Aproximativ 6% dintre pacienti ni se adreseaza din cauza durerilor de sold (dupa cum am relatat aici). Acestea constituie o problema medicala serioasa, deoarece soldul este responsabil de capacitatea de deplasare. Suferi de dureri de sold? Cum ar fi daca, incepand de maine, ai putea sa te misti mai bine, sa mergi mai mult si sa urci scarile cu usurinta? Acum totul este posibil datorita B-Cure Laser! Dispozitivul te ajuta sa-ti imbunatatesti mobilitatea articulatiei soldului in numai cateva sedinte, asa cum s-a intamplat in cazurile celor 2 paciente din acest articol. Afla-le povestea in continuare…

b cure, b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, sănătate, vindeca durerea, vindecă durerea, sanatate, sănătate, durere sold, durere șold, tratament durere sold, tratament durere șold
Foto: foundationalconcepts.com

B-Cure Laser ajuta o pacienta de 56 ani sa se deplaseze pe distante lungi
O pacienta in varsta de 56 de ani, de profesie secretara, a intrat in cabinetul dr. Jacob Hans (Israel) cu dureri la sold si in zona inghinala, in partea dreapta. Problemele au aparut in urma cu 5 ani, insa in ultima vreme au devenit tot mai intense, in special noaptea, din aceasta cauza neputand dormi. De asemenea, durerea se agrava cand se deplasa mai mult de 10 minute, mai ales in momentele in care urca sau cobora. In afara de acest diagnostic, ea mai suferea si de hipertensiune arteriala. In vederea rezolvarii durerilor, pacienta a incercat initial medicamente timp de cateva luni, dar rezultatele au fost limitate, fara un beneficiu major. Asadar, dr. Jacob Hans i-a recomandat initial cateva sedinte de fizioterapie, ceea ce a contribuit numai la o oarecare imbunatatire a durerilor de sold si deloc a celor inghinale. Atunci, s-a completat protocolul initial cu aplicarea tratamentului non-invaziv B-Cure Laser la domiciliu, de doua ori pe zi, in patru puncte (3 la sold si unul in zona inghinala). Durata terapiei a fost de 12 zile, iar timpul a crescut progresiv, de la un minut si jumatate per punct pana la maximum 8 minute (+1 minut zilnic). Dupa 5 zile de utilizare a aparatului, femeia a afirmat ca dormea mult mai bine, iar pana la ultima zi de tratament, durerea inghinala n-o mai deranja deloc noaptea. Totodata, capacitatea de a se deplasa a sporit, putand acum parcurge distante mai lungi, fara a fi nevoita sa ia pauze de odihna din cauza disconfortului provocat de sold. Studiul de caz a fost realizat in luna februarie 2015.

Datorita B-Cure Laser, o femeie de 54 ani poate sta in picioare mult timp
Un alt caz referitor la durerile de sold a fost tratat de catre dr. Yossy Ruven (Israel), in perioada noiembrie-decembrie 2014. Tot o femeie, de data aceasta in varsta de 54 de ani, simtea dureri puternice la nivelul bazinului, in special in momentele lungi de stat in picioare, ceea ce-i afecta considerabil abilitatea de a se deplasa. In urma controlului, diagnosticul a fost de chist femural in articulatia soldului drept, precum si inflamatii puternice ale tendonului. Asadar, protocolul de tratament a inclus, o data pe saptamana, exercitii fizice combinate cu aplicarea dispozitivului B-Cure Laser. Numarul total al sedintelor a fost de 12. Primele 3 s-au realizat la cabinet, iar pana la final pacienta le-a continuat acasa. Terapia B-Cure Laser a constat in cate 2 sesiuni zilnic, timp de 6-7 minute, in anumite puncte de tratament. Drept urmare, dupa circa 6 saptamani, femeia si-a recastigat mobilitatea si a putut sa revina la toate activitatile pe care le facea inainte de a aparea durerile de sold, inclusiv posibilitatea de a sta in picioare vreme indelungata.

Protocolul de tratament B-Cure Laser pentru durerile de sold
In aplicarea terapiei B-Cure Laser pentru durerile de sold este foarte importanta pozitia in care stam. Trebuie sa stam intr-o parte, cu soldul ce trebuie tratat pozitionat in sus. Tragem piciorul inspre piept, intr-o pozitie confortabila, in care nu avem dureri. Apoi ne palpam, deoarece trebuie sa gasim epicentrul durerii de sold si sa simtim osul. Incepem sa aplicam din acest punct si continuam pana cand inconjuram toata articulatia (urcam spre lateralul soldului si coboram inspre zona inghinala). Pentru a intelege mai bine protocolul de tratament B-Cure Laser pentru durerile de sold, vizualizeaza video de mai jos:

Rezultatele tratamentului B-Cure Laser incep sa apara cand ajungi la cel putin 4 minute de aplicare pe fiecare punct. Totodata, un procent de aproximativ 30% dintre pacientii ce incearca aparatul nostru medical se confrunta cu o intensificare a durerilor. Nu te speria! Este un fenomen pozitiv si normal; practic, am aplicat terapia laser mult prea mult. Iar atunci, cea mai buna solutie consta in diminuarea timpului de tratament. As face urmatoarea comparatie: este ca in cazul in care ne expunem la soare; daca stam la plaja prea mult raportat la tipul nostru de ten, riscam sa ne „ardem”. Desigur, reusim sa ne refacem, dar este mai bine daca expunerea se realizeaza progresiv. La fel si cu laserul, posibil uneori sa-l aplicam pe o perioada prea lunga. Desi produsul are dimensiunea unei telecomenzi, el incorporeaza totusi o putere de 250 mW micropulsuri, adica similara laserelor de terapie din cele mai moderne clinici, si atunci este posibil ca 3 minute de aplicare la inceputul tratamentului sa fie prea mult, ceea ce contribuie la amplificarea actiunii antiinflamatoare si rascolirea durerilor.

Durata medie de viata a B-Cure Laser este de 10 ani de functionare
B-Cure Laser este un aparat destinat opririi durerii si vindecarii sursei acesteia, stimuland mecanismele naturale de refacere a organismului, intarind comunicarea intercelulara si favorizand circulatia sangelui. Produsul, dezvoltat si brevetat in Israel, este recunoscut la nivel international datorita eficientei in remedierea problemelor medicale in conditii de siguranta, fara riscuri si efecte secundare. El actioneaza la nivelul pielii si in profunzime, fara a deteriora tesuturile, rezolvand durerea asociata cu afectiunile ortopedice in doar cateva sedinte, in functie de intensitate si nevoia de tratament. Dispozitivul este mult mai eficient decat cremele sau pastilele destinate remedierii durerilor, inflamatiilor si ranilor, acestea avand, de cele mai multe ori, efect temporar si limitat. Aparatul este certificat ISO si CE 0197, este aprobat de Health Canada (institutie responsabila de imbunatatirea sanatatii), ANVISA – Brazilia (Agentia Nationala de Supraveghere a Sanatatii) si Ministerul Sanatatii (Israel). Produsul este comercializat in Romania, Israel, Germania, Marea Britanie, Franta, Elvetia, Italia, Spania, Finlanda, Norvegia, Olanda, Rusia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Turcia, Africa de Sud, Filipine, Singapore, Canada si Australia. Garantia oferita este de 2 ani.

Suferi de dureri de sold? Suna chiar acum la 021/9092 sau completeaza formularul de contact pentru a intra in legatura cu un specialist B-Cure Laser si pentru a stabili impreuna cel mai potrivit protocol de tratament pentru durerile tale.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.