Urmeaza o vacanta? Te pregatesti sa calatoresti? Nu uita sa pui in bagajul tau si dispozitivul medical B-Cure Laser, deoarece iti va fi foarte folositor in special pentru durerile de gat si amelioreaza senzatia de picioare obosite sau afectiunile aparute ca urmare a vizitelor turistice. Aparatul ocupa putin spatiu, avand dimensiunea unei telecomenzi, este portabil si reincarcabil. Asadar, nu ai niciun motiv sa-ti intrerupi tratamentul atunci cand calatoresti.

b cure. b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, vlog, vlog durere, vlog b cure laser, vlog b-cure laser, vlog durere b cure laser, vlog durere b-cure laser, durere de gat, durere de gât, dureri de gat, dureri de gât, durere gat, durere gât

Daca, spre exemplu, ai zbor foarte de dimineata, cel mai bun mod de a nu renunta la tratamentul cu B-Cure Laser este sa utilizezi aparatul inainte de imbarcare. Ai timp suficient si este foarte simplu de folosit, mai ales daca durerile pe care le resimti sunt in zone ale corpului usor accesibile, precum gatul sau membrele. Nu uita ca recomandarea pentru o eficacitate sporita a dispozitivului este de 2 ori pe zi, dimineata si seara, in functie de protocolul specializat pe care ti-l recomanda kinetoterapeutul B-Cure Laser. De asemenea, dupa un drum lung si obositor, ajungi in camera de hotel. Ce poate fi mai simplu si mai placut decat sa tratezi durerile de spate sau de articulatii scotand din bagaj aparatul B-Cure Laser si aplicandu-l in timp ce stai in pat sau te uiti la televizor ori pe telefon, energizandu-te dupa o calatorie obositoare? ATENTIE! Terapia B-Cure Laser are cele mai bune rezultate atunci cand se aplica cat mai aproape de momentul aparitiei durerii, fiindca sansele ca aceasta sa dispara complet cresc semnificativ.

Recent, am efectuat o noua vizita la sediul societatii B-Cure Laser Israel, din Haifa. Compania are peste 75 de angajati si este structurata in departamente, precum: management, vanzari, marketing, call-center si service. Din 2009 si pana in prezent, mai mult de 150.000 de dispozitive medicale B-Cure Laser au fost comercializate la nivel international. Firma participa in fiecare an la cele mai importante expozitii mondiale de profil, precum Medica – din Germania (click aici), si periodic imbunatateste calitatea produselor. Totodata, societatea este in contact direct cu clientii si dezvolta noi aparate in functie de nevoia de tratament a acestora, asa cum s-a intamplat chiar si anul trecut, cand a fost lansat dispozitivul medical B-Cure Laser Plus+. Reprezentanta din Romania este incantata de colaborarea stransa cu sediul central, primind tot sprijinul necesar pentru a-si desfasura activitatea in conditii optime. Pentru ca durerea constituie o problema majora, mai ales pentru persoanele trecute de prima tinerete, acest produs ar trebui sa existe in fiecare casa. Drept urmare, ne perfectionam continuu pentru a ne asigura ca pacientii nostri isi trateaza durerile in mod natural, non-invaziv si fara efecte secundare.

Urmareste vlogul meu de calatorie din Israel, pentru a vedea cum am integrat dispozitivul medical B-Cure Laser pentru durerile de gat pe care le resimt si nu numai:

Calatoriile iti creeaza un disconfort puternic? Completeaza chiar acum formularul de contact si intra in legatura cu unul dintre specialistii nostri pentru a-ti oferi cele mai bune solutii de tratament astfel incat sa te bucuri de vizitele turistice.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.