Omenirea se confrunta in prezent cu o criza majora, nemaiintalnita vreodata de majoritatea locuitorilor planetei contemporani. Tocmai de aceea exista numeroase incertitudini, iar multe dintre reactiile pe care le avem sunt impulsive si luate sub incidenta nesigurantei viitorului. Am trait cateva luni de restrictii drastice, iar zilele acestea facem primii pasi catre relaxare. Totusi, trebuie sa fim constienti de faptul ca, probabil pana la gasirea unui antidot pentru COVID-19 (ce presupune un proces indelungat, fara existenta unei promisiuni ca va fi descoperit sau ca va functiona eficient), normalitatea se va aseza pe principii foarte diferite de modul in care eram obisnuiti pana acum. Iar felul in care ne tratam durerilor trebuie sa tina cont de evenimentele recente.

b cure, b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, sănătate, vindeca durerea, vindecă durerea, sanatate, sănătate, coronavirus, pandemie, pandemie coronavirus, covid-19, coronavirus covid-19, epidemie, epidemie coronavirus, telemedicina

Ce va insemna normalitatea in COVID-19?
Cel mai important aspect va consta in faptul ca interactiunea umana va avea loc de la o distanta considerabila (minimum 1,5 metri), ceea ce va fi dificil de acceptat pentru noi, romanii, spre exemplu, avand in vedere ca suntem un popor deschis, sociabil si comunicativ. De asemenea, mastile de protectie faciala vor deveni un accesoriu vestimentar obligatoriu ori de cate ori iesim din casa, fie ca ne vom deplasa cu transportul in comun, fie ca suntem la serviciu, fie ca iesim la o plimbare in parc si intram in contact cu alti oameni, fie ca dorim sa facem cumparaturi la supermarket sau la mall s.a.m.d. Altfel spus, orice activitate va fi conditionata nu numai de o limitare a numarului de persoane aflate in acelasi timp intr-o locatie, dar si de o pastrare a distantei de la un om la altul. Totusi, am certitudinea ca incet-incet ne vom adapta noii realitati sociale asa cum s-a intamplat de fiecare data de-a lungul timpului, istoria umanitatii oferind multiple exemple in acest sens, iar aceasta presiune psihologica pur si simplu, la un moment dat, n-o vom mai constientiza.

Telemedicina si viitorul serviciilor medicale – tine pasul cu inovatia tehnologica
In anul 2020 sistemul medical international a fost cel mai puternic pus la incercare. Pana si tarile considerate avansate din punct de vedere tehnologic, cu aparatura performanta, au intampinat dificultati majore in gestionarea problemelor cauzate de noul tip de coronavirus. As spune chiar ca asistam la sfarsitul medicinei clasice, iar cand apele se vor calma si vor aparea statistici reprezentative, vom fi martori ai unei adevarate revolutii in domeniul sanitar. Posibil atunci sa se concluzioneze ca s-au alocat atat de multi bani incat intregul sistem medical va trebui regandit, asa cum se intampla demult cu cel al pensiilor publice. Numai ca lucrurile se vor misca mai rapid, observandu-se aceasta inclusiv in Romania, prin aparitia conceptului de telemedicina si chiar aparand anumite aplicatii IT ce faciliteaza interactiunea dintre doctor si pacient de la distanta, iar deplasarea la spital sau policlinica facandu-se numai in conditii exceptionale. Realizez ca astfel de schimbari se vor realiza destul de dificil in special in cazurile celor obisnuiti sa faca vizite la medici poate luna de luna, formand cozi interminabile si asteptand ore intregi pentru a fi primiti la consultatie, insa viitorul va duce la modificari de mentalitati si comportamentale. Obligati de situatie, pana si persoanele de peste 65 de ani, cele mai vulnerabile in crizele epidemiologice si cele mai greu adaptabile tehnologic, vor trebui sa ia masuri, pentru ca altfel risca sa nu primeasca in timp util solutia la afectiunile de care sufera.

b cure, b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, sănătate, vindeca durerea, vindecă durerea, sanatate, sănătate, coronavirus, pandemie, pandemie coronavirus, covid-19, coronavirus covid-19, epidemie, epidemie coronavirus, telemedicina

Ce solutii ai pentru tratamentul durerii in contextul coronavirus?
In acest editorial ma adresez celor care si-au manifestat interesul pentru aparatul B-Cure Laser, mai ales ca cei mai multi dintre ei se afla in categoria persoanelor vulnerabile la imbolnavirea de COVID-19. Inca de la inceputul activitatii noastre in Romania am sustinut necesitatea de a deveni independenti in ceea ce priveste tratamentul durerilor, principalul avantaj pe care-l ofera dispozitivul nostru. Acum, mai mult ca niciodata, cand sistemul medical national este epuizat, iar atentia este directionata in principal catre bolnavii de noul coronavirus, se poate observa cat de util poate fi produsul B-Cure Laser acasa. Fiindca afectiunile de care suferi nu intra in pauza doar pentru ca exista o pandemie, ci dimpotriva, rutina obisnuita pentru a le tine sub control se schimba radical: spitalele nu mai sunt deschise publicului larg, policlinicile se inchid, chiar si doctorii cu alte specializari sunt chemati pentru a-si aduce aportul in noul context epidemiologic. Iar atunci tu, cel care suferi de gonartroza, coxartroza, hernice de disc etc., cel care ai o rana diabetica, cel caruia iti este dificil sa te deplasezi, cel caruia ii apare o durere puternica noaptea, iar salvarea ar putea ajunge la tine abia dupa ore bune, cel care ai interdictie de a iesi din locuinta oricand doresti, cel care nu mai gasesti medicamente in farmacii, ce faci? Ce solutii ai atunci cand durerea este insuportabila?

In prezent, tot mai multe institutii medicale anunta fel si fel de facilitati, pe care le pun la dispozitia clientilor pentru a le oferi remedii de la distanta. B-Cure Laser Romania insa de la inceput a implementat acest concept. Ceea ce acum devine normalitate, noi o traim de cativa ani. In 2019, aproximativ 1.000 de oameni au inteles cat de important este sa ai acasa o salvare imediata atunci cand o durere apare, iar in zilele noastre, cu siguranta acestia au fost primii care au observat avantajele incontestabile pe care le ofera B-Cure Laser.

Datorita B-Cure Laser tii pasul cu noile schimbari sociale
Asa cum spuneam la inceput, normalitatea in COVID-19 se va aseza pe alte principii, tocmai de aceea te invit sa tii pasul cu noile schimbari sociale si sa-ti imbunatatesti stilul de viata si sanatatea prin achizitionarea unui dispozitiv medical performant si inovator, capabil sa trateze cu succes o multitudine de afectiuni ortopedice si nu numai. B-Cure Laser a fost conceput pentru oprirea durerii si vindecarea sursei acesteia, pentru stimularea mecanismelor naturale de refacere a organismului, pentru intarirea comunicarii intercelulare si pentru favorizarea circulatiei sangelui. Produsul, dezvoltat si brevetat in Israel, constituie o invotatie in domeniul tehnologiei Soft Laser (LLLT) si este destinat uzului casnic. Aparatul este certificat ISO, CE 0197 si recunoscut la nivel mondial datorita eficientei in rezolvarea problemelor medicale in conditii de siguranta, fara riscuri si efecte secundare.

Nu lasa durerea sa-ti afecteze viata! Suna chiar acum la 021/9092 sau completeaza formularul de contact pentru a intra in legatura cu un specialist B-Cure Laser si pentru a stabili impreuna cel mai potrivit protocol de tratament pentru durerile tale.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.