Atunci cand apar dureri, faci tot posibilul sa scapi de ele! Cel mai adesea, tratamentul pe care-l folosesti include pastile, unguente, fizioterapie, kinetoterapie si/sau alte modalitati pentru ca afectiunile sa treaca si sa poti reveni la o rutina normala si sanatoasa. De obicei, alegem modalitatea de tratament cea mai accesibila din punct de vedere financiar si cerem sfaturile membrilor familiei, prietenilor ori colegilor de la serviciu.

b cure. b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, durere de calcai, durere de călcâi, durere de coloana, durere de coloană, durere de cot, durere articulatie, durere articulație, durere articulatii, durere articulații, durere coloana, durere coloană, durere calcai, durere călcâi, umeri inghetati, umeri înghețați, umar inghetat, umăr înghețat

B-Cure Laser propune o noua abordare in ceea ce priveste tratamentul durerii. Un avantaj unic al dispozitivului medical dezvoltat si brevetat in Israel consta in faptul ca vindeca sursa afectiunii, nu doar o trateaza ca oricare dintre metodele enumerate anterior. Poate de-a lungul timpului te-ai „intersectat” cu terapia oferita de aparatul B-Cure Laser, ai citit informatiile si recenziile disponibile online, ai urmarit testimonialele de pe Facebook (click aici) si Youtube (click aici), insa ai ezitat sa incerci o optiune diferita de cea sugerata de cunoscuti. E timpul sa devii independent/a si responsabil/a de calitatea vietii tale, ci nu sa depinzi de lucrurile spuse de unii sau altii, ce-ti ofera o „reteta” de tratament pentru durere, dar care – de cele mai multe ori – nici macar n-au incercat produsul in sine. Recent, compania PwC a dat publicitatii un raport despre tendintele in sanatate pentru viitor, evidentiind faptul ca, in perspectiva urmatorilor ani, tot mai multi pacienti vor inclina pentru integrarea tehnologiilor inovatoare in terapia afectiunilor de care sufera. Spre exemplu, 60% dintre pacientii din Germania sunt increzatori sa incerce tehnologii noi de asistenta medicala, in detrimentul modalitatilor conventionale. Tu cum iti vei trata durerile? Esti dispus sa incerci o metoda inovatoare, naturala, non-invaziva si fara efecte secundare, precum cea oferita de B-Cure Laser, asa cum isi manifesta intentia multi pacienti din intreaga lume?

B-Cure Laser, la fel de eficient ca medicamentele
B-Cure Laser este un dispozitiv portabil, destinat uzului casnic si usor de utilizat. El foloseste tehnologia Soft Laser (LLLT), care patrunde adanc in tesutul afectat (4-5 cm), stimuleaza mecanismele naturale de vindecare a organismului si contribuie la eliberarea endorfinelor, ce ajuta la ameliorarea durerii. Aparatul este certificat ISO si CE 0197, fiind prezent in peste 20 de tari, si ofera o terapie extinsa pentru o gama larga de afectiuni medicale, cum ar fi durerile de articulatii (spate, genunchi, coate, gat etc.), musculare (ca urma a diverselor accidentari), precum si vindecarea ranilor (chiar si cele cauzate de ulcerul diabetic). Pentru tratament, nu este necesar sa te deplasezi la clinici specializate, ci o poti face in confortul calei tale. Acesta este cel mai important avantaj al produsului B-Cure Laser, deoarece poti integra aparatul cat mai aproape de aparitia problemei, ceea ce-i sporeste considerabil eficacitatea. Protocolul general de tratament prevede 2 aplicari zilnice (dimineata si seara), pe o durata cuprinsa intre 6 si 8 minute. Laserul terapeutic si-a demonstrat eficacitatea in peste 2.000 de studii, iar conform Universitatii Sapienza (Italia), B-Cure Laser reuseste sa reduca durerea la fel ca analgezicele.

Nu te-ai convins? Inchiriaza B-Cure Laser timp de 30 de zile
Asadar, in pofida beneficiilor Soft Laser dovedite, orice achizitie a unui dispozitiv medical poate starni ingrijorare. Va functiona? Iar daca nu, inseamna ca am aruncat banii pe geam? Iti oferim totusi o solutie: inchiriaza B-Cure Laser timp de 30 de zile pentru a-i observa eficienta si testa functionalitatea! In toata aceasta perioada vei cunoaste produsul, vei trata cu el zonele afectate si vei beneficia de asistenta specializata pentru a-l integra cat mai bine.

Nu lasa durerea sa-ti afecteze viata! Completeaza chiar acum formularul de contact si intra in legatura cu unul dintre specialistii nostri pentru a-ti oferi cele mai bune solutii de tratament.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.