Cel mai așteptat moment al săptămânii este meciul de fotbal cu prietenii. Însa durerea tendonului lui Ahile ajunsese în punctul în care amenința că va pune capăt activității fizice preferate și tradiției mele. Și niciun analgezic nu reușea să ajute. Ceea ce mi-a schimbat viața a fost un dispozitiv medical destinat folosirii acasă ce încorporează cea mai noua tehnologie pentru tratarea durerii. Pentru mine este invenția secolului.

Cei dintre noi pentru care sportul face parte din rutina zilnică, mă vor înțelege. Prea puține lucruri reușesc să ne împiedice pe noi să luăm parte la activitatea fizică preferată, fie că este vorba de mersul cu bicicleta în parc, la sală, practicarea unui sport, fie el fotbal sau tenis sau alergatul.

Acum câțiva ani, m-am accidentat la tendonul lui Ahile. Am suferit dureri teribile și am încercat diferite tipuri de tratamente: creme, ȋntinderi, fizioterapie, dar nimic nu a fost eficient în timp. Am reușit să trăiesc cu durerea într-un fel, dar cea mai mare frică a mea a fost că nu voi mai putea desfășura activitatea fizică preferată și să trăiesc cu o astfel de limitare nu aș putea accepta niciodată. De-a lungul anilor, am încercat orice tratament posibil, dar nimic nu a durat mult și chiar medicul mi-a recomandat să renunț la fotbal și să merg la înot. Eu ?? înot? În nici un caz! Am încercat să ignor durerea de la picior, dar era deja insuportabilă și începusem să mă îngrijorez că această durere ar indica o problemă mai acută care s-ar dezvoltă în corpul meu.

Nu credeam că ar putea exista o soluție naturală și simplă care să aline durerea

Într-o zi, un prieten mi-a recomandat B-Cure Laser și a spus că dispozitivul l-a ajutat într-adevăr să trateze o problemă de spate pe care a avut-o. La început am fost sceptic, nu eram sigur că dispozitivul ar fi eficient pentru mine, chiar aveam tot felul de temeri și suspiciuni. De exemplu, că aș pierde banii pe ceva ce nu ar fi bun pentru mine. Dar am decis să mă informez și am ajuns la concluzia că trebuie să încerc. Am cumpărat B-Cure Laser și m-am tratat în jurul gleznei afectate câte șase minute de două ori pe zi. Am fost foarte surprins când am văzut că în trei zile s-a produs o îmbunătățire uimitoare. La sfârșitul săptămânii am oprit tratamentul, nu mai era necesar. Pentru mine este un miracol. Acest miracol mi-a permis să revin la viața normală după o accidentare gravă. M-am întors la terenul de fotbal, m-am întors la prietenii mei, am revenit la lucrurile importante din viață.

Cum funcționează această minunăție tehnologică?

Dispozitivul B-Cure Laser Sport este un laser portabil medical eficient și util pentru tratamentul afecțiunilor ortopedice și a durerilor cauzate de leziunile sportive acute și cronice. Dispozitivul, pe care doctorii ortopedici și chiropracticienii din lume îl numesc „minune medicală și tehnologică” îi alină pe cei care suferă de dureri cronice sau acute și le permite să revină la o viață normală, fără durere. Dispozitivul se bazează pe o invenție israeliană, un progres tehnologic în întreaga lume în domeniul soft laser, care încorporează puterea de vindecare a laserelor din clinici într-un aparat portabil, ce ar trebui sa existe în orice casă, la un preț convenabil, pentru orice tip de durere, pentru toți membrii familiei. Această tehnologie funcționează utilizând impulsuri unice care se concentrează pe sursa durerii, și astfel o alină.

Terapia soft laser  presupune livrarea energiei electromagnetice în profunzime, prin păr, toate straturile pielii, și țesutul adipos, ajungând acolo unde se produce deteriorarea răspunzătoare de generarea durerii și inflamație. Odată ajunsă în profunzimea țesutului, energia laserului se transformă în  energie chimică, de aceeași natură ca energia ce se regăsește în celula umană, stimulează mecanismele naturale de vindecare ale organismului. Efectul: reducerea în mod semnificativ a durerilor cronice sau acute, permițând astfel întoarcerea la o viață normală, fără durere. Dispozitivul este conceput pentru a trata o gamă largă de sindroame (TMJ, tendonul lui Ahile, cot de tenis, cot de golf), dureri și inflamații,  inclusiv artrită, infecții nervoase și diverse leziuni sportive și este cunoscut pentru accelerarea procedurilor de fuziune a fracturilor.

Pacienții care folosesc laserul zilnic și au descoperit eficacitatea acestuia, trateză dureri și complicații care apar în urma unor boli ca diabetul, în urma stresului, dureri apărute odată cu vârsta, sportivii de performanță și sportivii amatori.

Beneficiile tratamentului pentru durere destinat folosirii oriunde și oricând, pentru toți membrii familiei

Ceea ce mi-a plăcut cel mai mult la tratamentul cu B-Cure Laser: este complet natural și non-invaziv.  Eu nu iau de obicei medicamente și când sufăr de durere, aștept să treacă. Dacă durerea ajunge să fie insuportabilă, apelez întâi la soluții naturale. Doar în cazul în care nu am de ales, merg la doctor și iau medicamentele pe care mi le prescrie. De aceea, am fost deosebit de încântat că  B-Cure Laser oferă vindecare naturală, fără riscuri sau efecte secundare, și mai mult, asistă  în vindecarea sursei durerii. Așadar, nu vor mai exista situații în care sufăr de durere, așteptând să treacă. Șase minute în câteva zile de tratament vă vor schimba viața.

Din fericire, evoluția tehnologiei continuă să schimbe modul în care se oferă îngrijire medicală, iar acum, acest dispozitiv medical se găsește și în România și este accesibil tuturor celor care suferă de durere și doresc să o aline.

Termometrul digital, dispozitivele de inhalare și un număr mare de aparate medicale sunt concepute pentru uz casnic. Astăzi oricine care suferă de durere se poate bucura în cele din urmă de un remediu acasă în șase minute de tratament pe zi, la un preț accesibil.

De ce să alegeți să trăiți cu durerea?

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.