Durerile de genunchi sunt cele mai frecvente afectiuni medicale cu care se adreseaza pacientii echipei B-Cure Laser Romania, potrivit statisticii din anul 2019 (click aici). De-a lungul timpului, numeroase studii (peste 800, dupa cum am relatat aici) s-au concentrat asupra eficacitatii tehnologiei laserului terapeutic de intensitate joasa (LLLT), de care beneficiaza dispozitivul B-Cure Laser. Concluziile acestora au fost, in general, ca laserul „rece” imbunatateste mobilitatea articulatiei genunchiului si diminueaza durerile in repaus si/sau in stare de activitate in perioada in care unei persoane i se aplica un asemenea tratament.

b cure, b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, sănătate, vindeca durerea, vindecă durerea, sanatate, sănătate, durere articulatie, durere articulație, durere articulatii, durere articulații, gonartroza, gonartroză, durere genunchi, durere de genunchi, tratament gonartroza, tratament gonartroză, artroza, artroză, tratament artroza, tratament artroză, tratament durere genunchi
Foto: sf-streetphoto.blogspot.com

Mobilitatea articulatiei genunchiului, imbunatatita cu 50% in doar cateva zile
La sfarsitul lunii ianuarie 2015, o femeie in varsta de 64 de ani a intrat in cabinetul dr. Omer Hirsh (Israel), avand dureri puternice la ambii genunchi si o mobilitate a articulatiilor foarte limitata. Din aceasta cauza, se deplasa cu dificultate, iar urcarea sau coborarea scarilor reprezenta pur si simplu o adevarata provocare. Pacienta avea probleme la genunchi de mai multi ani, probabil agravarea situatiei in timp fiind provocata si de faptul ca era supraponderala. Drept urmare, tratamentul a fost complex si a presupus exercitii fizice de recuperare, acupunctura si terapie B-Cure Laser. Initial tratamentul cu produsul nostru i s-a administrat la clinica, presupunand inconjurarea articulatiei genunchiului in mai multe puncte (durata de aplicare fiind de numai 1 minut pentru fiecare punct). Ulterior, femeia a fost instruita pentru a utiliza aparatul acasa, deoarece trebuia sa-l foloseasca de 3 ori zilnic in urmatoarele 3 zile, complementar altor modalitati de imbunatatire a musculaturii picioarelor si a articulatiilor genunchilor. Dupa aceasta perioada, timpul de utilizare a B-Cure Laser a crescut la cate 2 minute pentru fiecare punct de tratament, doctorul fiind incurajat de faptul ca pacienta deja incepuse sa urce scarile fara sprijin, desi o facea cu cate un picior pe rand. In data de 6 februarie 2015, ea a revenit pentru un nou control, iar dr. Omer Hirsh a observat o imbunatatire cu peste 50% a mobilitatii si a capacitatii de deplasare. Totusi, medicul a fost rezervat referitor la posibilitatea de recuperare completa, din cauza faptului ca femeia suferise, la un moment dat in decursul vietii, un atac vascular cerebral, ceea ce i-a afectat abilitatea de a se deplasa prin lipsa de echilibru. Totusi, ea a continuat sa foloseasca aparatul B-Cure Laser, motivata de efectele spectaculoase avute in numai cateva zile. Asadar, rezultatele indica eficacitatea sporita pe care o are produsul nostru in terapia durerilor cronice de genunchi intr-o perioada foarte scurta de timp.

Protocolul de tratament B-Cure Laser pentru durerile de genunchi
Dispozitivul B-Cure Laser este simplu de utilizat, iar eficienta lui depinde de protocolul de tratament (trebuie aplicat corect ca sa se obtina cele mai bune rezultate). Asa cum s-a putut observa si din metoda pe care a folosit-o dr. Omer Hirsh in cazul pacientei de 64 de ani, este necesar sa se acopere articulatia si sa se trateze in minimum 3 puncte: lateral stanga, lateral dreapta si in spatele genunchiului. Este foarte important sa se inconjoare toata articulatia si sa se stimuleze intregul tesut deteriorat. Totodata, aparatul trebuie sa se aplice drept, perpendicular, direct pe piele si tesutul moale, fiindca atunci i se sporeste eficienta.

B-Cure Laser, dispozitiv aprobat de importante institutii medicale
B-Cure Laser este un aparat destinat opririi durerii si vindecarii sursei acesteia, stimuland mecanismele naturale de refacere a organismului, intarind comunicarea intercelulara si favorizand circulatia sangelui. Produsul, dezvoltat si brevetat in Israel, este recunoscut la nivel international datorita eficientei in remedierea problemelor medicale in conditii de siguranta, fara riscuri si efecte secundare. El actioneaza la nivelul pielii si in profunzime, fara a deteriora tesuturile, rezolvand durerea asociata cu afectiunile ortopedice in doar cateva sedinte, in functie de intensitate si nevoia de tratament. Dispozitivul este mult mai eficient decat cremele sau pastilele destinate remedierii durerilor, inflamatiilor si ranilor, acestea avand, de cele mai multe ori, efect temporar si limitat. Aparatul este certificat ISO si CE 0197, este aprobat de Health Canada (institutie responsabila de imbunatatirea sanatatii), ANVISA – Brazilia (Agentia Nationala de Supraveghere a Sanatatii) si Ministerul Sanatatii (Israel). Produsul este comercializat in Romania, Israel, Germania, Marea Britanie, Franta, Elvetia, Italia, Spania, Finlanda, Norvegia, Olanda, Rusia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Turcia, Africa de Sud, Filipine, Singapore, Canada si Australia. Garantia oferita este de 2 ani.

Suferi de dureri de genunchi? Suna chiar acum la 021/9092 sau completeaza formularul de contact pentru a intra in legatura cu un specialist B-Cure Laser si pentru a stabili impreuna cel mai potrivit protocol de tratament pentru durerile tale.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.