Daca n-ar fi suferinta, cum am aprecia starea de bine si faptul ca ne putem misca fara probleme? Pana nu ne confruntam cu o durere puternica de umar, nu realizam importanta acestei articulatii. Ea te ajuta sa faci cele mai multe gesturi din viata cotidiana. Fie ca vrem sa atentionam pe cineva in trafic sau sa punem mana la gura, sa mancam, sa gesticulam s.a.m.d., avem nevoie de umar. Iar cand durerile cronice afecteaza articulatia, mobilitatea este redusa dramatic si avem o stare continua de disconfort. Atunci incepem sa cautam solutii. Noi iti prezentam dispozitivul medical B-Cure Laser, o tehnologie performanta, moderna, naturala, non-invaziva si fara efecte secundare, cu care reusesti sa tratezi in numai cateva sedinte durerile de umeri, chiar la tine acasa.

b cure, b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, sănătate, vindeca durerea, vindecă durerea, sanatate, sănătate, durere articulatie, durere articulație, durere articulatii, durere articulații, durere umar, durere umăr, dureri umar, dureri umăr, tratament dureri umar, tratament dureri umăr, tratament dureri umeri, tratament dureri umeri

Daca in anul 2014, cercetatorul Jaakko Kukkonen sugera ca tratamentul clasic ar reprezenta principala modalitate de ameliorare a durerilor umerilor cauzate de inflamatia tendonului supraspinos, in 2015, J. S. Roy a evidentiat faptul ca o imbinare dintre fizioterapie si laser terapeutic contribuie la o accelerare a mecanismelor de vindecare in ceea ce priveste aceasta afectiune medicala. Pentru a demonstra ipoteza, in 2016, la clinica Lahore (Pakistan), s-a realizat un studiu ce a inclus un barbat in varsta de 73 de ani si o femeie de 45 ani, care sufereau de o lipsa semnificativa de mobilitate si dureri importante la nivelul umerilor. Subiectul de sex masculin nu a avut nicio problema medicala in ultimii 25 de ani, in timp ce femeia avea hipertensiune arteriala si un istoric referitor la durerile de umeri. Pacientilor li s-a recomandat terapie laser LLLT timp de 30 de secunde pe fiecare punct dureros impreuna cu exercitii fizice de recuperare a zonei respective. In timp, doza de energie administrata pacientilor a fost redusa cu 30% atunci cand inflamatia tendonului supraspinos a fost tinuta sub control. Experimentului a durat 3 luni, iar la finalul acestuia s-a observat o diminuare majora a durerilor de umeri si o imbunatatire a mobilitatii articulatiei in cazul ambilor subiecti, ceea ce a putut duce la concluzia ca laserul terapeutic, de care beneficiaza dispozitivul medical B-Cure Laser, constituie o optiune adjuvanta eficienta de tratament.

Cercetarea stiintifica a fost data publicitatii in luna august 2017 si a fost realizata de Mohammad A. Mohseni-Bandpei, Ashfaq Ahmad, Syed Amir Gilani, Arooj Munawar si Amjad Iqbal Burq.

B-Cure Laser este conceput special pentru tratamentul acasa
Solutia pentru tratamentul durerilor de umar este B-Cure Laser, un dispozitiv portabil si reincarcabil, care incorporeaza tehnologia Soft Laser (de intensitate joasa). Vazand dimeniunile aparatului, cu siguranta te intrebi: oare chiar poate ajuta? Aceasta terapie este utilizata in recuperarea medicala de cateva decenii. Pana sa apara acest produs certificat pentru folosirea acasa, laserterapia se efectua exclusiv in cabinete specializate de catre medici sau fizioterapeuti. Daca te gandesti ca este complicat sa-l pui in practica, te sfatuiesc sa nu te sperii! Aplicarea B-Cure Laser este facila si oricine o poate face. Dispozitivul trebuie pornit, pozitionat pe zona dureroasa si lasat sa functioneze pe o perioada cuprinsa intre 6 si 8 minute. Daca te afli la prima interactiune cu laserul terapeutic, recomand sa incepi cu 2 minute in eventualitatea existei unei inflamatii severe in articulatia umarului, deoarece un timp de 6 minute ar putea fi prea mult pentru inceput si ar putea intensifica reactiile din profunzime, inclusiv actiunea inflamatorie, iar astfel durerile s-ar „rascoli”.

Protocolul de tratament B-Cure Laser pentru durerile de umeri
Vestea buna este ca durerile de umeri cedeaza destul de rapid. Dar exista un secret: pentru ca articulatia umarului este speciala si permite rotirea completa a bratului, uneori este dificil sa aplicam laserul exact acolo unde este necesar. Daca-l punem pe os, cel mai probabil n-o sa avem rezultate. Este important ca aparatul sa actioneze pe tesutul moale si sa se inconjoare intreaga articulatie a umarului. El reuseste sa patrunda pana la 4 cm (in profunzimea articulatiei), acolo unde nimic altceva nu poate sa ajunga, cel putin nu natural si non-invaziv. Odata ajuns la locul durerii, laserul este absorbit, iar organismul foloseste aceasta energie intensificand toate reactiile de refacere. Te invit sa urmaresti video de mai jos pentru a vedea cum functioneaza B-Cure Laser in tratamentul durerii de umar.

B-Cure Laser, terapeutul din casa ta!
B-Cure Laser este un produs destinat opririi durerii si vindecarii sursei acesteia, stimuland mecanismele naturale de refacere a organismului, intarind comunicarea intercelulara si favorizand circulatia sangelui. Aparatul, dezvoltat si brevetat in Israel, este recunoscut la nivel international datorita eficientei in remedierea problemelor medicale in conditii de siguranta, fara riscuri si efecte secundare. El actioneaza la nivelul pielii si in profunzime, fara a deteriora tesuturile, rezolvand durerea asociata cu afectiunile ortopedice in doar cateva sedinte, in functie de intensitate si nevoia de tratament. Dispozitivul este mult mai eficient decat cremele sau pastilele destinate remedierii durerilor, inflamatiilor si ranilor, acestea avand, de cele mai multe ori, efect temporar si limitat. Produsul este certificat ISO si CE 0197, este aprobat de Health Canada (institutie responsabila de imbunatatirea sanatatii), ANVISA – Brazilia (Agentia Nationala de Supraveghere a Sanatatii) si Ministerul Sanatatii (Israel). Aparatul este comercializat in Romania, Israel, Germania, Marea Britanie, Franta, Elvetia, Italia, Spania, Finlanda, Norvegia, Olanda, Rusia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Turcia, Africa de Sud, Filipine, Singapore, Canada si Australia. Garantia oferita este de 2 ani.

Poti citi aici, aici si aici alte articole informative despre durerile de umeri si cum poate ajuta dispozitivul medical B-Cure Laser la tratamentul lor.

Suferi de dureri de umeri? Suna chiar acum la 021/9092 sau completeaza formularul de contact pentru a intra in legatura cu un specialist B-Cure Laser si pentru a stabili impreuna cel mai potrivit protocol de tratament pentru durerile tale.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.