Suferiți de sciatică? Cunoașteți tratamentul natural care învinge durerea chiar din confortul casei

Peste 80% din populație suferă sau va suferi de dureri de spate în timpul vieții, dar statistica cu adevărat uimitoare este că aproximativ 40% dintre ei vor suferi de dureri care iradiază în zona picioarelor. Sursa acestor dureri este o presiune creată cel mai adesea pe nervul sciatic în urma unei rupturi sau a unui disc de balet. Cunoașteți dispozitivul care depășește durerea într-un mod natural, non-invaziv, fără efecte secundare și cel mai important – fără a părăsi locuinta.

Sciatica este un nume dat unei afecțiuni medicale care lasă durerea creată în partea inferioară a spatelui să radieze și să fie simțită de-a lungul piciorului. Persoanele care suferă de sciatică, raportează durerea simțită ca o împușcare, care poate apărea simultan pe o parte a corpului sau pe ambele părți. Aproximativ 90% din cazurile de sciatică sunt cauzate de o hernie cu bilă sau disc, care creează presiune asupra nervului.

Durerile de spate

De ce ne face rău?

Nervul sciatic cunoscut sub numele de sciatică este cel mai lung și mai gros nerv din corpul nostru. Nervul începe în zona coloanei vertebrale lombare, în zona vertebrelor L4-L5, trece prin pelvisul din spatele coapsei și se desparte peste partea din spate a genunchiului, cu partea sa lungă care ajunge deasupra piciorului. După trecerea nervului din zona inferioară a spatelui către picioare, dacă se creează presiune internă pe nerv, senzația de durere poate fi radiată în zona picioarelor și nu apare neapărat doar în spate.

Aproximativ 90% din leziunile nervului sciatic sunt cauzate de o hernie de disc. O ruptură este o afecțiune în care discul intervertebral se rupe și se deplasează din loc, ceea ce creează în mod natural presiunea nervoasă și începe o acțiune în lanț care provoacă durere. În plus, față de o hernie de disc, există și alți factori de risc care pot crea presiune asupra nervului și o afecțiune în care durerea este determinată, cum ar fi: fumatul, obezitatea și sarcina. Comparativ cu diferite tipuri de durere, cum ar fi fibromialgia sau sindromul de tunel carpian, durerea sciatică este mai frecventă la bărbați decât la femei.

Dispozitiv mic – o soluție mare

Tratamentele oferite astăzi pentru durerea sciatică includ analgezice, kinetoterapie, injecții și uneori chiar intervenții chirurgicale. Dar ce ai spune dacă ai descoperi că există un dispozitiv care te poate ajuta să tratezi durerea, în mod natural, neinvaziv, fără efecte secundare cunoscute și fără să pleci de acasă? Cunoașteți dispozitivul care este de mult timp o necesitate în fiecare casă – B-Cure Laser, un dispozitiv medical profesional, aprobat de Ministerul Sănătății pentru uz personal și casnic.

Dispozitivul revoluționar a cucerit lumea și tratează durerea a peste 180.000 de pacienți, folosește tehnologia cu laser moale, care a fost utilizată în clinicile de durere din întreaga lume de peste 40 de ani și o aduce în salonul dvs. Folosind un brevet unic albastru și alb, Bebe Cure Laser a reușit să exploateze laserul moale la putere maximă, într-un dispozitiv mic, ușor de operat, care asigură tratamentul complet cu laser moale, fără a ieși din casă.

B Cure Clasic

Laser moale? Cum functioneaza?

Sincer să fiu, tratamentul cu laserul B-Cure este foarte simplu, tot ce trebuie să faceți este să așezați dispozitivul pe punctele de tratament recomandate în funcție de zona durerii timp de 6-8 minute, de două ori pe zi și sunteți în drum spre ameliorarea durerii. Laserul moale care iese din dispozitiv pătrunde prin piele în țesuturi și declanșează procese bio-simultane în organism. Printre altele, laserul determină o eliberare crescută a hormonului endorfină, care este responsabilă pentru ameliorarea durerii, crește fluxul sanguin în zona afectată și eliberează presiunea nervoasă. Avantajul unui tratament cu laser moale este că este un tratament complet natural, nu se introduce substanță străină în organism, nu este deteriorată în țesuturi și nu există efecte secundare cunoscute pentru tratament.

Ce spun medicii?

Departamentul de durere de la Spitalul Rambam din Haifa folosește laserul B-Cure de peste 10 ani și așa spune dr. Victor Shavitz, directorul departamentului: ”Impresia clinică din experiența noastră este că dispozitivul arată rezultate pozitive la un număr semnificativ de pacienți. Ne propunem să folosim în continuare acest dispozitiv în unitatea de durere de la Rambam”.

Comanda-l si tu si te vei convinge de eficacitatea B Cure-Laser in tratarea durerilor de spate. 

Suna la 021.9092

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.