Laserul B Cure eficient în tratarea pintenului calcanean

Un nou studiu realizat în Baltimore și publicat anul acesta, a dorit să examineze efectul laserului moale în tratarea unui pinten în picior. Scopul cercetătorilor a fost acela de a determina dacă un laser moale are cu adevărat un efect asupra durerii rezultate din inflamația stimulată și rezultatele au fost fără echivoc.

Un pinten este un nume popular dat inflamației care se dezvoltă în ligamentul situat la baza piciorului nostru. Oricine a suferit un pinten în viața lui va putea să vă spună că sunt dureri severe care fac dificilă călcarea pe picior a celor care suferă de el. Numele de pinten poate fi inflamat în urma unei proeminențe osoase care iese în urma inflamației și a fost văzut anterior în fotografii ca un spin al unui pinten.

Cei care suferă de pinteni petrec de obicei multe zile și săptămâni în căutarea unui remediu pentru durere. Unii apelează la tratamente de fizioterapie, alții care achiziționează branțuri speciale, tratamente cu unde de șoc și multe alte metode care promit să ajute la durere. Însă un nou studiu realizat în Baltimore afirmă că un laser moale este eficient în tratarea durerilor de pinteni și a marelui avantaj că este un tratament complet natural.

Studiul afirmă faptul că un laser moale este eficient pentru tratarea pintenului

Un grup de cercetători din Baltimore a decis să testeze eficacitatea laserului moale în tratarea problemei pintenilor. În acest scop, cercetătorii au efectuat aproximativ 6 experimente anterioare pe pacienți cu pinten de călcâi care au testat tratamentul cu laser moale pentru inflamație. Experimentele au inclus grupuri de control care au primit tratament fals, un grup care a primit o combinație de tratament cu laser moale și medicamente și un grup care a primit un tratament complet al unui laser moale. Pacienții au fost rugați să își evalueze nivelul durerii pe scara VAS acceptată în mediile medicale pentru măsurarea nivelurilor durerii.

Cercetătorii au efectuat un test statistic cuprinzător care a examinat toate cele 6 studii selectate pentru a ajunge la o concluzie cu privire la eficacitatea tratamentului cu laser moale pentru cazurile de pinteni de călcâi. Studiul a afirmat fără echivoc „un laser moale poate ameliora în mod semnificativ durerea de pinteni timp de 3 luni după tratament. Rezultatele revizuirii noastre sunt în concordanță cu rezultatele studiilor anterioare, care indică beneficiile unui laser moale în durerea de pinteni cauzate de un pinten ”, au scris cercetătorii.

Tratament la domiciliu cu laser moale

Dacă suferiți de dureri de pinteni, probabil că vă întrebați acum, unde puteți obține un tratament cu laser moale. Dar cu o secundă înainte de a căuta clinica cu laser cea mai apropiată de casa ta, trebuie să știi că poți trata un laser moale pe cont propriu și fără să pleci de acasă. Cum? Faceți cunoștință cu laserul B-Cure.

Laserul B Cure este un dispozitiv medical de uz casnic, primul de acest fel din țară, care datorită unui brevet unic vă permite să tratați durerea de pinten acasă. Tratarea dispozitivului este simplă și nu necesită niciun efort, una peste alta, așezați duza dispozitivului pe zona de tratament conform instrucțiunilor de utilizare 6-8 pentru fiecare punct de tratament cel puțin de două ori pe zi.

Cum functioneaza?

Laserul moale pătrunde prin piele în țesuturile inflamate și declanșează procese biomoleculare în organism. Aceste procese de auto-vindecare ajută corpul în procesul de vindecare și accelerează acțiunea de vindecare naturală. Utilizarea laserului creează o eliberare crescută a hormonului endorfină care este responsabilă pentru ameliorarea durerii din organism, crește fluxul de sânge în zona inflamată și edematoasă și crește eliberarea enzimelor antiinflamatorii care o descompun din rădăcină.

Unul dintre beneficiile unui laser moale pentru tratarea pintenului este că este un tratament complet natural, neinvaziv și fără efecte secundare. Spre deosebire de analgezice sau medicamente antiinflamatoare, laserul moale nu dăunează țesuturilor și chiar le transferă energie suplimentară.

Acum il poti achizitiona la un pret special, suna echipa noastra de specialisti si comanda-l: https://www.b-cure-laser.ro/contact-us/

 

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.