Datorita progresului tehnologic, in prezent au aparut pe piata multe dispozitive care promit tratamentul durerilor. Cu toate acestea, foarte putine au fost supuse unor cercetari stiintifice riguroase, majoritatea putand fi incluse mai degraba in categoria „wellness”. In anul 2019, o echipa de specialisti a realizat un studiu prin intermediul caruia si-a propus sa analizeze rezultatele obtinute de 240 de articole relevante despre aparatele de uz casnic. Dintre acestea, numai 14 au fost considerate reprezentative, in 4 facandu-se referire la B-Cure Laser.

b cure, b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, sănătate, vindeca durerea, vindecă durerea, sanatate, sănătate

De ce este importanta aceasta analiza?
Fiindca multe afectiuni dureroase necesita un tratament constant, de la cateva ori pe saptamana, pana la zilnic. De asemenea, sunt pacienti carora, din cauza conditiei medicale, le este dificil sau chiar imposibil sa se deplaseze la o clinica specializata. Iar in acest context, existenta unui dispozitiv de uz casnic le ofera un avantaj considerabil pentru imbunatatirea starii de sanatate si, implicit, a stilului de viata.

Dintre toate produsele utilizate in aceste cercetari stiintifice, numai B-Cure Laser constituie laser de uz casnic (si inca altul, ce se afla in faza experimentala), celelalte incadrandu-se in categoria aparatelor ce folosesc lumina ca metoda de tratament.

Cele 4 studii in care a fost precizata eficacitatea dispozitivului B-Cure Laser au fost realizate in anii 2017 (terapia anesteziei orale / paresteziei si vindecarea ulcerelor diabetice), 2016 si 2015 (ambele, diminuarea durerii mandibulare). Totodata, s-a demonstrat ca produsul poate trata diverse alte dureri articulare, contribuind semnificativ la diminuarea inflamatiilor. Nu in ultimul rand, unii pacienti au fost monitorizati timp de un an dupa incheierea terapiei si s-a observat ca durerea a aparut la o perioada mult mai mare de timp decat in mod normal, daca s-ar fi aplicat un alt tip de tratament.

Marele avantaj al aparatelor laser pentru tratamentul durerilor (precum B-Cure Laser) consta in faptul ca sunt singurele mijloace care pot patrunde in profunzimea tesutului deteriorat (pana la 4 cm), de aici si eficacitatea sporita in terapia ortopedica. Chiar si atunci cand afectiunea medicala se afla in faza avansata, B-Cure Laser reuseste sa reduca semnificativ durerile si sa pastreze mobilitatea articulatiilor. Dispozitivul este simplu de utilizat, iar eficienta lui depinde de protocolul de tratament (trebuie aplicat corect pentru a se obtine cele mai bune rezultate). Pentru aceasta, intra in legatura telefonica la 021/9092 cu unul dintre specialistii nostri si afla cum.

b cure, b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, sănătate, vindeca durerea, vindecă durerea, sanatate, sănătate

B-Cure Laser, produs medical acreditat
B-Cure Laser este un dispozitiv destinat opririi durerii si vindecarii sursei acesteia, stimuland mecanismele naturale de refacere a organismului, intarind comunicarea intercelulara si favorizand circulatia sangelui. Produsul, dezvoltat si brevetat in Israel, reprezinta o inovatie in domeniul tehnologiei Soft Laser (LLLT) si este destinat in special uzului casnic. Aparatul este recunoscut la nivel international datorita eficientei in rezolvarea problemelor medicale in conditii de siguranta, fara riscuri si efecte secundare. El actioneaza la nivelul pielii si in profunzime, fara a deteriora tesuturile, rezolvand durerea asociata cu afectiunile ortopedice in doar cateva sedinte, in functie de intensitate si nevoia de tratament. Dispozitivul este mult mai eficient decat cremele sau pastilele destinate remedierii durerilor, inflamatiilor si ranilor, acestea avand, de cele mai multe ori, efect temporar si limitat. Produsul este certificat ISO, CE 0197 si a obtinut, din anul 2009 si pana in prezent, peste 10 acreditari mondiale. B-Cure Laser este comercializat in Romania, Israel, Germania, Marea Britanie, Franta, Elvetia, Italia, Spania, Finlanda, Norvegia, Olanda, Rusia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Turcia, Africa de Sud, Filipine, Singapore si Australia. Garantia oferita este de 2 ani.

Cercetarea stiintifica mentionata in acest articol a fost realizata de Lilach Gavish si Nicolette Nadene Houreld, fiind publicata in cartea „Fotobiomodulare, fotomedicina si chirurgie laser”.

Nu lasa durerea sa-ti afecteze viata! Suna chiar acum la 021/9092 sau completeaza formularul de contact pentru a intra in legatura cu un specialist B-Cure Laser si pentru a stabili impreuna cel mai potrivit protocol de tratament pentru durerile tale.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.