In perioada 5-7 decembrie 2019, B-Cure Laser Romania a prezentat la Denta, expozitia internationala de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara, desfasurata in cadrul Centrului Expozitional Romexpo, din Bucuresti, aparatele inovatoare pentru tratamentul durerii si vindecarii sursei acesteia. Am avut ocazia sa intalnim numerosi specialisti din domeniu si am initiat discutii in vederea dezvoltarii de parteneriate pentru integrarea dispozitivului nostru inovator si portabil in cabinetele stomatologice.

b cure. b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, durere de dinti, durere de dinți, dureri de dinți, dureri de dinti, b cure laser dental, b-cure laser dental, b cure laser dental pro, b-cure laser dental pro, bernard glicsman, denta, romexpo,

Dr. Bernard Glicsman este unul dintre medicii dentisti incantat de aparatele B-Cure Laser. „Am aflat despre acest dispozitiv, dezvoltat si inventat in Israel, si am dorit sa aflu mai multe despre el. Ceea ce s-a si intamplat aici, la Denta. Mi se pare foarte interesant si apreciez faptul ca este non-invaziv, un aspect extrem de important pentru un cabinet stomatologic. Drept urmare, l-am achizitionat pentru a-l pune in practica la mine, in clinica.”

B-Cure Laser este un produs ce integreaza tehnologia Soft Laser, cunoscuta de medicii dentisti, existand de peste cateva decenii. Mecanismul aparatului este certificat si implicat in mai multe studii clinice, unde si-a demonstrat eficacitatea. Cinci cercetari stiintifice sunt deja publicate, cunoscute de specialistii din domeniu, iar alte cinci sunt in desfasurare. Dintre acestea, doua fac referire la tratamentul afectiunilor dentare. Primul, pentru durerile asociate cu articulatia mandibulei, a avut un esantion de 90 de participanti si a fost realizat la Universitatea Sapienza, din Roma (Italia). S-a evidentiat ca grupul care a folosit dispozitivul B-Cure Laser a reusit sa reduca durerea asociata cu aceasta afectiune la fel ca acela ce a utilizat analgezicele. Cu alte cuvinte, cu un produs care functioneaza natural si non-invaziv, ce lucreaza la sursa problemei, s-a reusit obtinerea unui efect analgezic la fel ca in cazul medicamentelor. Celalalt studiu, derulat la Universitatea Perm, din Rusia, a pus accent in special pe ceea ce stomatologii fac foarte mult si des, si anume implanturile dentare. Astfel, s-a observat reducerea semnificativa a durerii asociate cu efectuarea implantului dentar la numai 5 zile de la interventie, nemaifiind necesare analgezice aditionale.

Un dentist ar trebui sa incorporeze acest aparat in practica sa, deoarece il ajuta sa asigure succesul interventiei pe care o efectueaza pe pacienti, de la obturatii de canal sau chiuretaj subgingival pana la implanturi dentare si practic orice alta interventie, ajutandu-l prin stimularea tesutului pe care lucreaza. De asemenea, clientul se va simti mult mai confortabil, iar durerea va fi redusa considerabil.

„Cel mai interesant lucru a fost faptul ca am avut oportunitatea sa prezentam utilitatea dispozitivelor B-Cure Laser in ceea ce priveste tratamentul durerilor in general, fiindca produsul este necesar pentru tratarea oricarei afectiuni la nivelul sistemului musculo-scheletal, nu numai a durerilor dentare. Este un aparat accesibil de achizitionat, usor de integrat si ideal pentru o gama larga de afectiuni. B-Cure Laser reprezinta un dispozitiv inovator, al carui principal avantaj consta in portabilitatea lui si facilitatea cu care poate fi integrat. Astfel, dentistii au la dispozitie un produs ce integreaza o tehnologie moderna si dovedita clinic, ce sporeste confortul pacientilor, putand fi folosit chiar in timp ce asteapta sa intre la consultatie”, a declarat Gabriela Vîlcea, administrator al B-Cure Laser Romania. Ea a adaugat: „Am fost foarte entuziasmata de reactiile specialistilor din domeniu, deoarece am constantat ca acestia sunt familiarizati cu utilitatea laserului in medicina. Cel mai interesant lucru a fost faptul ca aparatul, de dimensiunea unei telecomenzi, incorporeaza o putere indeajuns de mare ca laserele din clinici.”

Asadar, tehnologia este din ce in ce mai implicata in felul in care tratam afectiunile comune, precum durerea si inflamatia. Va indemnam sa incercati tehnologii inovatoare si sa ne ajutati sa va ajutam ca sa tratati durerile cat mai usor si simplu.

In luna noiembrie 2019, compania B-Cure Laser a fost prezenta la cea mai importanta expozitie medicala din lume, denumita Medica, care a avut loc in orasul Dusseldorf , din Germania, dupa cum am relatat aici.

Suferi de dureri dentare? Nu lasa durerea sa-ti afecteze viata! Completeaza chiar acum formularul de contact si intra in legatura cu unul dintre specialistii nostri pentru a-ti oferi cele mai bune solutii de tratament.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.