Mihai, specialist B-Cure Laser in tratamentul durerilor, este probabil cel mai carismatic membru al echipei, facand parte din ea inca de la inceputul activitatii. „Datoria mea este sa discut cu pacientii in legatura cu afectiunile pe care le au si impreuna sa gasim cea mai potrivita solutie”, a declarat interlocutorul meu.

b cure. b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, sanatate, sănătate, vindeca durerea, vindecă durerea, vlog, vlog durere, vlog b cure laser, vlog b-cure laser, vlog durere b cure laser, vlog durere b-cure laser, mihai musi, mihai muși

Inceputurile activitatii B-Cure Laser in Romania n-au fost deloc usoare, dupa cum afirma chiar consilierul: „Lumea nu stia atunci ce reprezinta laserul terapeutic, daramite la ce foloseste dispozitivul nostru medical. Insa, odata cu trecerea timpului, produsul a capatat notorietate, iar clientii au devenit mult mai receptivi la terapia alternativa pe care noi o propunem, fiind sigura, naturala, non-invaziva si fara efecte secundare.”

B-Cure Laser, dispozitiv popular in strainatate
Desi initial Mihai n-a stiut ce este B-Cure Laser si la ce foloseste, dupa o prospectare amanuntita pe internet a observat ca aparatul este foarte popular in strainatate, avand o istorie de circa 11 ani in industria produselor medicale. „Mi-a dat incredere faptul ca, dupa numai cateva luni, vanzarile au crescut progresiv, iar multi pacienti ma sunau dupa ce utilizau dispozitivul pentru a-mi multumi. Atunci am realizat ca intr-adevar aparatul poate trata cu eficacitate o gama larga de afectiuni dureroase”, a precizat specialistul B-Cure Laser. De asemenea, din cauza sedentarismului ce-l presupune munca de birou, Mihai a inceput sa se confrunte cu dureri de spate. „Mi-am zis ca, daca tot lucrez la o firma ce distribuie aparatura medicala pentru tratamentul durerilor, sa incerc eu insumi produsul. Desi eram sceptic initial, dupa cateva sedinte in zona spatelui, rezultatele au fost multumitoare, iar timp de cateva saptamani am putut sa-mi continui activitatea la birou fara probleme”, a sustinut interlocutorul meu. Nu in ultimul rand, un lucru ce i-a intarit convingerea ca aparatul constituie o inovatie tehnologica functionala a fost vizita pe care a facut-o impreuna cu colegii in Israel, la sediul central B-Cure Laser (din Haifa), observand acolo peste 100 de oameni care lucreaza zilnic ca dispozitivul sa se ridice la cele mai inalte standarde internationale (produsul detine certificari ISO si CE 0197).

„Un domn, sofer de TIR, m-a contactat din Spania, ca sa ma intrebe despre returnarea produsului. Am fost surprins de reactia lui, deoarece stiam ca are niste dureri usor de tratat cu B-Cure Laser. De ce dorea returnarea? Pentru ca l-a folosit atat de mult incat i-a luat durerile si pur si simplu a plecat cu ele. A fost o interactiune amuzanta!”

b cure. b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, sanatate, sănătate, vindeca durerea, vindecă durerea, vlog, vlog durere, vlog b cure laser, vlog b-cure laser, vlog durere b cure laser, vlog durere b-cure laser

Procesul de vanzare nu este usor! Romania este o tara care, de-a lungul timpului, a suferit din cauza unor produse comercializate in mediul online. „De aceea subliniez faptul ca fiecare ar trebui sa faca o cercetare proprie si sa caute informatii pe Google, Facebook, Youtube… Acelasi lucru le transmit si pacientilor. Dupa, vor realiza ca aparatul este autentic, iar increderea va spori. Dar numai dupa ce-l vor cumpara si-i vor observa eficienta, vor constientiza ca au facut o investitie buna. In definitiv, scopul unui dispozitiv medical consta in a imbunatati vietile oamenilor, iar B-Cure Laser exact asta face”, a declarat consilierul. El a adaugat ca nu trateaza clientul ca pe o oportunitate de a face bani, ci ca pe un om cu dureri, ce are nevoie de o solutie. „Incerc sa fiu empatic! La randul meu, am bunici, am parinti… «Caldura» cu care interactionez cu pacientii consider ca reprezinta un factor determinant pentru activitatea pe care o desfasor.”

De ce are succes B-Cure Laser?
Ce-l determina pe Mihai sa faca parte in continuare din echipa B-Cure Laser? „Unul dintre principalele motive este faptul ca sistemul medical din Romania este la un nivel foarte scazut din punct de vedere tehnologic. Totodata, persoanele de varsta a treia din strainatate au un stil de viata total diferit fata de noi, in sensul ca abia la pensionare isi traiesc cu adevarat viata. Din pacate, in tara noastra situatia difera, posibil si din pricina ca majoritatea are dureri, ceea ce o impiedica sa-si desfasoare activitatile asa cum si-ar dori. Daca romanii ar incepe sa gandeasca in perspectiva si sa opteze pentru tratamentul B-Cure Laser, batranetea va fi mult mai frumoasa: ar putea merge, spre exemplu, intr-o vacanta, sa iasa impreuna cu prietenii la un restaurant sau la o petrecere, sa se plimbe prin parc impreuna cu nepotii s.a.m.d. Asadar, acestea ar fi argumentele pentru care continui sa activez in echipa B-Cure Laser, avand convingerea ca terapia Soft Laser (LLLT) va avea succes la nivel national”, a concluzionat Mihai.

„Imi este greu sa fac o recomandare general valabila, insa un sfat practic, pe care l-as da, ar fi ca oamenii sa fie deschisi. Chiar daca n-au incredere in B-Cure Laser, ne pot contacta fara nicio rezerva, ne pot spune cu sufletul deschis care este principalul motiv de neincredere sau pentru care nu considera ca le-ar fi util un astfel de dispozitiv medical. Vor gasi la celalalt capat al firului pe cineva dornic sa-i ajute.”

Mihai, specialistul B-Cure Laser in tratamentul durerilor, poate fi contactat telefonic la 021/9092. Poti completa si formularul de contact de mai jos pentru a ti se oferi un protocol personalizat pentru afectiunile de care suferi.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.