Aproximativ un milion de protezari la nivelul genunchilor au loc in fiecare an numai in Statele Unite ale Americii, iar pana in 2030 se asteapta o crestere semnificativa a numarului acestora, conform unui studiu realizat de Scoala de Medicina Feinberg din cadrul Universitatii Northwestern (Chicago, SUA). In activitatea pe care B-Cure Laser Romania o desfasoara, interactionam des cu pacienti care se gandesc sa apeleze la operatie pentru rezolvarea durerilor de genunchi. Profesorul Hassan Ghomrawi considera ca majoritatea interventiilor chirurgicale au loc fie mult prea tarziu, fie prea devreme, ceea ce nu constituie o rezolvare eficienta a afectiunilor. Inainte de a lua o asemenea decizie, te invit sa incerci intai dispozitivul medical B-Cure Laser. Iti voi argumenta in cele ce urmeaza de ce.

Artroza genunchiului (gonartroza) provoaca deteriorarea functiilor articulatiei, ceea ce contribuie la disparitia mobilitatii, aparitia unor dureri puternice la deplasare, imposibilitatea de a indrepta picioarele etc. Toate acestea duc la sedentarism, cauza principala a unor probleme grave de sanatate, precum cardiovasculare si obezitate. Persoanele de peste 55 de ani sunt cele mai afectate de gonartroza. Conform informatiilor Agentiei Federale Biomedicale (Rusia), 58% dintre pacientii suferinzi de artroza genunchiului au apelat la interventie chirurgicala pana la varsta de 60 de ani. Totodata, aceiasi specialisti considera ca traumatismele articulare la nivelul genunchilor reprezinta circa 50% din totalul leziunilor in zona respectiva si pana la 24% din totalul accidentarilor membrelor inferioare. Aproximativ 80% dintre bolnavii de gonartroza au o calitate scazuta a vietii, iar 10%-21% dintre ei intampina dificultati atat de importante incat pot fi asimilare cu un handicap.

B-Cure Laser nu afecteaza proteza la genunchi
Te incurajez inainte de a ajunge la protezarea genunchiului sa-ti tratezi durerile cu dispozitivul medical B-Cure Laser. Motivul? Organismul uman este „inteligent” si stie sa initieze reactii de refacere atunci cand apare o problema. Cand este absorbita lumina laserului, toate reactiile de refacere, care oricum se desfasoara in organism fara ca noi sa fim constienti de ele, se intensifica. Ele absorb aceasta energie, B-Cure Laser emitand 250 mW micropulsuri, reprezentand o energie de 3,75 J/minut (pentru modelul Classic). Ca rezultat, se stimuleaza endorfinele (responsabile de scaderea intensitatii durerii), enzimele cu actiune antiinflamatoare (ce lupta impotriva inflamatiei) si multe alte procese la nivel celular. Iar in cazul in care ai fost operat la genunchi, nu te teme sa folosesti aparatul ulterior, pentru ca el nu afecteaza proteza si contribuie la o mai rapida recuperare. De asemenea, B-Cure Laser este util pentru ameliorarea durerilor persoanelor care nu pot lua antiinflamatoare si analgezice, deoarece produsul nostru este natual, non-invaziv si constituie o alternativa mult mai eficienta decat unguentele, acestea avand de cele mai multe ori un efect limitat si nu au proprietatea de a vindeca sursa afectiunii.

Protocolul de tratament B-Cure Laser pentru durerile de genunchi
Dispozitivul medical B-Cure Laser este simplu de folosit, iar eficienta lui depinde de protocolul de tratament (trebuie aplicat corect ca sa se obtina cele mai bune rezultate). Este necesar sa se acopere articulatia si sa se trateze in minimum 3 puncte: lateral stanga, lateral dreapta si in spatele genunchiului. Este foarte important sa se inconjoare toata articulatia si sa se stimuleze intregul tesut deteriorat. Totodata, aparatul trebuie sa se aplice drept, perpendicular, direct pe piele si tesutul moale, fiindca atunci i se sporeste eficacitatea. Vizioneaza video de mai jos pentru exemplificarea protocolului de tratament:

Dintre beneficiile folosirii B-Cure Laser pentru tratamentul genunchilor durerosi pot si mentionate:
eficacitate: studiul clinic realizat la Universitatea Sapienza (Roma, Italia) a evidentiat ca grupul care a utilizat B-Cure Laser a reusit sa reduca durerea la fel ca acela ce a folosit analgezicele;
siguranta (lipsa riscurilor si a efectelor secundare): terapia Soft Laser (LLLT) este printre cele mai sigure modalitati de a trata dureri ale articulatiei genunchiului, potrivit numeroasele cercetari stiintifice realizate in ultimele decenii, in timp ce medicamentele sunt caracterizate prin efecte adverse (greata, oboseala, constipatie, dependenta, chiar depresie);
independenta: usor de utilizat de oricine, oricand, acasa, la serviciu, in vacanta s.a.m.d., dispozitivul fiind mic (de dimensiunea unei telecomenzi) si functioneaza pe baza de acumulatori reincarcabili.

B-Cure Laser, solutia ideala pentru gonartroza
B-Cure Laser este un produs destinat opririi durerii si vindecarii sursei acesteia, stimuland mecanismele naturale de refacere a organismului, intarind comunicarea intercelulara si favorizand circulatia sangelui. Aparatul, dezvoltat si brevetat in Israel, este recunoscut la nivel international datorita eficientei in remedierea problemelor medicale in conditii de siguranta, fara riscuri si efecte secundare. El actioneaza la nivelul pielii si in profunzime (pana la 4 cm), fara a deteriora tesuturile, rezolvand durerea asociata cu afectiunile ortopedice in doar cateva sedinte, in functie de intensitate si nevoia de tratament. Dispozitivul este mult mai eficient decat cremele sau pastilele destinate remedierii durerilor, inflamatiilor si ranilor, acestea avand, de cele mai multe ori, efect temporar si limitat. Produsul este certificat ISO si CE 0197, este aprobat de Health Canada (institutie responsabila de imbunatatirea sanatatii), ANVISA – Brazilia (Agentia Nationala de Supraveghere a Sanatatii) si Ministerul Sanatatii (Israel). Aparatul este comercializat in Romania, Israel, Germania, Marea Britanie, Franta, Elvetia, Italia, Spania, Finlanda, Norvegia, Olanda, Rusia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Turcia, Africa de Sud, Filipine, Singapore, Canada si Australia. Garantia oferita este de 2 ani.

Poti citi aici, aici, aici, aici si aici alte articole informative despre durerile de genunchi si cum poate ajuta dispozitivul medical B-Cure Laser la tratamentul lor.

Suferi de dureri de genunchi? Suna chiar acum la 021/9092 sau completeaza formularul de contact pentru a intra in legatura cu un specialist B-Cure Laser si pentru a stabili impreuna cel mai potrivit protocol de tratament pentru durerile tale.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.