Nu doar persoanele în vârstă suferă, ci cu toții suferim de diferite dureri și răni care ar putea afecta rutina noastră de zi cu zi. Vestea bună este că durerea poate fi ușor și ȋn mod natural tratată chiar în confortul casei tale. Familiarizați-vă cu inovația israeliană, potrivită pentru toți membrii familiei pentru a combate durerea.

Cu toții experimentăm diferite dureri sau accidentări de-a lungul anilor, indiferent de vârstă.

Fie un bunic sau tată care suferă de dureri de spate, un fiu care și-a sucit glezna la joacă sau o fiică care a avut tratament dentar și continuă să se plângă de durere. Deci, este timpul să aflați despre inovația israeliană pe care trebuie să o aveți acasă: laserul medical portabil B-Cure Laser. Un dispozitiv de tratament la domiciliu bazat pe terapia soft laser, care luptă împotriva durerii. Acest dispozitiv oferă un tratament complet natural, fără medicamente sau pastile, deci este ideal chiar și pentru bebeluși sau copiii mai mari de un an.

De fapt, potrivit unui sondaj efectuat, aproximativ 40% din cei care dețin dispozitivul medical B-Cure Laser au cel puțin o persoană în familie care utilizează dispozitivul, astfel încât multe familii dispun de mai multe dispozitive.

B-Cure Laser face minuni atât pentru adulți cât și pentru copii și ar trebui să existe în fiecare cămin. Bunica suferă de dureri articulare? Își poate trata durerea în timp ce urmărește emisiunea preferată. Dispozitivul tratează o gamă largă de sindroame, inflamații, dureri, inclusiv dentare, mușchi blocați și multe altele, deci este util pentru oricine la un moment dat și la orice vârstă. Este un dispozitiv portabil, ușor și simplu de utilizat, care nu necesită personal specializat. Este util și transferabil de către membrii familiei și influențează pozitiv viața.

Poate un astfel de dispozitiv să rezolve atât de multe probleme și dureri? Desigur!

Studiile clinice arată că B-Cure Laser poate trata o gamă largă de dureri deoarece accelerează mecanismele naturale de vindecare care permit refacerea țesuturilor deteriorate, reducerea inflamației și a durerii  și arată o eficacitate semnificativă a tratamentului cu B-Cure Laser în cazul durerii articulare. Un alt studiu important din Rusia a arătat un progres în tratamentul țesuturilor după operația de transplant, iar în Hadassah, Israel, s-a desfășurat un studiu care a arătat eficiența dispozitivului în închiderea ulcerelor diabetice.

O cercetare ulterioară din Brazilia a arătat, de asemenea, eficacitatea în reabilitarea postoperatorie după operația de spate. Indiferent dacă este vorba despre dureri de spate, inflamație a genunchiului, ligamente, răni sau arsuri, B-Cure Laser ajută în toate cazurile.

Cum funcționează tehnologia israeliană revoluționară?

Laserul B-Cure este o inovație israeliană în lupta împotriva durerii.Tehnologia se bazează pe un laser de intensitate joasă care stimulează mecanismele naturale de vindecare ale corpului, întărește comunicarea celulară și stimulează circulația sangvină. Raza laserului pătrunde în țesut, stimulează producția de endorfine care ameliorează durerea și producția de enzime care luptă împotriva inflamației. Toate aceste funcții vitale sunt stimulate de un singur dispozitiv mic, portabil și eficient, care este întotdeauna la îndemână în geantă sau în dulapul cu medicamente.

Care sunt avantajele laserului B-Cure?

  • B-Cure Laser este un tratament natural non-invaziv care nu conține substanțe chimice și nu are efecte secundare. B-Cure Laser tratează sursa durerii. .
  • Cu B-Cure Laser, nu mai aveți nevoie de altceva. Tu și familia ta vă veți bucura de dispozitivul acesta mulți ani cu un tratament eficient și fără perfecte secundare pentru orice fel de durere.
  • Nu este nevoie să părăsiți locuința cu un astfel de dispozitiv de gestionare a durerii care este întotdeauna la îndemână.

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.