Dr. Avi Reyhanian a studiat in Romania, fiind absolvent al Universitatii din Bucuresti, promotia 1988. In prezent isi desfasoara activitatea profesionala in Israel, publicand de-a lungul timpului numeroase studii de specialitate in domeniul utilizarii laserului terapeutic in practica dentara. El insusi foloseste aparatul B-Cure Laser in tratamentul pacientilor sai, avand rezultate exceptionale cu acesta. In cele ce urmeaza, va prezint cateva studii de caz pe care le-a facut dr. Avi Reyhanian la clinica lui.

b cure, b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, sănătate, vindeca durerea, vindecă durerea, sanatate, sănătate, b cure laser dental, b-cure laser dental, b cure laser dental pro, b-cure laser dental pro, durere dinti, durere dinți, dureri dinti, dureri dinți, implant dentar, durere implant dentar, dureri implant dentar

In mod normal, dupa extractii si implanturi dentare, pacientii manifesta dureri si umflaturi, asa cum precizeaza insusi dr. Avi Reyhanian. Pentru a le usura suferinta, de obicei el utilizeaza aparatul B-Cure Laser inainte si imediat dupa interventii (timp de cate 6 minute per aplicare). Urmand un astfel de protocol, specialistul in tehnica dentara a observat ca durerea dispare sau este de cele mai multe ori moderata, inflamatiile sunt foarte rare in majoritatea cazurilor, iar administrarea de calmante si antibiotice nu prea este necesara. De asemenea, procesul de vindecare a gingiilor se realizeaza mult mai rapid. Drept urmare, dispozitivul B-Cure Laser contribuie in mod esential in tratamentul tesuturilor dure si moi de la nivelul cavitatii orale.

Dintre pacientii pe care dr. Avi Reyhanian i-a tratat cu succes datorita B-Cure Laser in clinica sa pot fi mentionati:
1) un barbat in varsta de 68 de ani, caruia i s-au extras 4 dinti si i s-au facut 6 implanturi;
2) o femeie (39 ani) cu probleme parodontale;
3) o femeie de 63 de ani, careia cu 4 luni in urma i s-au facut 7 implanturi la maxilar, iar ulterior a venit din cauza unei fistule;
4) un barbat in varsta de 40 de ani, care s-a prezentat la cabinet cu o durere puternica de dinte si care a trebuit sa fie scos;
5) o femeie (58 ani), cu mai multe probleme dentare, careia i s-au extras mai multi dinti si i s-au facut cateva implanturi;
6) un barbat de 60 de ani, cu o fractura la un dinte, care a fost inlocuit in cele din urma;
7) o femeie in varsta de 30 de ani, prezentand o fistula, etc.

Tututor pacientilor enumerati anterior li s-a aplicat B-Cure Laser inainte si dupa interventiile dentare si au avut obligativitatea de a reveni a doua zi pentru a se observa starea lor. Totodata, li s-a recomandat sa mentina o igiena orala cat mai buna in toata aceasta perioada. Eficacitatea aparatului nostru a fost atat de buna incat chiar din ziua urmatoare foarte rar ei au simtit dureri sau au avut umflaturi in zonele operate si n-au luat aproape deloc antibioticele si calmantele prescrise.

Puteti citi aici si aici alte articole despre modul in care a fost integrat dispozitivul B-Cure Laser in practica dentara.

Echipa B-Cure Laser Romania participa constant la manifestarile tematice din domeniul sanatatii, asa cum s-a intamplat la sfarsitul anului 2019, la Denta, expozitia internationala de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara, desfasurata in cadrul Centrului Expozitional Romexpo, din Bucuresti (click aici).

B-Cure Laser, eficacitate sporita in tratamentul durerilor de dinti
B-Cure Laser este un aparat destinat opririi durerii si vindecarii sursei acesteia, stimuland mecanismele naturale de refacere a organismului, intarind comunicarea intercelulara si favorizand circulatia sangelui. Produsul, dezvoltat si brevetat in Israel, este recunoscut la nivel international datorita eficientei in remedierea problemelor medicale in conditii de siguranta, fara riscuri si efecte secundare. El actioneaza la nivelul pielii si in profunzime, fara a deteriora tesuturile, rezolvand durerea asociata cu afectiunile ortopedice in doar cateva sedinte, in functie de intensitate si nevoia de tratament. Dispozitivul este mult mai eficient decat cremele sau pastilele destinate remedierii durerilor, inflamatiilor si ranilor, acestea avand, de cele mai multe ori, efect temporar si limitat. Aparatul este certificat ISO si CE 0197, este aprobat de Health Canada (institutie responsabila de imbunatatirea sanatatii), ANVISA – Brazilia (Agentia Nationala de Supraveghere a Sanatatii) si Ministerul Sanatatii (Israel). Produsul este comercializat in Romania, Israel, Germania, Marea Britanie, Franta, Elvetia, Italia, Spania, Finlanda, Norvegia, Olanda, Rusia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Turcia, Africa de Sud, Filipine, Singapore, Canada si Australia. Garantia oferita este de 2 ani.

Nu lasa durerea de dinti sa-ti afecteze viata! Suna chiar acum la 021/9092 sau completeaza formularul de contact pentru a intra in legatura cu un specialist B-Cure Laser si pentru a stabili impreuna cel mai potrivit protocol de tratament pentru durerile tale.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.