Intr-adevar, B-Cure Laser reprezinta o afacere. Dar este una diferita fata de sensul conventional al cuvantului, scopul ei principal fiind dorinta de a ajuta oamenii sa scape de dureri. Totusi, dispozitivul nostru medical nu este pentru oricine, deoarece trebuie – in principal – sa ai deschidere la tratamente moderne si inovatoare. In cele ce urmeaza, voi prezenta 6 tipologii de pacienti care, din punctul meu de vedere, nu vor putea niciodata sa includa B-Cure Laser in procesul de tratare a durerilor. Nu pentru ca aparatul n-ar functiona, ci mai degraba din cauza preconceptiilor.

vlog, vlog durere, vlog b cure laser, vlog b-cure laser, vlog durere b cure laser, vlog durere b-cure laser, b cure. b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt

1. Pacientii B-Cure Laser nu prefera „procedurile”
Daca tu consideri ca numai „procedurile” constituie solutia pentru a scapa de dureri, atunci aparatul B-Cure Laser nu este pentru tine!
Multi dintre clientii nostri sunt familiarizati cu terapia laser, fiindca este integrata in practica medicala obisnuita. Noi, insa, venim cu o abordare diferita, constand intr-un produs de dimensiunea unei telecomenzi si asupra caruia tu detii controlul in totalitate. Altfel spus, devii propriul tau terapeut si te tratezi singur ori de cate ori consideri necesar. Mai usor de atat nu se poate!
Totusi, in cazul in care solutia B-Cure Laser este mult prea inovatoare pentru tine, ca poate dispozitivul este prea mic (pripindu-te sa concluzionezi ca n-ar fi eficient) sau ca poate este prea usor de folosit pentru a ajuta in tratamentul durerilor, atunci cu siguranta B-Cure Laser nu ti se potriveste! Din pacate, chiar si acum, in 2020, multa lume prefera sa se deplaseze zi de zi, prin trafic, avand poate dureri insuportabile, sa stea la cozi si sa astepte pe culoarele cabinetelor doctorilor…

2. Nu dorim sa ne imbogatim, ci sa ajutam oamenii suferinzi
Daca tu crezi ca motivul pentru care comercializam aparatul B-Cure Laser este sa ne imbogatim de pe urma suferinzilor, atunci nu cumpara produsul nostru medical!
Eforturile intregii echipe se concentreaza in principal pe educarea si informarea in ceea ce priveste avantajele utilizarii terapiei laser. Dispozitivul este folosit de foarte multi pacienti ce nu detin cunostinte despre cum functioneaza corpul uman, tocmai de aceea de multe ori se intampla ca asteptarile lor sa nu fie tocmai realiste din punct de vedere al rezultatelor. Noi avem cele mai bune intentii, depunem eforturi continue pentru a-i ajuta sa-l integreze cat mai corect in rezolvarea durerilor (pentru a avea cele mai bune rezultate) si ne dedicam existenta ca sa promovam beneficiile acestui aparat. De ce? Fiindca ele chiar exista, iar dispozitivul este eficient.
Te indemn sa ai incredere ca suntem oameni de buna-credinta. Personal, nici n-as putea vinde un produs care stiu ca n-ar functiona! Trebuie sa fim constienti ca B-Cure Laser chiar reprezinta o evolutie tehnologica in tratamentul durerilor, ce a fost dezvoltata si a avut sustinerea necesara pentru a putea fi distribuita la nivel international (in peste 20 de tari), ci nu a ramas doar o idee asternuta pe o hartie sau uitata prin vreun garaj al cuiva, ce nu a avut sansa ca inventia lui sa se faca cunoscuta.

3. De ce pretul B-Cure Laser nu este mai mic?
Pretul B-Cure Laser este bun, iar aparatul este eficient din punct de vedere al costului. Poate experientele noastre de viata nu sunt numeroase ori celelalte tratamente pe care le-am incercat sau despre care am auzit de la diverse persoane par a nu fi costisitoare, iar atunci concluzionam ca B-Cure Laser este scump. Dar trebuie sa privim dincolo de pret, deoarece sunt atat de multe alte informatii ce trebuie luate in calcul, incat o asemenea comparatie este superficiala. Sunt mult mai multe chestiuni de care ar trebui sa tinem cont pentru a trage concluzia daca pretul este mare ori corect, precum: investitia in tehnologie, anii petrecuti in laborator pentru ca echipa de ingineri sa ajunga la produsul finit (dispozitivul), abilitatea de a integra intr-o dioda mica o putere indeajuns de mare, comparabila cu laserele din clinici etc. Asadar, in momentul in care nu reusesti sa vezi dincolo de pret, iti limitezi practic posibilitatea de a-ti rezolva durerile cu B-Cure Laser in confortul casei tale.

vlog, vlog durere, vlog b cure laser, vlog b-cure laser, vlog durere b cure laser, vlog durere b-cure laser, b cure. b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt

4. Problema mea este atat de grava incat nimic nu ma poate salva
Atunci cand ajungi la aceasta concluzie, nicio alta modalitate de terapie nu va functiona. Nu numai B-Cure Laser! Sunt de acord ca, uneori, durerea poate fi cronica, insuportabila, dar – totodata – de multe ori ne place sa ne compatimim, poate mai mult decat ar trebui. Tocmai de aceea trebuie sa fim optimisti, sa avem incredere, sa ne dorim sa ne insanatosim, sa avem o atitudine pozitiva si sa cautam cu optimism solutii care sa ne ajute. Iar una dintre acestea este chiar B-Cure Laser. In urma cu ceva timp, am avut un client care, la inceput, era foarte sceptic, dar in cele din urma a acceptat sa incerce aparatul. Ulterior, ne-a multumit ca am insistat sa-l achizitioneze si ca noi am crezut ca reprezinta cea mai buna solutie de tratament pentru el.

5. Da-ti cu parerea dupa ce cumperi aparatul
Daca ai mai multa incredere in parerile altora decat in cea pe care ti-o formezi singur, atunci B-Cure Laser cu siguranta nu este pentru tine! In fiecare zi, noi (echipa din Romania) suntem surprinsi sa observam ca oamenii exprima opinii in mediul online fara sa fi achizitionat produsul. Iar acest lucru chiar ne deranjeaza! Noi avem intentii bune si stim ca dispozitivul functioneaza. Decizia de a cumpara constituie abia inceputul calatoriei tale catre o viata fara durere, iar responsabilitatea iti revine in totalitate; nu mai poti da vina pe doctor, pe pastile sau orice altceva. Colaboreaza cu kinetoterapeutul nostru pentru a obtine toate informatiile si recomandarile necesare pentru ca tratamentul pe care-l aplici cu B-Cure Laser sa aiba cele mai bune rezultate. Chiar si eforturile noastre, informatiile pe care le publicam, pe blog, Facebook (link), Youtube (link), prezentele noastre la expozitii nationale (link) si mondiale (link), dezvoltarea de parteneriate cu medici (link), vin din dorinta de a te ajuta sa iei o decizie informata.

6. Iti place atentia? Atunci nu cumpara B-Cure Laser, ci ramai cu durerea
Poate cel mai surprinzator lucru pentru care te indemn sa nu cumperi aparatul B-Cure Laser este daca iti place atentia. La ce ma refer? Atunci cand avem o durere, chiar din copilarie, obtinem atentia persoanelor dragi, ce devin empatice cu starea noastra. Insa, daca cineva decide sa achizitioneze produsul, practic iti ofera o modalitate de a fi independent si de a-ti rezolva singur problemele medicale asociate cu durerea. Multa lume nu este dispusa sa-si asume aceasta responsabilitate!

Misiunea B-Cure Laser Romania este sa ajute oamenii sa scape de durere. Din experienta mea, sa ai mai multe informatii despre acest dispozitiv si despre terapia Soft Laser, pe care aparatul o integreaza, ajuta la formarea unei pareri pertinente.

Te invit sa citesti mai multe informatii pe www.b-cure-laser.ro. Daca ai o durere si vrei sa intri in legatura cu unul dintre consultantii nostri, suna chiar acum la 021/9092.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va
contacta cu detalii despre problema Dvs.


Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.