Anul 2019, pentru B-Cure Laser Romania, a fost plin de evenimente semnificative si realizari. Cel mai important de mentionat este deplasarea pe care a facut-o echipa la sediul firmei-mama, in Israel, dupa cum de altfel a relatat Gabriela Vîlcea, administrator al companiei: „Scopul acestei vizite a fost sa intram in contact direct cu tot angrenajul ce exista in jurul acestui dispozitiv medical inovator. Drept urmare, ne-am intors mai motivati, increderea in produs a sporit si am devenit mult mai increzatori in viitor. Personal, am ramas placut impresionata ca activitatea pe care o desfasuram in Romania este folosita ca model la nivel mondial, in tari ca Spania, Germania, Finlanda, Canada si altele.”

In 2019, B-Cure Laser a participat la doua evenimente de specialitate din domeniul medical, si anume: Medica (Germania) – cel mai mare targ international de tehnologie medicala din lume (click aici) si Denta (Bucuresti) – expozitia internationala de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara (click aici).

Un alt proiect ambitios pe care l-am initiat anul acesta este Vlogul Durerii, in care Gabriela Vîlcea ofera informatii despre cele mai comune afectiuni ortopedice, despre durerile si inflamatiile asociate cu acestea si despre felul in care aparatul B-Cure Laser reprezenta o solutie eficienta de tratament. Toate episoadele pot fi urmarite pe canalul nostru de Youtube (click aici).

Specialisti din domeniul medical, cum ar fi kinetoterapeutul Gabriel Bajenaru (click aici) si dr. Mihaela-Jeni Gheorghiu, de la Clinica Diamend (click aici), au integrat in practica lor dispozitivul B-Cure Laser si-l recomanda pentru numeroase probleme ce implica durere.

De asemenea, aparatul B-Cure Laser este utilizat si de sportivii de performanta, precum componentii Lotului Olimpic roman de haltere feminin (click aici) si cei ai Federatiei Romane de Bob si Sanie (click aici).

Nu in ultimul rand, multi clienti s-au declarat satisfacuti de eficacitatea dispozitivului B-Cure Laser in ceea ce priveste tratamentul durerii. Marturiile doamnelor Melania Paunescu (click aici), Magda Biris (click aici), Elena Diaconeasa (click aici) si Violeta Preda (click aici) certifica faptul ca produsul poate fi utilizat cu incredere si are rezultate pentru o multime de probleme medicale.

Asadar, va multumim tuturor ca ati fost alaturi de noi in 2019. Pentru noul an, va dorim multa sanatate si fara dureri, iar in cazul in care acestea apar, tratati-va cu B-Cure Laser intr-un mod natural, non-invaziv si sigur (fara riscuri si efecte secundare). Va stam oricand la dispozite cu informatii si recomandari in ceea ce priveste tratamentul durerii la 021/9092.

La multi ani!

Nu lasa durerea sa-ti afecteze viata! Completeaza chiar acum formularul de contact si intra in legatura cu unul dintre specialistii nostri pentru a-ti oferi cele mai bune solutii de tratament.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.