Lombosciatica este o afectiune medicala comuna asociata durerilor coloanei vertebrale, care afecteaza muschii, articulatiile, tendoanele si ligamentele din zonele lombara si sacrala. De obicei, durerea lombara este acompaniata de iritarea nervului sciatic. Un factor important in aparitia lombosciaticii consta in afectiunea ganglionului spinal, foarte vulnerabil si responsabil de o multime de afectiuni, fiindca are ramificatii inclusiv pana la maduva spinarii. Cele mai frecvente simptome in ceea ce priveste lombosciatica sunt durerile lombare, de sold, la nivelul picioarelor etc. Laserul terapeutic de intensitate joasa (LLLT), de care beneficiaza dispozitivul B-Cure Laser, este folosit pe scara larga in practica medicala si recunoscut pentru abilitatea lui de a ameliora numeroase tipuri de dureri, precum si pentru regenerarea nervilor.

b cure, b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, sănătate, vindeca durerea, vindecă durerea, sanatate, sănătate, durere coloana, durere coloană, durere spate, sindrom spate esuat, sindrom spate eșuat, durere spate esuat, durere spate eșuat, lombosciatica, lombosciatică, tratament lombosciatica, tratament lombosciatică, tratament durere lombosciatica, tratament durere lombosciatică

Inainte ca orice produs medical sa intre pe piata, sa fie comercializat, au loc diverse testari pentru a i se demonstra eficacitatea. Drept urmare, numeroase teste se fac in principal pe soareci, datorita faptului ca acestia sunt asemanatori cu oamenii din punct de vedere anatomic (genomul lor este similar in proportie de 95%, iar sistemul imunitar – aproape identic). Spre exemplu, numai in SUA sunt utilizati anual peste 20 de milioane de rozatoare pentru cercetari clinice. Acestea fiind considerentele, in anul 2014, s-a facut un studiu stiintific pentru a se demonstra capacitatea laserului terapeutic de intensitate joasa (LLLT) pentru ameliorarea durerilor de lombosciatica si a celor cauzate de inflamarea ganglionului spinal. 36 de soareci au fost inclusi in aceasta cercetare, unii fiind chiar operati la coloana vertebrala si tratati ulterior, pentru recuperare, cu un aparat LLLT pe o perioada cuprinsa intre 4 si 8 zile consecutive. Astfel, s-a putut observa ca animalele pe care s-a folosit laserul terapeutic de intensitate joasa si-au imbunatatit considerabil durerile postoperatorii, ceea ce face din aceasta tehnologie o optiune eficienta pentru ameliorarea durerilor cauzate de lombosciatica.

Beneficiile B-Cure Laser asupra tratamentului coloanei vertebrale
Pornind de la premisele expuse anterior, o echipa de cercetatori de la Universitatea Nove de Julho (Sao Paulo, Brazilia) si-a propus sa observe beneficiile laserului terapeutic de tip LLLT in chirurgia coloanei vertebrale. Astfel, s-au luat 48 de pacienti, care au fost impartiti in doua grupuri: primului (format din 25 de persoane) i s-a administrat tehnologia B-Cure Laser pentru o perioada cuprinsa intre 24 si 72 de ore dupa operatie, iar celui de-al doilea (23 de indivizi) – un tratament placebo. Rezultatele au evidentiat faptul ca, in cazul grupului B-Cure Laser, durerea a fost ameliorata mai rapid, iar recuperarea a fost accelerata. Deci, in numai cateva zile de aplicare, ranile s-au vindecat mult mai bine, inflamatiile s-au redus, iar produsul a avut efect analgezic postoperatoriu evident in cazul chirurgiei coloanei vertebrale.

Poti citi aici si aici cazurile mai multor pacienti, ce si-au tratat cu succes durerile de spate datorita aparatului B-Cure Laser.

Cum functioneaza B-Cure Laser pentru durerile de lombosciatica
La contactul direct cu pielea (fix pe sursa durerii, deoarece tratamentul trebuie sa se aplice exact pe locul afectat), laserul patrunde circa 4 cm in profunzimea tesutului, acolo unde nu pot ajunge foarte multe metode si, sub nicio forma, natural si non-invaziv. Odata patruns la sursa (la tesutul deteriorat), energia de pana la 250 mW micropulsuri (3,75 J/minut, pentru modelul Classic) este absorbita si sunt favorizate procesele de vindecare. Organismul nostru, atunci cand exista o problema, stie sa initieze reactiile de refacere, iar energia pe care reuseste s-o produca din alimentatie sau de la lumina (soare) este limitata. Dispozitivul nu face decat sa creasca energia in mod exponential. Astfel, tratam durerea / inflamatia, stimulam circutia sangvina si celelalte procese de recuperare. Toate aceste reactii naturale, pe care organismul oricum le realizeaza fara ca noi sa fim constienti de ele, contribuie la diminuarea inflamatiei si diminuarea durerii.

Fa cunostinta cu B-Cure Laser, dispozitiv medical pentru tratarea durerilor acasa
B-Cure Laser este un aparat destinat opririi durerii si vindecarii sursei acesteia, stimuland mecanismele naturale de refacere a organismului, intarind comunicarea intercelulara si favorizand circulatia sangelui. Produsul, dezvoltat si brevetat in Israel, este recunoscut la nivel international datorita eficientei in remedierea problemelor medicale in conditii de siguranta, fara riscuri si efecte secundare. El actioneaza la nivelul pielii si in profunzime, fara a deteriora tesuturile, rezolvand durerea asociata cu afectiunile ortopedice in doar cateva sedinte, in functie de intensitate si nevoia de tratament. Dispozitivul este mult mai eficient decat cremele sau pastilele destinate remedierii durerilor, inflamatiilor si ranilor, acestea avand, de cele mai multe ori, efect temporar si limitat. Aparatul este certificat ISO si CE 0197, este aprobat de Health Canada (institutie responsabila de imbunatatirea sanatatii), ANVISA – Brazilia (Agentia Nationala de Supraveghere a Sanatatii) si Ministerul Sanatatii (Israel). Produsul este comercializat in Romania, Israel, Germania, Marea Britanie, Franta, Elvetia, Italia, Spania, Finlanda, Norvegia, Olanda, Rusia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Turcia, Africa de Sud, Filipine, Singapore, Canada si Australia. Garantia oferita este de 2 ani.

Suferi de lombosciatica sau de durerile la nivelul coloanei vertebrale? Suna chiar acum la 021/9092 sau completeaza formularul de contact pentru a intra in legatura cu un specialist B-Cure Laser si pentru a stabili impreuna cel mai potrivit protocol de tratament pentru durerile tale.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.