Suferiți de o vătămare sau durere cronică și incercati să căutați un tratament care va aduce ușurare? Aceasta este șansa ta de a experimenta un dispozitiv inovativ cu laser care trateaza durerea

Când suferim – vom fi dispuși să facem orice pentru a găsi tratamentul care să le rezolve cu adevărat. Problema este că piața este saturată de preparate, pastile, tratamente și dispozitive care promit să rezolve problema noastră – dar nu sunt întotdeauna îndeplinite. Dar există un dispozitiv a cărui eficacitate este dovedită de cercetare și a fost vândut de ani de zile în Israel și în întreaga lume – și există un bonus: acum îl puteți lua acasă și îl puteți încerca la un preț care merită fiecare bănuț.

Durerile ortopedice se numără printre aceste dureri deranjante, care sunt dificil de înțeles exact de unde provin și cum să le trateze. Așadar, încercăm pastile, aplicăm creme, încercăm tratament de fizioterapie și, atunci când acestea nu ajută, apelăm la alte soluții. La urma urmei, vom face tot posibilul astfel incat durerea să treacă în cele din urmă și să revenim la o rutină normală, sănătoasă și nedureroasă.

Problema este că toate aceste soluții – fie că sunt soluții alternative, acupunctură, tratament cu laser sau creme speciale de un fel sau altul – costă de obicei o sumă considerabilă de bani. Mai mult decât atât, cu atâtea opțiuni și soluții diferite pe care le oferă piața de astăzi, ca să nu mai vorbim de cantitatea de opinii diferite pe care le primim de la vecin, la unchiul și de la companie de la serviciu, este greu de înțeles în ce să investim bani și în ce ar putea rezolva cu adevărat durerea noastră insuportabilă. Prin urmare, mulți oameni sunt reticenți să încerce diferite opțiuni și să ia un fel de „pariu” care poate sau nu rezolva problema, iar această alegere poate provoca disperare reală.

B-Cure, noua tehnologie care te va salva de durere

Așadar, vă prezentăm un dispozitiv revoluționar în domeniul gestionării durerii. Nu vă faceți griji, acum nu va trebui să vă temeți de o achiziție scumpă care nu vă va ajuta, deoarece B-Cure Laser vă oferă o experiență minunată la un preț care se potrivește fiecărui buzunar.

Ce este mai exact un laser B-Cure?

Dispozitivul laser B-Cure este un dispozitiv portabil, ușor și convenabil de utilizat acasă, care tratează durerea, inflamația și rănile. Dispozitivul, care de la lansarea sa în urmă cu aproximativ 10 ani, folosește tehnologia laser moale. Laserul pătrunde prin piele până în adâncurile țesuturilor, stimulează mecanismele naturale de vindecare ale corpului și eliberează endorfine care ajută la ameliorarea durerii.

Dispozitivul a primit aprobare medicală în multe țări din întreaga lume, inclusiv: Canada, România, Singapore, Finlanda, Germania Marea Britanie și multe altele. Dispozitivul oferă un tratament extins și cuprinzător pentru o gamă largă de diferite probleme fizice, cum ar fi: dureri de spate, genunchi, gât și multe altele. Dincolo de tratamentul durerii ortopedice, dispozitivul este potrivit și pentru tratarea infecțiilor, arsurilor, cicatricilor și rănilor dificil de vindecat. Dispozitivul este foarte convenabil pentru uz casnic și permite oricui să fie supus unui tratament cu laser moale acasă, în loc de o clinică medicală.

Tratamentul este delicat, non-invaziv și fără efecte secundare. Un alt mare plus este tratamentul B-Cure – este scurt și confortabil și durează șase minute pentru fiecare punct de tratament, de două ori pe zi – acasă pe canapea sau pat. Pe scurt, aceste dispozitive  trebuie doar să le aveți în sertar pentru orice probleme care pot apărea.

De la leziuni la infecții: durerea pe care o tratează dispozitivul

Dispozitivul B Cure tratează o gamă largă de leziuni și dureri acute, fie că le suferim ocazional, fie că sunt leziuni cronice – gât, spate, umăr, inflamație, articulații, picioare, hernii de disc, eroziune a cartilajului etc. Dispozitivul B Cure tratează, de asemenea, în mod eficient rănile, rănile de presiune, rănile diabetice, ulcerele și rănile greu de vindecat. Nu degeaba, eficacitatea sa a fost dovedită în cinci studii clinice diferite efectuate la universități din Italia, Rusia, Brazilia și, de asemenea, la spitalul Hadassah din Ierusalim.

Personalul medical se alătură, de asemenea, încet, revoluției laserului Heb Cure și începe să introducă dispozitivul revoluționar în secțiile diferitelor spitale. Victor Shevshevitz, directorul departamentului de durere de la Spitalul Rambam, spune: „Am încercat dispozitivul pe pacienții cu dureri acute și cronice la nivelul gâtului, spatelui inferior,

genunchilor și altor articulații. Deși nu am efectuat un studiu ordonat, impresia clinică din experiența noastră este că dispozitivul arată rezultate pozitive la un număr semnificativ de pacienți”.

Experiență la un preț care merită fiecare bănuț

B Cure vă înțelege dilema și teama de a achiziționa dispozitive sau tratamente scumpe care nu vor schimba status quo-ul. Prin urmare, vă oferă o încercare a dispozitivului timp de 14 zile la un preț redus care se potrivește fiecărui buzunar. Veți primi dispozitivul acasă timp de două saptamani și veți cunoaște dispozitivul, îl veți testa și îl veți folosi pentru zona dureroasă. Dacă după utilizare nu sunteți mulțumit de rezultate, puteți returna dispozitivul fără nicio problemă, sub rezerva reglementărilor companiei și în conformitate cu condițiile de achiziție.

Opțiunea de a experimenta dispozitivul este menită să elimine teama existentă a multor clienți care au avut deja foarte multe promisiuni și tratamente care de-a lungul anilor nu i-au ajutat cu durerea.

Nu ai niciun motiv să continui să suferi și să trăiești cu durerea.

Intra in legatura cu colegii nostri si comanda-l la 021.9092

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.