Esti o persoana activa, dar in ultima perioada ai inceput sa simti dureri la nivelul articulatiilor din cauza efortului fizic? Nu trebuie sa te ingrijorezi si nici nu trebuie sa te opresti din a face sport, deoarece exista o solutie naturala, non-invaziva, fara efecte secundare, si anume dispozitivul medical B-Cure Laser, o inovatie tehnologica dezvoltata si brevetata in Israel. Aparatul este destinat opririi durerii si vindecarii sursei acesteia, stimuland mecanismele de refacere a organismului, intarind comunicarea intercelulara si favorizand circulatia sangelui.

b cure, b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, sănătate, vindeca durerea, vindecă durerea, sanatate, sănătate, durere articulatie, durere articulație, durere articulatii, durere articulații, gonartroza, gonartroză, durere genunchi, durere de genunchi, tratament gonartroza, tratament gonartroză, artroza, artroză, tratament artroza, tratament artroză, b cure laser sport, b-cure laser sport, sport

Noua, echipei din Romania, ne place sa vorbim concret atunci cand publicam diverse articole (te poti convinge chiar tu, parcurgand continutul acestui site). Drept urmare, in anul 2015, in Moscova (Rusia), Agentia Federala Biomedicala si-a propus sa observe eficacitatea si siguranta produsului B-Cure Laser in cazul sportivilor de performanta. Iar pentru ca, in cazul activitatilor fizice, articulatiile sunt cele mai solicitate, studiul s-a concentrat asupra simptomelor si progesului osteoartritei genunchiului.

Elimina durerea in timpul exercitiilor fizice
Cercetarea stiintifica a inclus 20 de sportivi, componenti ai loturilor nationale de fotbal (10), rugby (6), baschet (2) si lupte greco-romane (2). Astfel, timp de 14 zile, subiectii au avut obligativitatea de a aplica tratamentul B-Cure Laser pe o durata zilnica de 8 minute. Masurarea rezultatelor s-a facut in doua etape: la 7 zile si la 14 zile. Dupa prima saptamana de utilizare a aparatului, s-a observat o reducere de 30% a inflamatiei si imbunatatirea mobilitatii articulatiei genunchiului la toate persoanele. De asemenea, 3 dintre ele (ce urmau si un program de fizioterapie) au precizat ca dispozitivul i-a ajutat mult in procesul de recuperare, in sensul ca au simtit mai putina durere in timpul exercitiilor pe care trebuiau sa le faca. La finalul intregii perioade de analiza, toti indivizii au evidentiat o crestere semnificativa a flexibilitatii si coordonarii miscarilor realizate cu articulatia genunchiului, ceea ce a contribuit, bineinteles, la imbunatatirea performantelor sportive. Totodata, in ultima saptamana de tratament, subiectii au afirmat ca n-au mai simtit aproape deloc dureri in timpul acelor exercitii fizice, pe care inainte le executau cu dificultate din cauza problemelor medicale la nivelul genunchilor. Niciunul dintre sportivi nu a mentionat efecte adverse in timpul aplicarii terapiei.

Genunchiul se recupereaza mai repede cu B-Cure Laser
Acest studiu, realizat in Rusia, a evidentiat faptul ca tratamentul B-Cure Laser ajuta la micsorarea timpului de recuperare a sportivilor de performanta, suferinzi de artroza genunchiului. Daca produsul functioneaza in cazul lor, de ce n-ar functiona si in ceea ce te priveste, mai ales ca solicitatea articulara in cazul tau este mult mai mica? Artroza este o problema medicala comuna, care se estimeaza ca afecteaza 10% din populatia lumii, avand o proportie cuprinsa intre 30% si 55% din totalul bolilor ortopedice. Persoanele de peste 55 de ani sunt cele mai suferinde din cauza artrozei genunchiului (gonartroza), una din patru confruntandu-se cu probleme grave. Conform informatiilor aceleiasi Agentii Federale Biomedicale, 58% dintre pacientii cu gonartroza au apelat la interventie chirurgicala pana in varsta de 60 de ani. De asemenea, aceiasi specialisti considera ca traumatismele ortopedice la nivelul genunchilor reprezinta circa 50% din totalul leziunilor in zona respectiva si pana la 24% din totalul accidentarilor membrelor inferioare. Aproximativ 80% dintre bolnavii de gonartroza au o calitate scazuta a vietii, iar 10%-21% dintre ei intampina dificultati atat de importante incat pot fi asimilare cu un handicap. Mai multe informatii despre felul in care aparatul B-Cure Laser ajuta in tratamentul general al artrozei genunchiului (gonartroza) poti citi aici, aici si aici sau poti viziona clipuri video dedicate acestui subiect, aici si aici.

B-Cure Laser, tratament eficient pentru durerile de genunchi
B-Cure Laser reprezinta o inovatie in domeniul tehnologiei Soft Laser (LLLT) si este destinat in special uzului casnic. El actioneaza la nivelul pielii si in profunzime, fara a deteriora tesuturile, rezolvand durerea asociata cu afectiunile ortopedice in doar cateva sedinte, in functie de intensitate si nevoia de tratament. Dispozitivul este mult mai eficient decat cremele sau pastilele destinate remedierii durerilor, inflamatiilor si ranilor, acestea avand, de cele mai multe ori, efect temporar si limitat. Produsul este certificat ISO si CE 0197, fiind aprobat de institutii, precum: Health Canada (institutie responsabila de imbunatatirea sanatatii), ANVISA – Brazilia (Agentia Nationala de Supraveghere a Sanatatii) si Ministerul Sanatatii (Israel). B-Cure Laser este comercializat in Romania, Israel, Germania, Marea Britanie, Franta, Elvetia, Italia, Spania, Finlanda, Norvegia, Olanda, Rusia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Turcia, Africa de Sud, Filipine, Singapore si Australia. Garantia oferita este de 2 ani.

Suferi de gonartroza sau de o alta durere la nivelul genunchiului? Suna chiar acum la 021/9092 sau completeaza formularul de contact pentru a intra in legatura cu un specialist B-Cure Laser si pentru a stabili impreuna cel mai potrivit protocol de tratament pentru durerile tale.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.