iar clienții sunt atât de mulțumiți încât îl recomandă şi prietenilor. Dincolo de faptul că 40% din clienți își împrumută dispozitivul altor membri ai familiei, aceștia le recomandă și altora să-l cumpere. 30% dintre clienți au achiziționat dispozitivul B-Cure Laser ca urmare a recomandărilor prietenilor, rudelor sau medicilor.

Recomandările medicilor sunt susţinute de studii iar clienții sunt satisfăcuți

Profesorul Daniel Reis, unul dintre cei mai mari medici de ortopedie din Israel, fondator și fost director al Departamentului de Ortopedie din cadrul Spitalului Rambam spune că „B-Cure Laser este un instrument util ce oferă rezultatele pozitive pentru o varietate de situații dureroase. Poate fi utilizat ca tratament principal sau ca adjuvant. Deoarece acest tratament nu presupune efecte secundare, este de preferat ca tratamentul simptomatic să se facă cu B-Cure Laser, decât cu alte tratamente care includ medicamente antiinflamatoare și infiltrații”. Afirmaţiile Profesorului Reis sunt validate printr-un studiu clinic amplu realizat de Universitatea Sapienza din Roma cu eficiență semnificativă demonstrată în reducerea durerii articulare cu B-Cure Laser.

– „Am încercat totul”, spune Helen (73, Center Region), „Problemele mele la genunchi erau insuportabile. Nu aveam nicio idee despre ce să fac și dacă există șansa să se oprească într-o zi. Au fost zile în care durerea era insuportabilă şi eram disperată. Mi s-a spus despre B-Cure Laser și la început am ezitat. Eram deja frustrată din cauza tuturor celorlalte tratamente și nu credeam că dispozitivul va funcționa. Surpriza a fost una bună. Durerea s-a oprit fără niciun efect secundar și nici măcar nu a trebuit să mă deplasez de acasă pentru aceste tratamente – ceea ce presupune un efort destul de mare”.

Deci, acum știm că mulți clienți care folosesc dispozitivul au părerea:  „Am examinat B-Cure Laser și funcționează!”.     

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.