B-Cure Laser este un dispozitiv medical destinat opririi durerii si vindecarii sursei acestei pentru afectiuni, precum: durerile de genunchi, spate, sold, gat, articulare, musculare, sindromul de tunel carpian, fibromialgia, la nivelul pielii (acnee, herpes, rani, arsuri), vergeturile, cicatricele, hemoroizii, dentare, cefaleele etc. Pentru ca produsul sa aiba cea mai buna eficacitate, se recomanda implementarea a doua metode: tratament prin contact direct cu pielea (pentru problemele articulare si musculare) si terapie fara atingerea pielii, in cazul ranilor, arsurilor sau acneei.

b cure, b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, sănătate, vindeca durerea, vindecă durerea, sanatate, sănătate

In Israel, B-Cure Laser este aprobat de Ministerul Sanatatii si folosit in 4 spitale importante: Tel-Aviv Medical Center, Hadassah Medical Center, Rambam Medical Center si Sheba Medical Center. In aceste institutii sanitare au fost inregistrate rezultate spectaculoase ca urmare a aplicarii aparatului timp de numai 6 minute pentru diverse afectiuni ale pacientilor, dupa cum urmeaza:

1) Dr. Ana Sajin (Hadassah Medical Center) a tratat cu B-Cure Laser 40 de persoane cu dureri ortopedice acute si cu sindromul de tunel carpian. Rezultatele au fost de succes, ameliorarea durerii a fost semnificativa, fara a exista efecte secundare adverse.

2) Prof. Elon Eisenberg si Dr. V. Shabshayevitz (Rambam Medical Center) au tratat 400 de clienti cu dureri acute si cronice ale gatului, spatelui, genunchilor si altora articulare. Ei au afirmat ca B-Cure Laser a avut un efect pozitiv asupra pacientilor si si-au manifestat deschiderea pentru a-l integra in continuare in practica lor profesionala.

3) Dr. Ittay Gur-Arieh (Sheba Hospital Tel-Aviv) a tratat 50 de oameni cu dureri articulare si ale nervilor periferici (nevralgie occipitala). Specialistul a declarat ca a constatat o reducere semnificativa a durerii la majoritatea, fara ca acestia sa manifeste reactii negative.

4) Dr. Rachel Tiktinsky, prof. Michael Heim si prof. Uri Martinowitz (Sheba Medical Center) au constatat ca durerea s-a miscorat cu aproximativ 50%, inflamatia genunchilor s-a diminuat si s-a imbunatatit mobilitatea in cazul a 8 clienti tratati cu B-Cure Laser. De asemenea, ei au precizat ca nicio alta modalitate nu a avut rezultate atat de bune in ceea ce priveste afectiunile musculo-scheletale intr-un interval scurt de timp precum produsul nostru.

5) Dr. Avi Reyhanian (administrator de clinica privata) precizeaza: „In mod normal, la o zi dupa interventia chirurgicala dentara, pacientul prezinta durere si umflare in zona in care s-a lucrat. Datorita aparatului B-Cure Laser, aplicandu-l 6 minute inainte de operatie, 6 minute dupa si tot atata timp in ziua urmatoare, a avut loc o sporire a procesului de vindecare a tesuturilor, recuperarea fiind mult mai rapida.” Totodata, cei 8 subiecti tratati cu B-Cure Laser n-au avut nevoie de calmante, iar efecte secundare n-au fost raportate.

6) Dr. Le-On Gilead (Hadassah University Hospital) a utilizat B-Cure Laser pe o clienta in varsta de 56 de ani, care a fost supusa unei interventii chirurgicale. Initial i s-au administrat antibiotice, insa fara nicio imbunatatire a starii de sanatate nici macar dupa cateva saptamani. Drept urmare, specialistul a introdus in tratamentul ei dispozitivul nostru si a observat ca, in numai cateva zile, ca urmare a cate 2 aplicari in fiecare zi, situatia s-a imbunatatit treptat, iar dupa numai 3 saptamani problema a fost rezolvata complet.

Rezultatele din acest articol au fost furnizate de Arnon D. Cohen, din Israel.

Durerile se trateaza acasa cu B-Cure Laser
B-Cure Laser este un aparat destinat opririi durerii si vindecarii sursei acesteia, stimuland mecanismele naturale de refacere a organismului, intarind comunicarea intercelulara si favorizand circulatia sangelui. Produsul, dezvoltat si brevetat in Israel, este recunoscut la nivel international datorita eficientei in remedierea problemelor medicale in conditii de siguranta, fara riscuri si efecte secundare. El actioneaza la nivelul pielii si in profunzime, fara a deteriora tesuturile, rezolvand durerea asociata cu afectiunile ortopedice in doar cateva sedinte, in functie de intensitate si nevoia de tratament. Dispozitivul este mult mai eficient decat cremele sau pastilele destinate remedierii durerilor, inflamatiilor si ranilor, acestea avand, de cele mai multe ori, efect temporar si limitat. Aparatul este certificat ISO si CE 0197, este aprobat de Health Canada (institutie responsabila de imbunatatirea sanatatii), ANVISA – Brazilia (Agentia Nationala de Supraveghere a Sanatatii) si Ministerul Sanatatii (Israel), asa cum am specificat anterior. Produsul este comercializat in Romania, Israel, Germania, Marea Britanie, Franta, Elvetia, Italia, Spania, Finlanda, Norvegia, Olanda, Rusia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Turcia, Africa de Sud, Filipine, Singapore, Canada si Australia. Garantia oferita este de 2 ani.

Nu lasa durerea sa-ti afecteze viata! Suna chiar acum la 021/9092 sau completeaza formularul de contact pentru a intra in legatura cu un specialist B-Cure Laser si pentru a stabili impreuna cel mai potrivit protocol de tratament pentru durerile tale.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.