In mod normal, ne adresam posibilitatilor tale de integrare a dispozitivului medical B-Cure Laser in tratamentul durerilor pe care le ai, insa de multe ori suntem intrebati daca noi insine il folosim. Bineinteles ca-l utilizam ori de cate ori este necesar! Cum altfel am putea sa recomandam cuiva cu incredere aparatul daca nu cunoastem efectele acestuia pe propria piele?

b cure, b-cure, b cure laser, b-cure laser, stop durere, durere, opreste durerea, oprește durerea, laser, tratament laser, terapie laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, gy medical solutions, vindeca durerea, vindecă durerea, aparat pentru durere, aparat medical pentru durere, dispozitiv pentru durere, dispozitiv tratament durere, aparat tratament durere, dispozitiv medical pentru durere, tratament durere laser, terapie durere laser, durere cronica, durere cronică, soft laser, cold laser, laser lllt, sănătate, vindeca durerea, vindecă durerea, sanatate, sănătate, echipa b cure laser, echipa b-cure laser, alexandru cioc, luciana georgescu, mihai musi, mihai muși, luminita cioltei, luminița cioltei, vlog, vlog durere, vlog b cure laser, vlog b-cure laser, vlog durere b cure laser, vlog durere b-cure laser

Probabil vei cumpara un produs B-Cure Laser pentru tratamentul unei afectiuni cronice, aparute odata cu inaintarea in varsta. Am observat ca exista o tendinta ca, la inceput, sa te feresti de lucrurile noi, deoarece ai impresia ca ar fi complicat de pus in practica. Dar, de fapt, aplicarea acestui laser terapeutic se face cu usurinta (a fost conceput special pentru uzul casnic). Ca urmare a interactiunii cu pacientii nostri, suntem adeseori intrebati daca intr-adevar aparatul ajuta la ameliorarea durerilor. Exista un proces de descoperire a posibilitatilor de tratare, pentru ca dispozitivul stimuleaza refacerea tesuturilor deteriorate / productia de endorfine si functioneaza pentru mai multe tipuri de celule: dentare, ortopedice, musculare, ligamente, tendoane, la nivelul pielii etc. Tocmai de aceea noi il consideram un instrument versatil si o solutie universala de tratament.

b cure laser, b-cure laser, b cure laser romania, b-cure laser romania, echipa b cure laser romania, echipa b-cure laser romania, vlog, vlog durere, vlog b cure laser, vlog b-cure laser, vlog durere b cure laser, vlog durere b-cure laser, gabriela vilcea, gabriela vîlcea

„Cel mai des folosesc aparatul B-Cure Laser pentru durerile cervicale, din cauza faptului ca nu mai am mult timp disponibil pentru a face sport. Pentru mine 6 minute constituie doza suficienta. Fac tratamentul timp de 3 zile, iar drept consecinta creste mobilitatea gatului si se diminueaza durerea. De asemenea, o alta parte a corpului unde integrez cu succes B-Cure Laser consta in problemele la nivelul tesutului dentar. Cand durerea de dinti apare si nu este necesara prezenta la stomatolog, utilizez aparatul si nu mai am nevoie de antiinflamatoare sau analgezice. Totodata, in cazul in care am avut o interventie chirurgicala la dentist, dispozitivul contribuie semnificativ la recuperare. Laserul functioneaza si la nivelul pielii, fiind dovedit clinic ca inhiba productia de bacterii. Eu am un ten sensibill; am suferit de acnee, pe care am reusit s-o rezolv in timp, dar o alta afectiune a tenului sensibil este rozaceea. Desigur ca folosesc tratament corespunzator, insa laserul este ideal ca sa ajute cu inflamatia la nivelul pielii. Nu in ultimul rand, am integrat B-Cure Laser si in cazul durerilor musculare. Am observat ca, utilizand aparatul dupa fiecare antrenament, durerea se diminueaza, iar a doua zi nu mai am febra musculara. In familia mea, toata lumea detine cate un produs B-Cure Laser. Bunicii mei l-au folosit pentru terapia durerilor ingrozitoare de gonartroza, iar rezultatele au fost foarte bune. Cel mai amuzant a fost, intr-o zi, cand l-am vazut pe tatal meu vorbind la telefon, iar cu cealalta mana tinea dispozitivul la gat pentru a-si trata durerile de spondiloza cervicala.”
Gabriela Vîlcea, administrator B-Cure Laser Romania

 

b cure laser, b-cure laser, b cure laser romania, b-cure laser romania, echipa b cure laser romania, echipa b-cure laser romania, vlog, vlog durere, vlog b cure laser, vlog b-cure laser, vlog durere b cure laser, vlog durere b-cure laser, alexandru cioc„Recomand B-Cure Laser pentru persoanele care obisnuiesc sa faca sport; este foarte bun in cazul accidentarilor. La fel si in cazul varstnicilor, cu probleme reumatice, de spate, de genunchi, care sufera de boli cronice etc.; aparatul reprezinta o solutie mai buna decat medicamentele. Eu personal il utilizez dupa activitatile fizice, tatal meu l-a folosit pentru o tendinita, mama mea – pentru durerile cervicale, de calcaie, ciocuri s.a.m.d. In momentul de fata, acest tip de terapie este cea mai buna optiune de urmat, deoarece este non-invaziva, nu are efecte secundare si nu exista posibilitatea de supradoza.”
Alexandru Cioc, B-Cure Laser Romania

Poti citi aici si aici mai multe informatii despre cum ajuta B-Cure Laser cu tratamentul durerilor sportive.

 

b cure laser, b-cure laser, b cure laser romania, b-cure laser romania, echipa b cure laser romania, echipa b-cure laser romania, vlog, vlog durere, vlog b cure laser, vlog b-cure laser, vlog durere b cure laser, vlog durere b-cure laser, luciana georgescu„Am utilizat dispozitivul B-Cure Laser pentru tratarea afectiunii pe care o am la nivelul articulatiei temporomandibulare; simteam durere si chiar mi se bloca maxilarul. Drept urmare, am folosit aparatul la serviciu, timp de 5 zile cu cate 5 minute per aplicare in fiecare punct dureros. De asemenea, am utilizat acest produs pentru ameliorarea unei dureri acute in zona cefei din cauza dormitului intr-o pozitie mai putin confortabila. L-am folosit timp de 2 zile consecutiv cu 6 minute per aplicare, iar ulterior n-am mai avut absolut nicio problema. Recomand dispozitivul B-Cure Laser persoanelor cu afectiuni din sfera ortopedica, precum ale coloanei vertebrale, ale articulatiilor, musculare, chiar si neuropatii sau nevralgii.”
Luciana Georgescu, B-Cure Laser Romania

Poti citi aici, aici, aici, aici si aici mai multe informatii despre cum poti trata durerile dentare cu B-Cure Laser.

 

b cure laser, b-cure laser, b cure laser romania, b-cure laser romania, echipa b cure laser romania, echipa b-cure laser romania, vlog, vlog durere, vlog b cure laser, vlog b-cure laser, vlog durere b cure laser, vlog durere b-cure laser, mihai musi, muhai muși„Desi am numai 30 de ani, din pacate durerile nu m-au ocolit. Avand in vedere ca prestez o munca de birou, din cauza pozitiei pe care o am, apar frecvent dureri de spate, in special in zona omoplatilor. Daca tot lucrez la o companie ce distribuie aparatura medicala, am incercat si eu acest dispozitiv. L-am utilizat de 2 ori pe zona, cate 8 sau 10 minute, iar in 2-3 zile durerea a cedat pentru cel putin o perioada de minimum o luna. Recomand cu incredere B-Cure Laser pentru ameliorarea durerilor de spate, deoarece este simplu de folosit si te poti trata pe loc, acasa sau la serviciu.”
Mihai Musi, B-Cure Laser Romania

Poti viziona aici un video despre eficienta B-Cure Laser in tratamentul durerilor de spate, precum si aici un interviu cu Mihai despre activitatea lui profesionala si despre cum incearca sa ajute pacientii ca urmare a interactiunii directe cu ei.

 

b cure laser, b-cure laser, b cure laser romania, b-cure laser romania, echipa b cure laser romania, echipa b-cure laser romania, vlog, vlog durere, vlog b cure laser, vlog b-cure laser, vlog durere b cure laser, vlog durere b-cure laser, luminita cioltei, luminița cioltei„Am folosit B-Cure Laser pentru o fisura de menisc, pentru ligamente incrucisate posterioare, pentru diverse accidentari la maini, pentru dureri de dinti, pentru zgarieturi si arsuri. In functie de afectiune, am integrat aparatul pe o perioada cuprinsa intre cateva zile si pana la o luna, doza de tratament fiind, in functie de situatie, de 3-8 minute per aplicare. Recomand produsul pentru oricare dintre aceste probleme. Pe mine si pe pacientii cu care am interactionat ne-a ajutat dispozitivul sa scapam de dureri. Rezultatele au fost foarte bune!”
Luminita Cioltei, B-Cure Laser Romania

 

In speranta ca am reusit sa-ti oferim o imagine de ansamblu in ceea ce priveste situatiile in care noi, echipa B-Cure Laser, folosim aparatul, te invitam sa suni chiar acum la 021/9092 sau sa completezi formularul de contact de mai jos pentru a intra in legatura cu un specialist si pentru a stabili impreuna cel mai potrivit protocol de tratament pentru durerile tale.

Nu exista niciun motiv pentru a continua sa traiesti cu durerea! Cel mai eficient dispozitiv vine la tine acasa pentru a-l incerca!

Vreți să discutați cu specialistul nostru?

Completați formularul de mai jos, iar specialistul nostru vă va

contacta cu detalii despre problema Dvs.