Ca urmare a unor rani repetitive la tendonul antebratului pot aparea dureri la cot. Suferi de asemenea dureri? De acum le poti trata rapid, acasa, datorita dispozitivului medical B-Cure Laser, specialistul in ameliorarea durerilor de cot. Aparatul contribuie la reabilitarea tesuturilor si a inflamatiilor, fara a mai fi necesar sa iei pastile. Pentru tratamentul durerilor acute si cronice, tot ce trebuie sa faci este sa aplici laserul nostru terapeutic progresiv, incepand de la un minut si jumatate si crescand zilnic pana la o durata de maximum 8 minute pe fiecare punct.

b cure, b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, sănătate, vindeca durerea, vindecă durerea, sanatate, sănătate, durere de cot, durere cot, dureri cot, dureri de cot, dureri coate, durere coate, ma dor coatele, dureri de coate

Dr. Ami Eyal (Israel) a efectuat un studiu de caz pe o pacienta in varsta de 19 ani, care timp de aproape un an si jumatate a avut dureri la cotul stang ca urmare a unei cazaturi. In toata perioada, ea s-a confruntat cu lipsa de mobilitate si sensibilitate sporita in zona afectata. Diverse tratamente au fost aplicate pentru a i se rezolva problema medicala, dar niciunul n-a fost eficient. Drept urmare, i s-a recomandat sa imbine tehnologia B-Cure Laser cu exercitiile de fizioterapie. Protocolul de tratament a inclus cate 6 minute de aplicare a aparatului pe fiecare punct dureros. Rezultatele au aparut inca de la a doua sesiune, iar dupa o luna si jumatate pacienta a raportat o diminuare semnificativa a durerii de cot, iar mobilitatea a sporit. Asadar, utilizarea produsului B-Cure Laser in rezolvarea traumatismelor cronice la nivelul tendoanelor, ligamentelor si muschilor contribuie in mod eficient la imbunatatirea starii de sanatate.

In anul 2007 a fost realizata o cercetare stiintifica, ce a inclus 39 de subiecti, fiind impartiti in 2 grupuri: unuia i s-a administrat terapie laser LLLT, iar celuilalt – un dispozitiv placebo. Fiecare persoana a fost tratata de 3 ori pe saptamana, timp de 21 de zile, iar la final s-a constatat ca cei care au folosit laserul terapeutic au inregistrat o reducere importanta a durerii de cot.

Protocolul de tratament B-Cure Laser pentru durerile de cot
Porneste aparatul B-Cure Laser. Stabileste timpul de tratament. Aseaza dispozitivul, succesiv, in exteriorul, pe mijlocul si in interiorul cotului. Pe toata durata de functionare, aparatul trebuie sa intre in contact direct cu pielea si sa nu fie miscat, astfel incat fasciculul sa patrunda adanc in tesuturi (pana la 4 cm). Odata ajuns la sursa durerii, energia de pana la 250 mW micropulsuri (3,75 J/minut, pentru modelul Classic) este absorbita si sunt favorizate procesele de vindecare. Organismul nostru, atunci cand exista o problema, stie sa initieze reactiile de refacere, iar energia pe care reuseste s-o produca din alimentatie sau de la lumina (soare) este limitata. Dispozitivul nu face decat sa creasca energia in mod exponential. Astfel, tratam durerea / inflamatia, stimulam circulatia sangvina si celelalte procese de recuperare. Toate aceste reactii naturale, pe care organismul oricum le realizeaza fara ca noi sa fim constienti de ele, contribuie la diminuarea inflamatiei si a durerii. Pentru fiecare punct dureros se repeta protocolul de tratament. Pentru a favoriza aparitia rezultatelor intr-un timp cat mai scurt, recomand sa utilizezi B-Cure Laser de doua ori pe zi.

B-Cure Laser, specialistul in tratamentul durerilor
B-Cure Laser este un produs destinat opririi durerii si vindecarii sursei acesteia, stimuland mecanismele naturale de refacere a organismului, intarind comunicarea intercelulara si favorizand circulatia sangelui. Produsul, dezvoltat si brevetat in Israel, este recunoscut la nivel international datorita eficientei in remedierea problemelor medicale in conditii de siguranta, fara riscuri si efecte secundare. El actioneaza la nivelul pielii si in profunzime, fara a deteriora tesuturile, rezolvand durerea asociata cu afectiunile ortopedice in doar cateva sedinte, in functie de intensitate si nevoia de tratament. Dispozitivul este mult mai eficient decat cremele sau pastilele destinate remedierii durerilor, inflamatiilor si ranilor, acestea avand, de cele mai multe ori, efect temporar si limitat. Aparatul este certificat ISO si CE 0197, este aprobat de Health Canada (institutie responsabila de imbunatatirea sanatatii), ANVISA – Brazilia (Agentia Nationala de Supraveghere a Sanatatii) si Ministerul Sanatatii (Israel). Produsul este comercializat in Romania, Israel, Germania, Marea Britanie, Franta, Elvetia, Italia, Spania, Finlanda, Norvegia, Olanda, Rusia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Turcia, Africa de Sud, Filipine, Singapore, Canada si Australia. Garantia oferita este de 2 ani.

Suferi de dureri de cot? Suna chiar acum la 021/9092 sau completeaza formularul de contact pentru a intra in legatura cu un specialist B-Cure Laser si pentru a stabili impreuna cel mai potrivit protocol de tratament pentru durerile tale.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.